Aldatiliyormusum

Ailemi aradım gelip alacaklarmış beni burdan burda kaldıkça yüz buluyor gidemem sanıyor sanırım. Eşyalarımı toplamaya başladım.
Hakkinizda hayirlisi olsun her serde goremedigimiz bir hayir gizlidir derler
Korkarimki evliliginiz daha onceden bitmis zaten cunku bana bu derece sakin karsilamasi hemen kabullenmesi tuhaf geldi birde bile bile face ini onunuze koymus sanki soyleyemiyorum sen anla der gibi telefonu elinizden almaya calismamis inkar etmemis bagirmamis suc bastirmamis vs
Siz kurulu duzeninizi bozmayin iki bavula tikin esyalarini arayin gelsin alsin gitsin diycem ama ailem aliyor demissiniz
Gurur yapipta bir sey almamazlik yapmayin hakkiniz neyse tazminat vs talebinizi yapin gerekirsede cekisin
Kotuye birsey olmuyor kardesim uzulen kaybeden hep iyi naif olan onun icin hakkinizi koruyun
Dilerim ilerde daha guzel yollarda daha guzel serefli haysiyetli insanlarla yurur yaradanda kucaginizi bir evlatla taclandirir

Artık burda açılan konulara hiç şaşırmıyorum yani internetin bu kadar yaygın olması insanların içlerindeki potansiyeli mi kamçıladı anlayabilmiş değilim açıkçası....
Konu sahibesi siz de üzülmeyin boşanın çatır çatır yiyin parasını da giden zamanların telafisi olmaz ama bir cezası olur en azından...

Aynen öyle. Ben ne kendim kullanıyorum sosyal medya ne benim herife kullandırıyorum. Çocukça gereksiz bir iş koca koca insanlar bunlarla uğraşmamalı. Konu sahibinin hakkında hayırlısı olsun.

Yorumları okumadım ama anası bişey dememiş mi ya tanışmış mı oğlunun sevgilileriyle

Ya bu insanlar ne hale gelmiş böle yazıklar olsun. Bundan koca olur diye nikah yap şerefsiz çıksın karektersiz çıksın be

Whatsapp konusmalarinin yedeklerini gönderdim kendime hiç bişey yok. Acı üzerine acı yaşamak için belki de kızların resimlere baktım. Beraber çekip koymuş olabilirlermi diye. Oda yok.
Öncelikle geçmiş olsun, siz en iyisi hem bilgisayarıdaki bilgileri hem telefondaki bilgileri bir bilgisayarcıda yedekletin , belki sildiği bilgileri geçmişte bulabilir en iyisi profosyenel birinden yardım alın . ingilizce yazışmaları doğru olması için eminim burada ingilizcesi çok iyi olan arkadaşlar seve seve size çevirir . hakkında Hayırlısı olur inşallah.

Benim bir arkadaşım vardï , karı koca her ikiside arkadaşım . erkek olan kişi eşini aldatıyor ve kızın samimi iş arkadaşı ile aldatıyor . birgün erkek olanın bilgisayarı bozuluyor ve gene ortak bir bilgisayar proğramcısı arkadaşa tamir için bilgisayarı veriyor arkadaş kontrol sırasında adamın gizli yazışmalarını silinmiş olan geçmiş bilgilerde buluyor . sizde profosyenel birinden yardım isteyin en iyisi.

Lütfen yanlış anlamayın ama ben de iki yıldır memleketinizdeuim ve cidden hayal kırıklığı yaşıyorum.
Arkadaşın anlattıklarının benzerini yaşıyorum surekli.
Burada kıyafetime biraz daha dikkat ettiğim halde normal elbise giysem ciksam esimle disari, benim eşim varken babam yaşında yaninda esi olan adamlar resmen bakisiyla taciz ediyor.
Dayak zaten apartman olarak en cok gorulen şey. o hot zot yapan ama eve zil zurna gelen kocalar gırla.
Yalnız yaşayan zaten yok illa kayınpeder kayinvalide var
Ve o arkadaşın dediği gibi biz de taşındık eski kiracidan dolayı beş gün elektriksiz kaldık da bir Allahın kulu bi ihtiyacınız var mı demedi ustune taşınırken ailniz gelmedi diye sorular soruldu sırf evli miyiz diye anlamak için.
Üzgünüm ama imajı çok kötü olacak benim icin.
Gün sayıyorum kurtulmak içi . Şehir çok güzel cidden çok hos ama insanı işte...

Mesajların hepsını okudum kalbım sıkışıyor su an ıcımde bı karıncıkaşma var ya delırcem su adama bı bagır cagır bısey yap nasıl sakın durabılıyrsun kardes Allah yardımcın olsun cok ktu oldum suan

böyle insanlar var malesef ama hepsimi size denk gelir yada bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatan demiş onun hesap kendi memleketinizin yerini tutmamistir :)
Ama Bn çok üzüldüm gerçekten neyse umarım iyilerde bulur sizi ne diyim

Aynısını dedi kız bağır çağır bisi yap ama gitme dedi. Gidecegimden emin olduktan sonra sanırım.

Aynısını dedi kız bağır çağır bisi yap ama gitme dedi. Gidecegimden emin olduktan sonra sanırım.

Yooo gıt ama hırpala dedım ama sımdı vazgectım demekkı senın sessızlıgın daha koymus oh beter olsun bırak bısey deme gıt bundan snrada yuzu gulmesın kpek gıbı surum surum surunsun kuduruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…