Acaba sen gor diye bilerek mi yapti ki? Gerci aldatmayi beceremeyen erkekler de yapabiliyor boyle.Aynen işte çok garip. Bide benim hesap onay istio dio yaaa.
Hakkinizda hayirlisi olsun her serde goremedigimiz bir hayir gizlidir derlerAilemi aradım gelip alacaklarmış beni burdan burda kaldıkça yüz buluyor gidemem sanıyor sanırım. Eşyalarımı toplamaya başladım.
Artık burda açılan konulara hiç şaşırmıyorum yani internetin bu kadar yaygın olması insanların içlerindeki potansiyeli mi kamçıladı anlayabilmiş değilim açıkçası....
Konu sahibesi siz de üzülmeyin boşanın çatır çatır yiyin parasını da giden zamanların telafisi olmaz ama bir cezası olur en azından...
Konuşmalar çok normal ama görüşme var annesiyle bile tanismis
Yok kızın annesi ile eşim tanışmış.Yorumları okumadım ama anası bişey dememiş mi ya tanışmış mı oğlunun sevgilileriyle
Ya bu insanlar ne hale gelmiş böle yazıklar olsun. Bundan koca olur diye nikah yap şerefsiz çıksın karektersiz çıksın be
Öncelikle geçmiş olsun, siz en iyisi hem bilgisayarıdaki bilgileri hem telefondaki bilgileri bir bilgisayarcıda yedekletin , belki sildiği bilgileri geçmişte bulabilir en iyisi profosyenel birinden yardım alın . ingilizce yazışmaları doğru olması için eminim burada ingilizcesi çok iyi olan arkadaşlar seve seve size çevirir . hakkında Hayırlısı olur inşallah.Whatsapp konusmalarinin yedeklerini gönderdim kendime hiç bişey yok. Acı üzerine acı yaşamak için belki de kızların resimlere baktım. Beraber çekip koymuş olabilirlermi diye. Oda yok.
Canim bn tüm konyalilar sütten çıkma ak kaşık demiyorum her sehirde her ülkede malesef kuma olayida var aldatma olayida var yaptiginiz yorumlarda tüm konyalilar öyle o şekilde diye okuyunca normal olarak savunmaya geçtim ki gerçekten bi kaç kişi ve olay yüzünden konyayi da tümüyle yargılamanizi istemem konya bnım memleketım ve ismiyle de insaniylada mükemmel bir şehir bazı insanlar yüzünden karalama olmasın lütfen
Bu olaydan sonra kızın annesi eşinizle mi tanışmış yazılanların hepsini okuyamadım da.Yok kızın annesi ile eşim tanışmış.
Acaba kadın evli olduğunu biliyor muydu ? eğer biliyorsa midesi konya ovası kadar geniş demektirBu olaydan sonra kızın annesi eşinizle mi tanışmış yazılanların hepsini okuyamadım da.
böyle insanlar var malesef ama hepsimi size denk gelir yada bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatan demiş onun hesap kendi memleketinizin yerini tutmamistir :)Lütfen yanlış anlamayın ama ben de iki yıldır memleketinizdeuim ve cidden hayal kırıklığı yaşıyorum.
Arkadaşın anlattıklarının benzerini yaşıyorum surekli.
Burada kıyafetime biraz daha dikkat ettiğim halde normal elbise giysem ciksam esimle disari, benim eşim varken babam yaşında yaninda esi olan adamlar resmen bakisiyla taciz ediyor.
Dayak zaten apartman olarak en cok gorulen şey. o hot zot yapan ama eve zil zurna gelen kocalar gırla.
Yalnız yaşayan zaten yok illa kayınpeder kayinvalide var
Ve o arkadaşın dediği gibi biz de taşındık eski kiracidan dolayı beş gün elektriksiz kaldık da bir Allahın kulu bi ihtiyacınız var mı demedi ustune taşınırken ailniz gelmedi diye sorular soruldu sırf evli miyiz diye anlamak için.
Üzgünüm ama imajı çok kötü olacak benim icin.
Gün sayıyorum kurtulmak içi . Şehir çok güzel cidden çok hos ama insanı işte...
Aynısını dedi kız bağır çağır bisi yap ama gitme dedi. Gidecegimden emin olduktan sonra sanırım.Mesajların hepsını okudum kalbım sıkışıyor su an ıcımde bı karıncıkaşma var ya delırcem su adama bı bagır cagır bısey yap nasıl sakın durabılıyrsun kardes Allah yardımcın olsun cok ktu oldum suan
Evet kadının annesiyle tanışmışlar. Olaydan sonra değil önce ben bilmediğim zamanlar. Yani.Bu olaydan sonra kızın annesi eşinizle mi tanışmış yazılanların hepsini okuyamadım da.
Aynısını dedi kız bağır çağır bisi yap ama gitme dedi. Gidecegimden emin olduktan sonra sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?