Aldatiliyormusum

Sanki ilerleyen zamanlarda daha çok canım yanacak bu evi terk ederken aileme giderken yapamayacakmisim gibi geliyor.
Henüz olay yeni şokunu atlatamamışsınız içinizi dökün rahatlatsın eşinizin ailesiyle konusun hemen bilsinler ne bok olduğunuda karaktersiz köpek ama işte Allah büyük ya karşına çıkarmış temiz kalpliymişsin dua et yat kalk atlatırsın kimler neleri atlatmadı zaman lazım sadece onun haricinde için rahat olmalı bu pislikten kurtulduğun için şimdi otursun bütün gün sanal chat yapsın o paklar onu rezil adam!

29 yaşındayım.
Anam cocuk deilsin bebek deilsin cok guzelde yaparsin bak bebeginde yok cocugunda yok elin ayagin uzerinde durabilirsin demekki allah o yuzden wermiyo belki ondan cocugu bile var ne bu insiyatif nasil kabul ediyosun sen kadinsin kalk koy sokaga esek kadar gitsin kendine ew mev tutsun evinide yedirme o zavalli acize

Transfer yapılmadı bu şekilde gidip transfer de yaptırmam. Sadece yumurta toplama işlemi yapıldı.
İnşallah hayırlısı olur.Aranızda kopukluk olmuş bir kere o yüzden başkalarından önce kendinizi düşünün.Böyle kişiliği oturmamış insanlara bir ömür adanmaz.

Çok iyiydik enteresan bi şekilde fazlasıyla iyiydik. Yaptığı içinmiş belkide.

Vicdan o iyilik değil.

Kadın Azerbeycanlı diyorsun üzgünüm ama yatmama ihtimalleri yok.

Kocan olacak adamın maddi durumu nasıl?

Aldatma olduğu için ciddi tazminat alırsın.Gurur yapıp bavulumu alır çıkarım yapma.Şimdi kendini düşünme zamanı.

Bütün delillleri bu gece bir şekilde yedekle.Çok anlamam bilenler yardım etsin.Google dan arattır olmadı.

Yarın oldu mu illa siler onları ulaşamaz. Şu an o da şaşkın.Kendini topla geç olmadan yapman gerekenleri yap

Sakinligini korumani tavsiye ediyorum soguk kanlı olman en onemlisi suan bence.
YOL HARITANI CIZ . Bosanma davanı hemen acma bekle hatta birak o acsin bildigim kadarıyla ilk.o açtığı taktir de dava bitimine kadar aylik belli bir miktar nafaka vermek zorunda kaliyormus evden çıkma unutma o ev ve o esylar senin sen kalacaksin gitmek isteyen başkasına göz koyan eşinmiş bırak o gitsin sal yularını sende derin bir ohhh çek ve is aramaya basla! Kurulu duzen+bir de is bulursan misss.

Benim aklıma da şu takıldı. bu adam hiç mi tahmin edemedi acaba soru sorarken böyle birşey olabileceğini?
Sanki bile isteye sormuş, siz görün istemiş gibi..
Rahatlığı da bu anlamı çıkarmama sebep oldu biraz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Verilerin kopyalarını aldınız mı?

Maddi durumu iyi. Tazminatini da nafakasini da alırım. Suan yedekleme yapmaya çalışıyorum. Ama zaten aldatmadım demez diye düşünüyorum.

2004 de ilk esimden bosandim ve donuna kadar almadigim icin pismanim.....Sakın gurur yapma bu işin gururu olmaz,ben tenezzül etmedim iyi halt ettim,oglum olmasina karsin eli bos didindim,calistim pasam da bolluk icinde yedi bitirdi herseyi....

Evi yiksam bağırıp çağırsam ağlasam değişen ne ve zaten git gözüm görmesin dedim dedim okumadinizmi Şuan ben yalnızım Hadi ben anlatamayim ama yazdım diye hatırlıyorum.
Biri öldüğünde arkasından ağlanır mesela. Değişen ne? geri gelir mi?
Bazen rutinde yaşanan şeylere alışkın oluyor ve genelin tepkisini bekliyor insan.
Bu böyle olmalı diye bir zorunluluk yok elbet ve dediğim gibi, ben fevri davranan biri de olabilirim bunları yapardım derken.
Bana tepkiler donuk geldi.
Ve evet yazdınız, gözüm görmesin dediğinizi. bana hafif geldi demekki. Adamın şu an sizinle aynı evde öylece sadece duruyor olması.
Belki de doğrusu budur. Sakin kalıp mantıklı hareket etmek.

Bolebir adama sen cocuk versen ne olur yani adam adam olmadiktan sonra baba nasil olur ne olur cok guzelce dusuntasin koy bavulunu kapiya kapini bile acma o cani ruhsuz adama sen piskolojik savas ver hamilelik derdine dus o kadinin koynunda sen olebu yuz wermissinki gidemessin saniyo dogruda gitme onu kov o gitsin kim ki o elinden hicbisey alamaz z

Sanki ilerleyen zamanlarda daha çok canım yanacak bu evi terk ederken aileme giderken yapamayacakmisim gibi geliyor.
sen niye gideceksin ki? gondereceksin o pislik gidecek evden. senin simdi yapman gereken delilleri karartmadan saglama almak, facein sifresini falan degistir, pc den girip silemesin.

Helal olsun sana bole insanlarla gurur duyuyorum eli opulesi bi annesin sen nak ne guzelde bakmissin cocuguna ! Onlar olsa ne olur olmasa ne olur allahini sewersen adi serefli olmayan bi insanla yasasan ne olur yasamasan ne olur bildigin istenmeyen tuy

Haklisin. Ama ne yapacağımı bilmiyorum sadece içim acıyor.

Maddi durumu iyi. Tazminatini da nafakasini da alırım. Suan yedekleme yapmaya çalışıyorum. Ama zaten aldatmadım demez diye düşünüyorum.
ah canim is ciddiye binince bi de o kadinlar arkadan taktik verince nasil da camura yatıyorlar bir bilsen. sen sakin ona guvenme, kendini saglama al. defet evden gitsin. koy kapinin önüne. niye bu geceyi onla gecirmek zorundasin ki?

sen niye gideceksin ki? gondereceksin o pislik gidecek evden. senin simdi yapman gereken delilleri karartmadan saglama almak, facein sifresini falan degistir, pc den girip silemesin.
Yedekleme yapmak için bekliyor hala pc numaraya e posta gelecekmis kimlik dogrulaninca.

Haklisin. Ama ne yapacağımı bilmiyorum sadece içim acıyor.
Kuzum senelerinide wersen omrunude wersen bu adam bikere yapti o hatayi tabiki faceden olmasada tekrar gorusucek goz yumabilicenmi onla ayni yataga girebilcenmi ona sarilabilicekmisin o kadinin kokusu nefesi uzerindeyken dusme kalbinin hatasina nolur iyi dusun onunde daha cok yol war

ah canim is ciddiye binince bi de o kadinlar arkadan taktik verince nasil da camura yatıyorlar bir bilsen. sen sakin ona guvenme, kendini saglama al. defet evden gitsin. koy kapinin önüne. niye bu geceyi onla gecirmek zorundasin ki?
Hemde ne.. kadin kadinin dusmani erkek kadinin maşası derim ben hep .. muhtemelen zaten bilerek konu sahibi boşansın evi terk edip gitsin diye yapılmış gibi geldi bana
Ayrıca varsayalım ki öyle; konu sahibi bunlari sen mutlaka yedekle cikti al kagida usb at hard disk vs her yere kaydet kopyasini is manevi kismi atlayip maddi kisma geldi mi tabiri caiz donuna kadar alacaksın.
Muhtemel azeri veya diger dost bu ayari verip esinizi kandirip cok guzel plan hazırlamış ve oyunun başrolü esiniz! Lutfen ama lutfen ne yaparım demeyin meslek olmasa da olur bir sekilde is bulursunuz. Ayaklarinizin ustunde durun

Der neler der inanamazsın.İnsanoğlu çiğ süt emmiş.Hiç güvenme.Şu yaşadığını biri sana anlatsa eminim asla

eşine yakıştırmazdın.Bir arkadaş şifreyi değiştir demiş.Şifreyi de değiştir orada kayıtlı telefon numarasını da değiştir.

Hiç olmadı yedekleme yapamadın.Şifreleri değiştir.Kendi telefonundan aç ya da başka biligayardan açarsın.

Sabah ilk iş ya bilgisayarcıya ya da telefoncuya gidersin flaş belleğe atarsın.Konuşmalarınızda telefona kaydet çaktırmadan.

Her topladığını kendi mailine at yedekle.

Fazla akıl verir gibi oldu ama kusura bakma.Ama şuan düşünemezsin .Elinde olsun da inşallah lazım olmasın.

Sonra keşke onu bunu yapsaydım deme bu gece çok önemli

yapamam o kıydı ben değil. Üstelik aylarca ben bu evde yalnız beklerken o iş için yurt dışına çıktığında yapmış. Ne safmisim ya. Erken uyumalari yok internetinin olması yok telefonun orda kapalı olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…