- 7 Kasım 2016
- 101
- 51
- 13
Henüz olay yeni şokunu atlatamamışsınız içinizi dökün rahatlatsın eşinizin ailesiyle konusun hemen bilsinler ne bok olduğunuda karaktersiz köpek ama işte Allah büyük ya karşına çıkarmış temiz kalpliymişsin dua et yat kalk atlatırsın kimler neleri atlatmadı zaman lazım sadece onun haricinde için rahat olmalı bu pislikten kurtulduğun için şimdi otursun bütün gün sanal chat yapsın o paklar onu rezil adam!Sanki ilerleyen zamanlarda daha çok canım yanacak bu evi terk ederken aileme giderken yapamayacakmisim gibi geliyor.
en gzel yasindasn. sfrdan baslamak için ve ayaklarinin uzerinde sapasaglam basmak icin.29 yaşındayım.
Anam cocuk deilsin bebek deilsin cok guzelde yaparsin bak bebeginde yok cocugunda yok elin ayagin uzerinde durabilirsin demekki allah o yuzden wermiyo belki ondan cocugu bile var ne bu insiyatif nasil kabul ediyosun sen kadinsin kalk koy sokaga esek kadar gitsin kendine ew mev tutsun evinide yedirme o zavalli acize29 yaşındayım.
İnşallah hayırlısı olur.Aranızda kopukluk olmuş bir kere o yüzden başkalarından önce kendinizi düşünün.Böyle kişiliği oturmamış insanlara bir ömür adanmaz.Transfer yapılmadı bu şekilde gidip transfer de yaptırmam. Sadece yumurta toplama işlemi yapıldı.
Çok iyiydik enteresan bi şekilde fazlasıyla iyiydik. Yaptığı içinmiş belkide.
Maddi durumu iyi. Tazminatini da nafakasini da alırım. Suan yedekleme yapmaya çalışıyorum. Ama zaten aldatmadım demez diye düşünüyorum.Vicdan o iyilik değil.
Kadın Azerbeycanlı diyorsun üzgünüm ama yatmama ihtimalleri yok.
Kocan olacak adamın maddi durumu nasıl?
Aldatma olduğu için ciddi tazminat alırsın.Gurur yapıp bavulumu alır çıkarım yapma.Şimdi kendini düşünme zamanı.
Bütün delillleri bu gece bir şekilde yedekle.Çok anlamam bilenler yardım etsin.Google dan arattır olmadı.
Yarın oldu mu illa siler onları ulaşamaz. Şu an o da şaşkın.Kendini topla geç olmadan yapman gerekenleri yap
Biri öldüğünde arkasından ağlanır mesela. Değişen ne? geri gelir mi?Evi yiksam bağırıp çağırsam ağlasam değişen ne ve zaten git gözüm görmesin dedim dedim okumadinizmi Şuan ben yalnızım Hadi ben anlatamayim ama yazdım diye hatırlıyorum.
sen niye gideceksin ki? gondereceksin o pislik gidecek evden. senin simdi yapman gereken delilleri karartmadan saglama almak, facein sifresini falan degistir, pc den girip silemesin.Sanki ilerleyen zamanlarda daha çok canım yanacak bu evi terk ederken aileme giderken yapamayacakmisim gibi geliyor.
Helal olsun sana bole insanlarla gurur duyuyorum eli opulesi bi annesin sen nak ne guzelde bakmissin cocuguna ! Onlar olsa ne olur olmasa ne olur allahini sewersen adi serefli olmayan bi insanla yasasan ne olur yasamasan ne olur bildigin istenmeyen tuy2004 de ilk esimden bosandim ve donuna kadar almadigim icin pismanim.....Sakın gurur yapma bu işin gururu olmaz,ben tenezzül etmedim iyi halt ettim,oglum olmasina karsin eli bos didindim,calistim pasam da bolluk icinde yedi bitirdi herseyi....
Haklisin. Ama ne yapacağımı bilmiyorum sadece içim acıyor.Biri öldüğünde arkasından ağlanır mesela. Değişen ne? geri gelir mi?
Bazen rutinde yaşanan şeylere alışkın oluyor ve genelin tepkisini bekliyor insan.
Bu böyle olmalı diye bir zorunluluk yok elbet ve dediğim gibi, ben fevri davranan biri de olabilirim bunları yapardım derken.
Bana tepkiler donuk geldi.
Ve evet yazdınız, gözüm görmesin dediğinizi. bana hafif geldi demekki. Adamın şu an sizinle aynı evde öylece sadece duruyor olması.
Belki de doğrusu budur. Sakin kalıp mantıklı hareket etmek.
ah canim is ciddiye binince bi de o kadinlar arkadan taktik verince nasil da camura yatıyorlar bir bilsen. sen sakin ona guvenme, kendini saglama al. defet evden gitsin. koy kapinin önüne. niye bu geceyi onla gecirmek zorundasin ki?Maddi durumu iyi. Tazminatini da nafakasini da alırım. Suan yedekleme yapmaya çalışıyorum. Ama zaten aldatmadım demez diye düşünüyorum.
Yedekleme yapmak için bekliyor hala pc numaraya e posta gelecekmis kimlik dogrulaninca.sen niye gideceksin ki? gondereceksin o pislik gidecek evden. senin simdi yapman gereken delilleri karartmadan saglama almak, facein sifresini falan degistir, pc den girip silemesin.
Kuzum senelerinide wersen omrunude wersen bu adam bikere yapti o hatayi tabiki faceden olmasada tekrar gorusucek goz yumabilicenmi onla ayni yataga girebilcenmi ona sarilabilicekmisin o kadinin kokusu nefesi uzerindeyken dusme kalbinin hatasina nolur iyi dusun onunde daha cok yol warHaklisin. Ama ne yapacağımı bilmiyorum sadece içim acıyor.
Hemde ne.. kadin kadinin dusmani erkek kadinin maşası derim ben hep .. muhtemelen zaten bilerek konu sahibi boşansın evi terk edip gitsin diye yapılmış gibi geldi banaah canim is ciddiye binince bi de o kadinlar arkadan taktik verince nasil da camura yatıyorlar bir bilsen. sen sakin ona guvenme, kendini saglama al. defet evden gitsin. koy kapinin önüne. niye bu geceyi onla gecirmek zorundasin ki?
Maddi durumu iyi. Tazminatini da nafakasini da alırım. Suan yedekleme yapmaya çalışıyorum. Ama zaten aldatmadım demez diye düşünüyorum.
yapamam o kıydı ben değil. Üstelik aylarca ben bu evde yalnız beklerken o iş için yurt dışına çıktığında yapmış. Ne safmisim ya. Erken uyumalari yok internetinin olması yok telefonun orda kapalı olması.Kuzum senelerinide wersen omrunude wersen bu adam bikere yapti o hatayi tabiki faceden olmasada tekrar gorusucek goz yumabilicenmi onla ayni yataga girebilcenmi ona sarilabilicekmisin o kadinin kokusu nefesi uzerindeyken dusme kalbinin hatasina nolur iyi dusun onunde daha cok yol war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?