Konuşmaları kaydetmek mantıklı bu hiç aklıma gelmemişti. Beni aldattığını kendi itiraf ediyor zaten.Der neler der inanamazsın.İnsanoğlu çiğ süt emmiş.Hiç güvenme.Şu yaşadığını biri sana anlatsa eminim asla
eşine yakıştırmazdın.Bir arkadaş şifreyi değiştir demiş.Şifreyi de değiştir orada kayıtlı telefon numarasını da değiştir.
Hiç olmadı yedekleme yapamadın.Şifreleri değiştir.Kendi telefonundan aç ya da başka biligayardan açarsın.
Sabah ilk iş ya bilgisayarcıya ya da telefoncuya gidersin flaş belleğe atarsın.Konuşmalarınızda telefona kaydet çaktırmadan.
Her topladığını kendi mailine at yedekle.
Fazla akıl verir gibi oldu ama kusura bakma.Ama şuan düşünemezsin .Elinde olsun da inşallah lazım olmasın.
Sonra keşke onu bunu yapsaydım deme bu gece çok önemli
Benim aklıma da şu takıldı. bu adam hiç mi tahmin edemedi acaba soru sorarken böyle birşey olabileceğini?
Sanki bile isteye sormuş, siz görün istemiş gibi..
Rahatlığı da bu anlamı çıkarmama sebep oldu biraz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Verilerin kopyalarını aldınız mı?
Ay cok kotu oldum acaba o siliktan cocugu falandami war iyice bi arastir ben bolebi olaya tanik oldugum icin diyorum babam,ayni boku anneme yapti annem koydu kapinin onune bizede o bakip o buyuttu kuzum annem yol bilmedi iz bilmedi calisti didindi yolunu cizdi erkeksizde hayat cok guzel oluyo cok merak etme hictw uzulme o gider binbirtane gelir allah bilir hep seni kandirip gidiyodu adamdaki rahatliga bakkkyapamam o kıydı ben değil. Üstelik aylarca ben bu evde yalnız beklerken o iş için yurt dışına çıktığında yapmış. Ne safmisim ya. Erken uyumalari yok internetinin olması yok telefonun orda kapalı olması.
yapamam o kıydı ben değil. Üstelik aylarca ben bu evde yalnız beklerken o iş için yurt dışına çıktığında yapmış. Ne safmisim ya. Erken uyumalari yok internetinin olması yok telefonun orda kapalı olması.
Demi neden yalvarmadi neden inkar etmedi. Neden en azından özür dilemedi. Affedecegimden değil ama hem gururumla oynayıp Hem nasıl rahat.Bende aynı sebepten tepkileri çok donuk bulduğumu söyledim.
Hadi konu sahibi şokta, şu an karar vermesi ve akıllı davranması lazım ama adamdaki bu rahatlik beni benden aldı...
Ne bir yalvarip yakarma, ne bir inkar, ne bir direnme, konusulanlari çevirmiş, telefonunu verip kuzu kuzu başka odaya gitmiş.
Ya çoktan vazgecmis soyleyememis nasıl bitirecegini bilememiş yada dediğiniz gibi bile isteye göstermiş.
Hayırlısı olmuş diyecegim tekrardan, böylece her şeyi yedekleme, delil olarak kullanma şansı olmuş oldu.
Adam karısı hamile kalamazsa boşanacaktı zaten bence o yüzden umursamıyor yüksek ihtimal.Bende aynı sebepten tepkileri çok donuk bulduğumu söyledim.
Hadi konu sahibi şokta, şu an karar vermesi ve akıllı davranması lazım ama adamdaki bu rahatlik beni benden aldı...
Ne bir yalvarip yakarma, ne bir inkar, ne bir direnme, konusulanlari çevirmiş, telefonunu verip kuzu kuzu başka odaya gitmiş.
Ya çoktan vazgecmis soyleyememis nasıl bitirecegini bilememiş yada dediğiniz gibi bile isteye göstermiş.
Hayırlısı olmuş diyecegim tekrardan, böylece her şeyi yedekleme, delil olarak kullanma şansı olmuş oldu.
Insan bi ozurdemi dilemezz yaw inkar et inkar yok o bile yok cok rahat gelmedimi yaDemi neden yalvarmadi neden inkar etmedi. Neden en azından özür dilemedi. Affedecegimden değil ama hem gururumla oynayıp Hem nasıl rahat.
Adam deme. Böylesine adammi denir.Adam karısı hamile kalamazsa boşanacaktı zaten bence o yüzden umursamıyor yüksek ihtimal.
Tamam demem, sen boşanmazsan o boşayacak seni, hani napcam bilemiyorum demişsin ya.Adam deme. Böylesine adammi denir.
Konuşmaları kaydetmek mantıklı bu hiç aklıma gelmemişti. Beni aldattığını kendi itiraf ediyor zaten.
Telefonu almadan çıkmaz ben kendi işlerimi halledeyim delilleri almam lazim. Çıkarsa oda kendi bildiğini yapacak. Şuan mantiklimi Bilmiyorum ama bu evliliği bitiren taraf aşikar olmalı yoksa ailem beni suçlar.Neden sabrediyorsun suanda? koysana kapının önüne tak diye herifi. bir sen degil valla surda hepimiz rahatlayacagiz kici donsun bu sogukta lanetin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?