Aldatiliyormusum

Ayyy biri beni durdursun cildiricam,burdaaco kadini bana sole yeminle,yolucam,sacini basini gerzek evli adamin koynu cokmu guzel adiler

Konuşmaları kaydetmek mantıklı bu hiç aklıma gelmemişti. Beni aldattığını kendi itiraf ediyor zaten.

Bende aynı sebepten tepkileri çok donuk bulduğumu söyledim.
Hadi konu sahibi şokta, şu an karar vermesi ve akıllı davranması lazım ama adamdaki bu rahatlik beni benden aldı...
Ne bir yalvarip yakarma, ne bir inkar, ne bir direnme, konusulanlari çevirmiş, telefonunu verip kuzu kuzu başka odaya gitmiş.
Ya çoktan vazgecmis soyleyememis nasıl bitirecegini bilememiş yada dediğiniz gibi bile isteye göstermiş.

Hayırlısı olmuş diyecegim tekrardan, böylece her şeyi yedekleme, delil olarak kullanma şansı olmuş oldu.

Ay cok kotu oldum acaba o siliktan cocugu falandami war iyice bi arastir ben bolebi olaya tanik oldugum icin diyorum babam,ayni boku anneme yapti annem koydu kapinin onune bizede o bakip o buyuttu kuzum annem yol bilmedi iz bilmedi calisti didindi yolunu cizdi erkeksizde hayat cok guzel oluyo cok merak etme hictw uzulme o gider binbirtane gelir allah bilir hep seni kandirip gidiyodu adamdaki rahatliga bakkk

Kelieee! Bu senin temizliğin canım. O kaybetti insan kendisine yapar sana değil kendine yaptı

saflık değil ki bu .. elbette eşlerimize güveneceğiz diken üstünde yaşamak zorunda değiliz..
bu seninle ilgili bir durum değil onun karakteriyle ilgili bir durum..
burada da çokça görüldüğü üzere elbet ayaklarına dolanıyor ortaya çıkıyor bir şekilde..

Demi neden yalvarmadi neden inkar etmedi. Neden en azından özür dilemedi. Affedecegimden değil ama hem gururumla oynayıp Hem nasıl rahat.

Cok uzgunum am bukadar rahat olduguna gore o bunu planlamis gibi. O senden vazgecmis sra sende koy o adami kapiya,

Bu ilk gecenin sokunu iyi bilirim. sizi tum hucrelerimle anliyorum suan. seneler gecse de o ilk öğrendiğiniz anda yasadiginiz hayal kırıklığının tarifsiz acisi hafizanizdan silinmiyor. simdi siz bütün yıllarınızi bastan yasayacaksiniz bu gece, soylenen her sözü, uydurulan her bahaneyi kurguda doğru yerine montajlayacak, bütün bosluklari tamamlayacaksiniz.
Üzülecek, kahrolacak, isyan edeceksiniz. ama inanin bir gun gelecek ve sukretmeye baslayacaksiniz. iyi ki cocugumuz yoktu, iyi ki bu yüzünü gördüm diyeceksiniz. 29 yas henuz yasamin bahari. daha gorecek cok guzel gunleriniz var.
Iyi yonunden bakmaya calisin, yeni yıla ve 30lu yaşlara bu pislik olmadan gireceksiniz.

Adam karısı hamile kalamazsa boşanacaktı zaten bence o yüzden umursamıyor yüksek ihtimal.

Demi neden yalvarmadi neden inkar etmedi. Neden en azından özür dilemedi. Affedecegimden değil ama hem gururumla oynayıp Hem nasıl rahat.
Insan bi ozurdemi dilemezz yaw inkar et inkar yok o bile yok cok rahat gelmedimi ya

Planlı evi terket en zararsız sekilde boşanayım diye yine bencillik peşinde x bey

Bu arada hesabın numaralarını degistrmeniz doğru olmayabilir. Sadece yedeklemeyi yapın.
Yada avukat vs varsa birileri etiketlesin, doğrusunu öğrenin.
Adam sonra hesap onun üstüne bana tuzak kuruyor diye cirkeflesmesin.
Numaralarin guncellendigi tarih vs bilinebiliyor mu, ne kadarını facebook paylaşıyor vs hepsi önemli...

Reactions: anu
Neden sabrediyorsun suanda? koysana kapının önüne tak diye herifi. bir sen degil valla surda hepimiz rahatlayacagiz kici donsun bu sogukta lanetin!

Arayan belasını bulmuş işte bak hem de azerbeycanda.hic acıma şimdi bi de rahat rahat uyuyor mu yoksa?
Benim bulunduğum apartmanda da 94lu yeni boşanmış bir kız var özellikle hafta sonları ve akşamları eşimin evde olduğu saatlerde gelip sohbet etmek istiyor eşim rahatsız olup farklı odaya geçiyor tabii..Kızın mayası bozuk normalde başörtülü benim eve gelirken saçı başı dağıtıyor bir de süslenip geliyor ..Ikimiz iyi anlaşıyoruz diyor..Esimle ilgili konular aciyor surekli felan Konya da da kuma olayına çok normal bakıyorlar aklıma gelmiyor değil bu kız yoksa benle kuma mi olmaya çalışıyor...

Konuşmaları kaydetmek mantıklı bu hiç aklıma gelmemişti. Beni aldattığını kendi itiraf ediyor zaten.

Fevri davranma konuştur.Sakın öyle donuna kadar falan alırım deme.Bırak o seni kuzu kuzu gidecek sansın.

Tedbir almasın.

Unutma sessiz atın tekmesi pek olur.Seninki de öyle olsun.

Neden sabrediyorsun suanda? koysana kapının önüne tak diye herifi. bir sen degil valla surda hepimiz rahatlayacagiz kici donsun bu sogukta lanetin!
Telefonu almadan çıkmaz ben kendi işlerimi halledeyim delilleri almam lazim. Çıkarsa oda kendi bildiğini yapacak. Şuan mantiklimi Bilmiyorum ama bu evliliği bitiren taraf aşikar olmalı yoksa ailem beni suçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…