aldatılıyormuyum yardım edin

olay bu noktada çözüm bulur zaten . eğer o tarihten sonrada arama varsa arkadaşlık bi durum değil

kesin var birşeyler neden durduk yere fatura geçmişini iptal etme gereği duymuş?? çünkü sen girip bakıyorsun işte o yüzden!.

yanında da değil, 1.5 ay baya uzun bir zaman...keşke hemen belli etmeseydin..biraz araştırsaydın fatura geçmişini falan..

bence fatura geçmişi önemli, ayarlardan düzelt . şifresini falan biliyorsan geçmiş iste....ve yapman gereken tek şey, numaranın veya numaraların kime ait olduğunu öğrenmek
en garantili yol...inş yanılıyorsundur tatlım.

21 haziranda olay patlak verdi ve eşiniz arkadaşını aynı gün mü arayıp sordu bu noyu tanıyormusun diye?

öğrenmek için çabalıyortum tekrar istedm yrn geceden sonra engeç 3 gün içinde gelicek yarına kdr haberi olmasaa detaylı fatuaradn öğrenicem niş
21 haziranda olay patlak verdi ve eşiniz arkadaşını aynı gün mü arayıp sordu bu noyu tanıyormusun diye?

evet aynen öle mustfa kullandı dedi en samimi arkadası orda

eşiniz arkadaşını 21 haziranda arayıp soruyor fakat 22 23 24 hazırandada bu numarayla konusmalar var ??

21 temmuz pardon aradı o akşam öğrendk. temmuz ayı yk dökümanda fatura kesilmedği için gözükmüyor turkcellde

çıkıyprm oturabilcek kdr iyi değilim tşkler herkese çok sağol inş bişi çıkmaz

evet ama haziran 25 den sonrarsı yk fatura yrn akşam kesilcek anck ozmn görürdüm ama detaylara bakmayı iptal ettirmiş bakamıym şimdi geçmişe bile

benimde faturam eve gelmiyor..bende netten biraz kurcalamıştım ayarlarımı..
ama gözüme hiç takılmadı
geçmişi sil veya kaydetme yazısı, aklımda olsun...

eşin baya uğraşmış ..bu işin arkasında dur, en azından emin olana kadar.

arkadaşlar dışardan yeni bi hat alıp hatta açık hat kullanmaya başlamak 10 dak bence takılmayın bu kadar sadece gözlerinizi 4 açın kafi ayrıntıları fln boşwerin kendinizi yıpratmayın eğer yapamam diyorsanız ya gidip baskın yapın direk telefonunu alın bakın yada bi erkek bulun kardeşiniz fln müşteri hizmetlerini aratın eşinizin bütün bilgilierini biliyosunuzdur eve ayrıntılı fatura yollasınlar sıkıntı olmaz

Bayanlar, eşlerinizi bu kadar didik didik kontrol etmeyin.
Ondan sonra her şeyden nem kapıyorsunuz, sizin canınız sıkılıyor.
Bırakın enginine, ama tam engine de bırakmayın yani tabi.
ALLAH büyük. Varsa bir durum, mutlaka çıkartır karşınıza.

mustafa'nın sevgilisinin numarası olsaydı çocuken azından bi kısmını ezbere bilmez miydi ya da bilmiyordiyelm ben senden sevgilimi ya da annemi aramıştım numara onun olabilir diyebilirdi gibime geldi. yine de bekleyip görmek lazımbiraz daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…