olay bu noktada çözüm bulur zaten . eğer o tarihten sonrada arama varsa arkadaşlık bi durum değil
şimdi eşin senin yanında arkadşını aramışya mustafamıydı neydi o çocuk telefon mu almış yani? Eşinin senin yanında aradığı tarih ile dökümdeki tarihe baktın mı? sen eşine bunu ayın kaçında sordun? Daha doğrusu eşin ayın kaçında bu çocuğu aradı numrayı tanıyor musun diye? demekki çocuk telefon almış. dökümdeki tarih eşinin o çocuğu aradığı tarihten sonmra mı?
eşimle severk evlendk 4 yıl önce tanıştık 2 yıldan fazladır evliyim 17 aylık bir kızım var. eşim işi gereği eğitime giti izmirde suan gideli 1,5 ay oldu. geçen ay tlf faturası 40 tl geldi çok önemsemedm. haftasonu eşimin yanına gitim tesadüf eseri 139 tl borç olduğunu öğrendim. müşteri hizmt. aradı en çok konuşulan bi numara var arkadası tlf çalınmış o kullanmş 1 kaç sefer detaylı fatura talebi istedi bende online işlem şifresi ile girdm ve baktım 40 tl olan faturada o numara ile 41 dk görüşme var. eşim izmire gittikten 1 hafta sonra aranmaya başlamış buaykini görremiyorum faturalandırılmadığı için. şüphelenmeye başladım.neden iptal ettin ediyorum çok sorun ediyorsun bnm alakam yok dior numaranın son 4 rakamı gözükmüyor internette bugun yine girdm detaylı fatura iptal edilmiş ve geçmiş fatura detaylarına bakamıyorum. bu akşam saat 10da aradım 45 dk konuştu araığında ise arkadası ile görüştüğünü söyledi kavga ettik. hala ben aramadım arkadasım aramış bukdr çok konuştuğunu bilmyrdm diyor ama ben inanmıyorum. pazar sbhından beri çok kötüyüm sürekli ağlıyorum akıl verin ne olur
öğrenmek için çabalıyortum tekrar istedm yrn geceden sonra engeç 3 gün içinde gelicek yarına kdr haberi olmasaa detaylı fatuaradn öğrenicem nişkesin var birşeyler neden durduk yere fatura geçmişini iptal etme gereği duymuş?? çünkü sen girip bakıyorsun işte o yüzden!.
yanında da değil, 1.5 ay baya uzun bir zaman...keşke hemen belli etmeseydin..biraz araştırsaydın fatura geçmişini falan..
bence fatura geçmişi önemli, ayarlardan düzelt . şifresini falan biliyorsan geçmiş iste....ve yapman gereken tek şey, numaranın veya numaraların kime ait olduğunu öğrenmek
en garantili yol...inş yanılıyorsundur tatlım.
21 haziranda olay patlak verdi ve eşiniz arkadaşını aynı gün mü arayıp sordu bu noyu tanıyormusun diye?
21 temmuz pardon aradı o akşam öğrendk. temmuz ayı yk dökümanda fatura kesilmedği için gözükmüyor turkcellde
evet aynı az önce grdmşifresi hala aynı mı??
fatura eve gelmiyor galiba?? netten gözüküyor dökümleri değil mi??
evet aynı az önce grdm
evet ama haziran 25 den sonrarsı yk fatura yrn akşam kesilcek anck ozmn görürdüm ama detaylara bakmayı iptal ettirmiş bakamıym şimdi geçmişe bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?