bune ya başkasının telefonundan bukadar uzun süre konuşulurmu... çaldırdıysan iki günü bulmuyo hattını yeniden açmak dağ başında sanki.. anlıyorum seni ,eşinin anlattıklarına içinin sinmemesi normal.
fatura borcundan şüphenledm. 139 tl idi ctesi gunu suan 189 tl olmş. 19 haziranda başlanmş aranmaya bi gecede 4 kere falan 19-25 haziran arasında
19 1 kez 5 dk
-20-1 kez 5 dk
22-5 kez
23-1 kez
24 5 kez
25 de fatura kesimi ondan sonrası yok bu aya giriyor. oda gözükmüyor suan faturalandırılmadığı için
sen ne zaman öğrendin bunu pwki ve eşine ne zaman sordun bu numara kim diye hemen mi iptal ettirmiş
fatura borcundan şüphenledm. 139 tl idi ctesi gunu suan 189 tl olmş. 19 haziranda başlanmş aranmaya bi gecede 4 kere falan 19-25 haziran arasında
19 1 kez 5 dk
-20-1 kez 5 dk
22-5 kez
23-1 kez
24 5 kez
25 de fatura kesimi ondan sonrası yok bu aya giriyor. oda gözükmüyor suan faturalandırılmadığı için
Canım bu aramaların saatleri de var mı?Arkadaşı arıyormuş ya,arkadaşı her an yanında mı,yani arama saatleri mantıklı mı,arkadaşının arayacağı saatler yani!!
cuma akşamı izmire gittm ctesi oturuken fatura borcuna bakaym ödeyelm dedm baktm çok gelince oda şasırdı hmen aradı müş tem detaylı fatura istedi en çk hangi numarayala konuşmş dedi kadında bu numara beni annesini falan söyledi tam numara vermiyor turkcell son 4 rakam yok oda mustafa arada aradı dedi aradı sende böyle bi numara varmı dedi çocuk rehbere baktım tuş sesini duydm ama ne cvp verdi duymadım. bu sbh dedmki geçen hafta ogeldi yanıma bu numara sen yoldaykende aranmş dedm aslında bilmiyorum öle söyledm ne dicek die sanırım bu olaydan sonra iptal etirrdi
oo adam şaşırmış bi de kalkmış senin yanında müş.tem aramış daha ne yapsın. arkadaşını aramış senin yanında o da telefonuna bakmış. Senin yanında eşin numarayı da okudu o çocuğa o zman bence şüphelenecek hiçbirşey yok . bi haltlar karıştıran adamın yapacağı şey değil bu değil mii arkadaşlar ben mi çok iyi niyetliyim yok ya ben hayatımda görebileceğim en şüpheci insanım düşün ama ben bile rahat ol diyorsam vardır... yine de sen bilirsin
aradı burası çok normal konuştuğu numaraları sordu tam numarayı istedi. ama arkadası belki yk bende dedi o bana sevgilisi dedi
ahh be arkadasım inş öyle çıkar. arkadası belki o numara bende yok dedi eşim bana sevgilsi dedi. yalan olabilir diyrm
şimdi eşin senin yanında arkadşını aramışya mustafamıydı neydi o çocuk telefon mu almış yani? Eşinin senin yanında aradığı tarih ile dökümdeki tarihe baktın mı? sen eşine bunu ayın kaçında sordun? Daha doğrusu eşin ayın kaçında bu çocuğu aradı numrayı tanıyor musun diye? demekki çocuk telefon almış. dökümdeki tarih eşinin o çocuğu aradığı tarihten sonmra mı?
şimdi eşin senin yanında arkadşını aramışya mustafamıydı neydi o çocuk telefon mu almış yani? Eşinin senin yanında aradığı tarih ile dökümdeki tarihe baktın mı? sen eşine bunu ayın kaçında sordun? Daha doğrusu eşin ayın kaçında bu çocuğu aradı numrayı tanıyor musun diye? demekki çocuk telefon almış. dökümdeki tarih eşinin o çocuğu aradığı tarihten sonmra mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?