- Konu Sahibi sessizbiri
-
alkole karsiyim bunlarda alkolun etkusi cokturEksilerini artılarını ölçecek olursam, eksi olarak içkisi ve aldatması var. Oda diğer bütün artıları siliyor. Normalde herkesin çok şanslisin dediği, gıpta ile baktığı bir insandi. Temizlikte yardim eder, yemek yapar. Kücük oglumu isteyerek yaptım. Benle bir hamilelik yaşamıştı desem inanırmısın. Çocuk doğunca geceleride çok baktı, bana çok yardimci olmiştu. Ama diyorumya hayalkırıklığım çok büyük oldu.
Eşimi gerçekten çok sevdim, sevildigimide sanıyordum. Çünkü bana gerçekten çok iyi davdandı her zaman. Bu yüzden hayalkirikligim acim büyük oldu..Evet durumum çok zor ama atlatacagim insallah..Allah mutlulugunu daim etsin seninde bacimzor bir durum gercekten edinizi sevdiginiz belli, esiden 1-2 saat bile ayriliga dayanamayan biri olarak allah yardicin olsun ancak ben pek umut gormedim yakinda o kadina kosar kadin kendine baglamis bunu hissettim
Alkol illeti çok pis bir illet. Ben ibadetlerini mümkun olduğu kadar yapmaya çalisan biriyim. O kadar zor geliyordu ki. Bir kaç defa bırakmış hep geri başlamıştı.alkole karsiyim bunlarda alkolun etkusi coktur
esın o kadına acımıyor zaten acınacak halde olan sızsınız!Merhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
Bu sizi biraz daha rahatlatacaktır verdiğiniz kararda ..Konuştum canım. Gece ordaydım.Babam çok üzuldü. Benim arkamda duracağını söyledi. Sadece etrafa duyurmama kararı aldık.
Şimdi konu daha netleşti, aranıza sogukluk girmiş, yatakları ayırdıysanız eşiniz tercihini karşı taraftan yana zaten yapmışÇocuklara aldatma olayını hiç yansitmadim ama ayrilma olabilir diye bekliyorlardi. Son aylar baya soğuktu aramiz, şüphelerim ve ilgisizliginden dolayi evet yatakları bile ayirmiştim. Kizim hep demistir nolursa olsun ben kararina saygiliyim anne bizi dusunme diue. 13 yasindaki oğlum bu konuda baya bir agressif davraniyor. Kücul oglum zaten hic anlamiyor
Bi gelişme varmı bacım ?Alkol illeti çok pis bir illet. Ben ibadetlerini mümkun olduğu kadar yapmaya çalisan biriyim. O kadar zor geliyordu ki. Bir kaç defa bırakmış hep geri başlamıştı.
Benim yazsam mı diye düşündüklerimi siz yazmışsınız.Tamam büyük aci yaşiyorsunuz fakat bu normal düşünmenize engel olmamali.
En basit bunun neresi sinav? Ben dindar değilim fakat hiçbir dinde pişkin, yalanci aldatan bir eş, sinav değildir.
Yani miğdeniz nasil aliyor anlamadim. O kadina gittigini bile bile tekrar evinize mi aliyorsunuz? O kadin ile yattiktan sonra tekrar ayni yatagami giriyorsunuz?
Ve çocuklarin böyle bir evlilikte büyümesini istiyorsunuz?
Ne diyecegimi bilmiyorum. Üstelik yurtdişinda yaşiyorsunuz, yani boşansaniz bile hem maddi hem manevi yardim alabilirsiniz.
Tabi kuma ile beraber yaşamak istiyorsaniz, yaşayabilirsiniz.
Benim yazsam mı diye düşündüklerimi siz yazmışsınız.
Sağol canım dua için mesajı yeni gördüm evlendiğimden beri şiddet var maalesef bende dün bir konu açtım bu hayat gercekten çekilir gibi değilCevaplarınız için teşekkür ederim. Aslında boşanmayı düşünmedim değil ama bilmiyorum, ani karar verirsem pisman olurum diye korkuyorum. Mutlulugadogru Allah seninde yardımcın olsum bacım. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. Insallah dua'larıma senide katacağım. Bizde hiç şiddet olmadı, ne bilim saygılıydi da bana karşı.
en doğru kararı vermişsin.Dün gece babamla konusmus, babam kizimi kimin icin üzdüysen oraya git diye yollamiş. Sonra beni çagirdi babamla konustuk, arkamda oldugunu kararim ne olursa olsun beni destekleyecegini soyledi. Sabah Belcikadaki teyzesi aradi, ordaymis eşim. Gelin konusalim felan dedi bende kabul etmedim. Simdilik olay bu. Birazdan avukatima gidip danisacagim.napabilirim diye bakalim hayirlisi
Zor bir durum. Neresinden bakarsan bak aldatılmak ayrı kötü, sonrasını düşünmek ayrı.. Ayrılırsam ne yaparım düşüncesi alıyor. Haksız da göremem kimseyi.Hayir yani bir maddi zorluk dönemi olur, bir hastalik olur, elbette iyi ve kötü günde derim. Adam adeta kuma getirmeyi düşünüyor!! Yani bunun düşünülcek tarafi bile yok.
Avukattan randevu aldim, boşanma davası için. Eşim 2 gündur teyzesinde kalıyormuş. Dün abimi aramış, çok pismanım silbaştan yapalım, şeytana uydum demiş. Abimde babamda artık ailemizden uzak dur diye uyarmışlar. 2 gündür babamda iki gözü iki çeşme ağliyor, çok içerledi. Sonuçta yiğeni bunu bana yapan. Zor bir süreç, insallah en az acıyla atlatmaya çalışacağımBi gelişme varmı bacım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?