Aldatiliyorum kimseye anlatamadim

alkole karsiyim bunlarda alkolun etkusi coktur

zor bir durum gercekten edinizi sevdiginiz belli, esiden 1-2 saat bile ayriliga dayanamayan biri olarak allah yardicin olsun ancak ben pek umut gormedim yakinda o kadina kosar kadin kendine baglamis bunu hissettim
Eşimi gerçekten çok sevdim, sevildigimide sanıyordum. Çünkü bana gerçekten çok iyi davdandı her zaman. Bu yüzden hayalkirikligim acim büyük oldu..Evet durumum çok zor ama atlatacagim insallah..Allah mutlulugunu daim etsin seninde bacim

esın o kadına acımıyor zaten acınacak halde olan sızsınız!
hemen bosanma dılekçenızı verın adam ıtıraf etmıs zaten sızde brıkaç kanıt toplayın, alın ufak cocuklarınız ıcın nafakanızı kendınız ıcınde tazmınatınızı sonucta zina söz konusu , emın ol tek celsede bıter bu iş, sonrası kafanız rahat hayatınıza evlatlarınızla devam edersınız.

Kadından ayrılıp gelecek diyelim, olay hiç olmamış yaşanmamış gibi adam hayatına devam edecek, çünkü pişman değil, sizin duygularınızı önemsemiyor 1,5 yıllık kadının duyguları daha ön planda sizi tebrik ediyorum çok iyi sindirilmişsiniz....

Şimdi konu daha netleşti, aranıza sogukluk girmiş, yatakları ayırdıysanız eşiniz tercihini karşı taraftan yana zaten yapmış .

Gördüğümüz bu tür durumlarda erkekler eski eşleri bırakmaya yanaşmıyor , sebebi kurulu düzenleri,çoçukları ,onu anlayan bir eş ...
Eşiniz sizi bırakmak istemeyecektir , gerekirse x kişisini bırakacaktır ama görünürde...

Bu bir hatadir pişmanım demeside inandırıcı olmayacak çünki pişman olan erkek 1,5 yıl bir ilişki sürdürmez , ayrıca ikinizide idare ederim demez ! sizinle arası sogudugunda ben napıyorum deyip belki bu ilişkiyi sonlandıra bilirdi ...

Yinede tüm yorumlarımız bizim düşüncelerimiz . Eşiniz ve siz ne düşünürsünüz bilemeyiz hayat ve karar sizin ...

Rabbım hakkınızda hayırlısını versin , sizide hayırlısına yönlendirsin inş ...

Siz ondan ayrilacaksiniz diye intihar falan demiş kadından ayrılmaya niyeti yok ilk fırsatta tekrar görüşecek haberiniz olsun ve siz bu adama asla bir daha guvenemiyceksiniz psikolojiniz alt üst olacak peki değer mi sizce bu adam için aldatmanin bile adabı olmalı bir buçuk yıl bir kez oldu dese anliycam bir buçuk yıl boyunca aldattı ve hiçbir şey olmamış gibi yasayamazsiniz iyice ölçüp tartin

Benim yazsam mı diye düşündüklerimi siz yazmışsınız.

Sağol canım dua için mesajı yeni gördüm evlendiğimden beri şiddet var maalesef bende dün bir konu açtım bu hayat gercekten çekilir gibi değil

en doğru kararı vermişsin.
Rabbim içine ferahlık versin.

Ayrilmaya karar vermeniz en dogrusu. Bu erkek milletine gercekten anlayis gostermeye gelmez. Yani sizin gozunuz birine kaysa azcik sohbet etseniz( yatma kalkma demiyorum bakin) kocaniz katil olurdu. Ama siz bu sinav minav deyip sineye cekerseniz kiziniza ne gibi bi mesaj vereceksiniz onu dusunun bari.

Hayir yani bir maddi zorluk dönemi olur, bir hastalik olur, elbette iyi ve kötü günde derim. Adam adeta kuma getirmeyi düşünüyor!! Yani bunun düşünülcek tarafi bile yok.
Zor bir durum. Neresinden bakarsan bak aldatılmak ayrı kötü, sonrasını düşünmek ayrı.. Ayrılırsam ne yaparım düşüncesi alıyor. Haksız da göremem kimseyi.
Maddi olarak ne yaparım, nerde yaşarım, çocuklar ne olur bunlara kafa yorulmalı. Gerçekten başka bir kaçışın başka şansın yoktur evli kalırsın anlarım. Kimsenin şartını kimseyle karşılaştıramam. Ama bunu "işte bu benim sınavım şeklinde düşünüp katlanmak" en acısı.

Yani kusura bakmayın normalde boşanma taraftarı değilim ama çocuklarınızı karşınıza alıp tepkilerini ölçün ve boşanın rezil insan soğutup eskisi gibi devam edecekmiş

35 yaşında 3 çocuk annesiyim
Şu an annem babamın flortlerine göz yumuyor ve ben buna tahammül edemiyorum,bu anlamda saygım azaldı ikisine de.
Bence bu konularda çocuklar bahane değil,edilmemeli.

Bi gelişme varmı bacım ?
Avukattan randevu aldim, boşanma davası için. Eşim 2 gündur teyzesinde kalıyormuş. Dün abimi aramış, çok pismanım silbaştan yapalım, şeytana uydum demiş. Abimde babamda artık ailemizden uzak dur diye uyarmışlar. 2 gündür babamda iki gözü iki çeşme ağliyor, çok içerledi. Sonuçta yiğeni bunu bana yapan. Zor bir süreç, insallah en az acıyla atlatmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…