- 20 Ekim 2009
- 7.993
- 12.596
- 823
- Konu Sahibi sessizbiri
-
eminim yoktur !! diyenlerde görmezden gelmeyi öyle innmayı seçmiştir..kndi kendini de güvendim diyerek kandırıyordur kesinlikle !Merhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında ve gözlerinden engeli var. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
Adam yalan söylüyor farkindamisiniz kendine bişi yapmasindan korkuyorum çok aşık bana zaman ver kendimden sogutayim böyle bir şeyi aklınız aliyormu siz kocanızi bile bile başka bı kadinin koynuna soğutması için yollayabilicekseniz tebrik edilesi bı insansiniz yani ayrıca bunu bı imtihan olarak gormeniz sizi manevi olarak rahatlatiyo olabilir ama imtihanlar karistirilmasin çok sevdiginiz birinin ölümü evet imtihandir yada rızık olarak imtihana tutulursunuz yada evlatlarinizla anlasmazliginiz olabilir onların huyları konusunda imtihan yada esinizin bazı kötü huylarina katlanirsiniz onada amenna madem inançlı bı insansiniz zinayla imtihan olucagini düşünmüyorum Allah zinayi kabul etmiyor bilginiz olsun umarım en kısa sürede aklinizi toplar bu adama yol verirsinizMerhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
Akşamdan beri aklım sizde kaldıHepinizin mesajlarını tek tek okudum. Allah hepinizden razı olsun. Evet bir çoğunuzunda yazdığı gibi, üzülmeye değecek bir insan değil. Tabiki direk kapıya koymam gerek bu insanı. Inanın hiç pasif bir insan değilim. Zaten davranişlarımla eziyorum onu. Bu zaman meselesine gelince kesinlikle o kadının evine gitmesine izin vermiyorum. Inanın çok güclü bir kadınım. Eğer ayrılsam kendime gelmem çok zaman almayadabilir. Sosyal faaliyetleri yoğun olan bir bayanım. Eşim bizi asla rahat bırakmauacak, aile çok üzerime gelecek çunkü biz aynı zamanda akrabayız. Babamın yiğeni kendisi. O kadar zorki anlatamam..Yarın kendi başıma bir evlilik terapisine gidip akıl danişacağım, birde ondan akıl alayım. Bakalım ne diyecek. Ama bana kızanlara diyorumki, ben 2 hafta önvesine kadar bu yazıyı başka biri olarak okusaydım belki daha büyük tepki verirdim ama başa geldimi bilinmiyormus. Emin olun yaptigi yanina kar kalmayacak, ayrilsakta kalmauacak ayrilmasakta kalmayacak
Evet biraz konuştuk. Yüzüme bakamıyor zaten kaç gündür. Ilk anlattığı gün tokatı patlatmış yüzünede tükürmüştüm. Ilk önce Kesinlikle o kadının evine gitmeden bitirmesini, ondan sonra evloliğimizin devam edip etmeyeceğini tartışmamız gerektiğini anlattım. Işin komik tarafı ben kendim 15 senelik psikologum, kücük oğlumdan sonra izine ayrıldım. O kadar danişanlara akıl verdim ama kendime akıl veremedim.Akşamdan beri aklım sizde kaldı...
Eşinle tekrar konuşmanız oldumu ? Atacagı adımda bi değişiklik oldumu yani size söyleminde ?
işte akıl verip mesaj yazmakla başa gelmek aynı olmuyor malesefEvet biraz konuştuk. Yüzüme bakamıyor zaten kaç gündür. Ilk anlattığı gün tokatı patlatmış yüzünede tükürmüştüm. Ilk önce Kesinlikle o kadının evine gitmeden bitirmesini, ondan sonra evloliğimizin devam edip etmeyeceğini tartışmamız gerektiğini anlattım. Işin komik tarafı ben kendim 15 senelik psikologum, kücük oğlumdan sonra izine ayrıldım. O kadar danişanlara akıl verdim ama kendime akıl veremedim.
maddi durumum kimseye muhtaç olmadan yaşarim elhamdulullah. Valla bana boşanınca borçtan başka birsey veremezSizin maddi durumunuz nasıl? Boşansanız eşiniz size ne verebilir? Çocuklarınız kaç yaşında?
aynen öyle acımışmışEşiniz o kadına acidigi kadar size acisaydi keşke.bide el alemin metresinin psikolojsini mi dusuneceksiniz.tabi bunlar esinizin bahanesi zaten.yapilacak şey belli ama sanırım siz yapamayacaksiniz.en azından suratına bakmayın bir süre
sizde bunlara inandiniz ...Sordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadas
Sordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadas
yok canım kadını tanımıyorum, tanımakta istemiyorum.Kadinin kim olduğunu biliyor musun
20 yıllık evliligin verdigi bi olgunluk sanırım bu.yok canım kadını tanımıyorum, tanımakta istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?