Aldatiliyorum kimseye anlatamadim

Ben eşinizin o kadını terk edeceğini sanmıyorum.
Kendimden soğutayım nedir yahu?
Oldu da soğumadı böyle devam mı edecek?
Bahanesi inanılmaz saçma.

Neredeyse belki kızınız yaşındayım o yüzden size abla diyeceğim.
Bu işin genci yaşlısı yok. Ablacım maddi olarak ozgursun,manevi olarak bağlı olduğunu soyluyorsun.Ama emin ol bundan sonra o manevi bağlılık senin için bi işkenceye dönüşecek. Kızın hasbelkader ogrenirse boşanmayı isteyecek ve neden bosanmadin diye sana sitem edecek belki de. Tabiki bosan demek burdan çok kolay. Senin ne hissettiğini anlamaya çalışsam da anlayamam tam olarak. Ama inanki 1.5 sene çok fazla bi süre. Eşin pişman olalı çok kısa sure olmuş belli ki yoksa çoktan bitirirdi. 1.5 senedir pişman olmadan aldatmış seni. Çok iyi düşün, gururun içini kemiriyor biliyorum zaten bırak kemirsin. O kadının psikolojisi için senin psikolojini feda eden bir adam var karşında. Kendi ayaklarının üstünde durabilecegine inanıyorum. Allah yardımcın olsun umarım en doğru kararı verirsin.

böyle bir durumda boşanmaktansa ikisinin el ele tutuşup intihar etmesini desteklerdim, hatta kadını gaza getirirdim ölmeden onu da yanında götür, bu dünyada olmadı ahirette kavuşursunuz falan diye

ben böyle diyorum ama,1.5 sene boyunca başka kadının yatağından çıkıp sizinkine giren adamın hala yüzüne bakabiliyorsanız, sizi anlamam mümkün değil, her evliliğin dinamiği farklı, ben kocamın karşınıa geçip 1.5 yıldır sevgilim var intihar eder diye ayrılamıyorum desem, ay şuna bir şans daha vereyim belki güvenimi kazanır deme ihtimalini düşünemiyorum, olsa dahi artık ben ona saygı duymam... bile bile eşini paylaşabilen birine kim saygı duyar ki?

Hepinizin mesajlarını tek tek okudum. Allah hepinizden razı olsun. Evet bir çoğunuzunda yazdığı gibi, üzülmeye değecek bir insan değil. Tabiki direk kapıya koymam gerek bu insanı. Inanın hiç pasif bir insan değilim. Zaten davranişlarımla eziyorum onu. Bu zaman meselesine gelince kesinlikle o kadının evine gitmesine izin vermiyorum. Inanın çok güclü bir kadınım. Eğer ayrılsam kendime gelmem çok zaman almayadabilir. Sosyal faaliyetleri yoğun olan bir bayanım. Eşim bizi asla rahat bırakmauacak, aile çok üzerime gelecek çunkü biz aynı zamanda akrabayız. Babamın yiğeni kendisi. O kadar zorki anlatamam..Yarın kendi başıma bir evlilik terapisine gidip akıl danişacağım, birde ondan akıl alayım. Bakalım ne diyecek. Ama bana kızanlara diyorumki, ben 2 hafta önvesine kadar bu yazıyı başka biri olarak okusaydım belki daha büyük tepki verirdim ama başa geldimi bilinmiyormus. Emin olun yaptigi yanina kar kalmayacak, ayrilsakta kalmauacak ayrilmasakta kalmayacak

eminim yoktur !! diyenlerde görmezden gelmeyi öyle innmayı seçmiştir..kndi kendini de güvendim diyerek kandırıyordur kesinlikle !

Metresin psikolojisi bile sizinkinden önemli. Madem vicdanen rahatsiz olmus esiniz o zaman ilisigini tamamen kesip, itiraf edecekti

Merhabalar ablacm öncelikle allah yardimcin olsun çok zor bi durumdasn bizim de yakın akraba da birinin 12 yıllık evli eşi aldatmis baya bi 3- 4 senedir sonra da sözde bize dediği bıraktı artık o tür şeyleri falan üstüne birde çocuk doğUrdu ama adam yine yapyms görsyms başka kadınlarla yani diecgm o ki kırık bardakla su içilmez evlilik demek güven sadakat demek temeli sağlam olmayan evliliğin isterse 50 yıllık evli ol yine boş senin eşinde fena biri belli 20 yıllık evlilikten sonra bunu ypysa fena çok fena .... hem çocuklarn da büyükms ona ihtycn yok öyle de onada benim evlatlrm yeter bana de senin yediğin haltla kal her türlü maddi yardimi yapsın ötesini salla gitsin

Simdi yorumuzunu gördüm. Basta ikinize birden bakarim demis. Ayni seyi siz kocaniza soyleseniz gozu ne cocuk gorur ne akraba evliligi. Kadinlar daha anlayisli olmak zorunda degil.

Adam yalan söylüyor farkindamisiniz kendine bişi yapmasindan korkuyorum çok aşık bana zaman ver kendimden sogutayim böyle bir şeyi aklınız aliyormu siz kocanızi bile bile başka bı kadinin koynuna soğutması için yollayabilicekseniz tebrik edilesi bı insansiniz yani ayrıca bunu bı imtihan olarak gormeniz sizi manevi olarak rahatlatiyo olabilir ama imtihanlar karistirilmasin çok sevdiginiz birinin ölümü evet imtihandir yada rızık olarak imtihana tutulursunuz yada evlatlarinizla anlasmazliginiz olabilir onların huyları konusunda imtihan yada esinizin bazı kötü huylarina katlanirsiniz onada amenna madem inançlı bı insansiniz zinayla imtihan olucagini düşünmüyorum Allah zinayi kabul etmiyor bilginiz olsun umarım en kısa sürede aklinizi toplar bu adama yol verirsiniz

Akşamdan beri aklım sizde kaldı ...

Eşinle tekrar konuşmanız oldumu ? Atacagı adımda bi değişiklik oldumu yani size söyleminde ?

Akşamdan beri aklım sizde kaldı ...

Eşinle tekrar konuşmanız oldumu ? Atacagı adımda bi değişiklik oldumu yani size söyleminde ?
Evet biraz konuştuk. Yüzüme bakamıyor zaten kaç gündür. Ilk anlattığı gün tokatı patlatmış yüzünede tükürmüştüm. Ilk önce Kesinlikle o kadının evine gitmeden bitirmesini, ondan sonra evloliğimizin devam edip etmeyeceğini tartışmamız gerektiğini anlattım. Işin komik tarafı ben kendim 15 senelik psikologum, kücük oğlumdan sonra izine ayrıldım. O kadar danişanlara akıl verdim ama kendime akıl veremedim.

işte akıl verip mesaj yazmakla başa gelmek aynı olmuyor malesef ...

Ama ücüncü şahış olarak şunu size hatırlatmak isterim;

Birincisi eşinin bir anlık zafı değil 1,5 senelik bir başka ilişkisi var ordada ...
Egerki bi gecelik bişi olsaydı konuyu farklı degerlendir derdim ...

İkincisi eşin karşı taraftan vaz geçmiş değil !

Üçüncüsüde karşı tarafı size, sizide karşı tarafa farklı göstermiş olması , bu çok can acıtıcı birşey malesef , eşinizin karşı tarafın intihar blöfüde hiç inandırıcı gelmiyor , belliki kendi bırakmıyor ...

Lütfen bunları iyi değerlendirin ...

En cok takildigim yer ‘hem size bakarim hem ona bakarim’nasil der boyle bir seyi sizin bunu kabul edebileceginizi mi dusundu?
Akillanmaz esiniz 1 bucuk senedir devam ediyormus oyle 1-2 gunluk birsey degil yani.

sizde bunlara inandiniz ...

Off nasi üzüldüm biyunca cocugun var 20 sinde de aynı 40 inda da. Arkadas arkadas kalıyoruz nedir. Okudugum duydugum seyler aldatmayan erkek yok sanırım. Kadinin kim olduğunu biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…