- 11 Kasım 2017
- 57
- 137
- 23
- Konu Sahibi sessizbiri
-
Allah yardımcın olsun seninde kardeşim..20 yıllık evliligin verdigi bi olgunluk sanırım bu.
6 ay surdu evliliğim hala daha kalkamadin ayaga.
İnsallah mutlu olursun
Boşanın. Eşiniz şimdiye kadar adam olmadıysa bundan sonra hiç olmaz.maddi durumum kimseye muhtaç olmadan yaşarim elhamdulullah. Valla bana boşanınca borçtan başka birsey veremez
Sordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadas
aynen öyle acımışmış
ne alaka. insanlar kendilerini kandirmasin bir zahmet.3 cocuguna 20 yıllık eşine acımadıda aldatırken... metresın haline acıyor. Onada kesin eşimden boşancam aramaiz iyi değil zaten die kandirmiştir..2 hafta zaman vercekmışsım vs vs.Alışmasını beklıyor sonrada ikisinide idare edecek...Ne kadar da merhametli bir insan
İroni yaptım zaten adama merhametli derken canm..ne merhameti afedersin seyinin keyfine düşmüş.zaten niyeti belli etmiş,ikisini aynı anda idare etmek istiyor.esi tepki verincede intihar eder falan diye zaman kazanmaya çalışıyor...offf icim şişti vallane alaka. insanlar kendilerini kandirmasin bir zahmet.3 cocuguna 20 yıllık eşine acımadıda aldatırken... metresın haline acıyor. Onada kesin eşimden boşancam aramaiz iyi değil zaten die kandirmiştir..2 hafta zaman vercekmışsım vs vs.Alışmasını beklıyor sonrada ikisinide idare edecek...
konu sahini ben sizin yerinizde olsam 2 hafta değil 2 sanşye dahi durmazdim. Kadinla yatıyor kalıyor sonra sizinlede ne biliyorsunuz hastalıklı olup olmadıgını?
öyle ama kimsede kendiaini kandirmasin ve cocuklarının arkdasına sığınmasın. Demekki konu sahibininde ayrılası yok:)İroni yaptım zaten adama merhametli derken canm..ne merhameti afedersin seyinin keyfine düşmüş.zaten niyeti belli etmiş,ikisini aynı anda idare etmek istiyor.esi tepki verincede intihar eder falan diye zaman kazanmaya çalışıyor...offf icim şişti valla
öyle ama kimsede kendiaini kandirmasin ve cocuklarının arkdasına sığınmasın. Demekki konu sahibininde ayrılası yok:)
Manevi destekmiş kocası, o yüzden
Bir hak derken? Anlamadım açar mısınız? Konu sahibi boşnmayıp sınavdan geçersiniz.. Takdir alırsınız.. Çerçeveletip duvara asarsınız.. Şöyle yazardı herhalde. "Eşimaldattı.. Hatta iki tarafa da bakarım diyerek beni daha da çok kamçıladı.. O yüzden affettim.. Bu takdiri almayı hakettim.. Sınavı geçtim.. Yine olsa yine yaparım.." Böyle bir sınav şekli yok hanımefendi.. Çoktan seçmeli var ama siz onu yanlış anlamışsınız..Ama size tavsiyem bir hak eğer ilk kez se bu ve bekleme konuş düşünüyorum de sen benim ne halde oldugumu biliyor mu bide utanmadan zaman istiyorsun fazla yüz de verme dene ayni şey olursa bunu çekmek zorunda değilsiniz
Canım ben bir şans verin kocasina sonuçta ilk başta tavizi vermiş çocukları için eğer ilk defa ise ben direk ayrilsında demiom yalnış bilgide vermiyorum sen olsan ne yapardın burda kadın çocukları düşünüyor ben olsam bana deseki acidigimdan sen çocuklarına acı bize acı deyip göz dağı verip giderdm o anki psikoloji ama söylediğimde sacma bulmadımBir hak derken? Anlamadım açar mısınız? Konu sahibi boşnmayıp sınavdan geçersiniz.. Takdir alırsınız.. Çerçeveletip duvara asarsınız.. Şöyle yazardı herhalde. "Eşimaldattı.. Hatta iki tarafa da bakarım diyerek beni daha da çok kamçıladı.. O yüzden affettim.. Bu takdiri almayı hakettim.. Sınavı geçtim.. Yine olsa yine yaparım.." Böyle bir sınav şekli yok hanımefendi.. Çoktan seçmeli var ama siz onu yanlış anlamışsınız..
Aynen başta bunu kastettim ama kadına yuva bozulmasını istemedim çocuklar deyince yani ayrılsa daha makul adaletli davranırKimse kimseye acidigi icin devam etmez. Bu yalana inanmadiniz umarim. Devam ederseniz esinizin gozunde ve kendi nazarinizda kuculursunuz. Bugun bu kadin gider yarin baska kadin gelir. Ben affedip de tekrar mutlu olani gormedim.
Cocuklar icin dusunuyorsaniz mersk etmeyin onlar bu durumu daha cabuk kabulleniyor.
Kalirsaniz kendinizi hic affedeneyebilirsiniz. Ayrica evde siz kalin, o gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?