- 26 Ekim 2017
- 207
- 223
- 18
- 50
- Konu Sahibi sessizbiri
-
yirmi yıllık evlisiniz benden buyuksunuz akıl vermek gibi olmasın babam ben kendimi bildim bileli aldattı annemi ben şu an otuz yaşımdayım hala aynıymış bişey değişeceği yok bunu böyle bil ya oniları acirlar ya da üstüne gidince kotulemeye başlarlar ama sonuç hiç değişmez çok iyi biliyorum .Merhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
Olması gereken buydu.. Duymak istediğim şey buydu.. Tebrik ederim.. Yolunuz açık olsun..Hepiniz zaman ayırıp mesaj yazdiniz. Teşekkür ederim. Kizanda oldu, haklisınız. Sicağı sicağına karar veremedim, kolay değil, başına gelmeyen bilmez. Kıyafetlerini kaldırmıştım zaten, sadece karar veremiyordum. Eve gelince anahtarlarını aldım, valizini verdim yolladim. Kabul edemeyecgimi, ilk işim hemen dava açıp boşanacağımızı, dostuna rahatlıkla gidebileceğini söyledim. Gitmek istemedi. Polis cagiririm rezil oluruz dedim. Gitti
yirmi yıllık evlisiniz benden buyuksunuz akıl vermek gibi olmasın babam ben kendimi bildim bileli aldattı annemi ben şu an otuz yaşımdayım hala aynıymış bişey değişeceği yok bunu böyle bil ya oniları acirlar ya da üstüne gidince kotulemeye başlarlar ama sonuç hiç değişmez çok iyi biliyorum .Merhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
İnan ben aldatma konularına nadir yorum yaparım. Sizin konunuzu 2.yorumum.Hepiniz zaman ayırıp mesaj yazdiniz. Teşekkür ederim. Kizanda oldu, haklisınız. Sicağı sicağına karar veremedim, kolay değil, başına gelmeyen bilmez. Kıyafetlerini kaldırmıştım zaten, sadece karar veremiyordum. Eve gelince anahtarlarını aldım, valizini verdim yolladim. Kabul edemeyecgimi, ilk işim hemen dava açıp boşanacağımızı, dostuna rahatlıkla gidebileceğini söyledim. Gitmek istemedi. Polis cagiririm rezil oluruz dedim. Gitti
Bence dogrusunu yapmissiniz olmasi gereken bu esiniz pisman olurmu olmazmi bilinmez ama siz onurlu birsekilde yasaminiza devam edeceksiniz covuklariniz sizinle gurur duyacaklarHepiniz zaman ayırıp mesaj yazdiniz. Teşekkür ederim. Kizanda oldu, haklisınız. Sicağı sicağına karar veremedim, kolay değil, başına gelmeyen bilmez. Kıyafetlerini kaldırmıştım zaten, sadece karar veremiyordum. Eve gelince anahtarlarını aldım, valizini verdim yolladim. Kabul edemeyecgimi, ilk işim hemen dava açıp boşanacağımızı, dostuna rahatlıkla gidebileceğini söyledim. Gitmek istemedi. Polis cagiririm rezil oluruz dedim. Gitti
Erkekler iki kadini da idare etmeyi tercih eder ayrilmak yerine. Biri ihtiyaclarini gorurken digeri gonlunu yaptigi icin. Duzenlerinin bozulmasini istemezler.Aynen başta bunu kastettim ama kadına yuva bozulmasını istemedim çocuklar deyince yani ayrılsa daha makul adaletli davranır
Aynen ole canim katılıyorum size erkek bir kere şu gönlü ve guvenini yitirdin mi tamm artık ondan bekleme güven bence en doğrusu buyduErkekler iki kadini da idare etmeyi tercih eder ayrilmak yerine. Biri ihtiyaclarini gorurken digeri gonlunu yaptigi icin. Duzenlerinin bozulmasini istemezler.
Ayni evde arkadas gibi yasayan evliler var ablacim..cinsellik hersey bitiyor bi yerde cocuklar icin devam ediliyor.. ama kimseyi mutlu etmiyor bu durum maalesef..seninde evlilik caginda cocuklarin vardir el icine cikmak var bundan sonra cok zor durum...kucuk cocugun icin dusunmene gerek yok bence bosansan bile idrak edemez.. asil bosanirsan diger cocuklarin nasil anlar o da onemliSordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadas
Ailenle konuştunuzmu ?Yok hiç muhtaç hemde hiç muhtaç değilim ona. Ilk başta kücük oğlum geldi aklima ama daha küçük alışmadan gitmesi daha iyi. Büyüklere daha önce ilgisizliğinden tartışmalarımızdan dolayı ayrılabilirim diye bir çok defa çıtlatmıştım. Aldatma olduğunu şimdilik çocuklara söylememeye karar verdim. Bir arkadaşımız acizliğimden, çocukların ardına sığındığımdan bahsetmiş, inanin aciz olduğumdan değil napacağįmı bilemediğimden. Su saat oldu ard arda arıyordu numarasını engelledim. Çok zor süreç beni bekliyor eminim. Yazmıştım kendisi aynı zamanda babamin yiğenidir, yani akraba. Sabah erkenden avukatı arayacağim işlemlere başlaması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?