Aldatiliyorum kimseye anlatamadim

yirmi yıllık evlisiniz benden buyuksunuz akıl vermek gibi olmasın babam ben kendimi bildim bileli aldattı annemi ben şu an otuz yaşımdayım hala aynıymış bişey değişeceği yok bunu böyle bil ya oniları acirlar ya da üstüne gidince kotulemeye başlarlar ama sonuç hiç değişmez çok iyi biliyorum .

Büyük bir ihtimalle,birlikte olduğu kadın eşinize baskı yapmaya başladı;"Karını boşa benimle evlen yoksa her şeyi ona anlatırım." dedi.
Kocanız da ondan duyacağınıza kendisinden duymanızı istedi ve itiraf etmek zorunda kaldı.
Birkaç haftanın sonunda eşiniz bitti dediğinde inanacak mısınız?
Emin olun bitirmeyecekler ve görüşmeye devam edecekler.
Eşiniz yalan söylüyor,keşke o s.rtüğü düşündüğü kadar sizi ve çocuklarınızı düşünseydi.
Zor bir durum ama mideniz alacak mı onunla aynı yatağa girmeyi,aynı evi paylaşmayı.
Peki tekrar nasıl güveneceksiniz.
Kendinize bu eziyeti yaptığınıza değer mi?

Olması gereken buydu.. Duymak istediğim şey buydu.. Tebrik ederim.. Yolunuz açık olsun..

yirmi yıllık evlisiniz benden buyuksunuz akıl vermek gibi olmasın babam ben kendimi bildim bileli aldattı annemi ben şu an otuz yaşımdayım hala aynıymış bişey değişeceği yok bunu böyle bil ya oniları acirlar ya da üstüne gidince kotulemeye başlarlar ama sonuç hiç değişmez çok iyi biliyorum .

İnan ben aldatma konularına nadir yorum yaparım. Sizin konunuzu 2.yorumum.
Böyle davrandığınız için sizi tebrik briket ediyorum
Umarım "o soğuk hava dağıtıcısı" bir daha evet gelmez

Bence dogrusunu yapmissiniz olmasi gereken bu esiniz pisman olurmu olmazmi bilinmez ama siz onurlu birsekilde yasaminiza devam edeceksiniz covuklariniz sizinle gurur duyacaklar

Aynen başta bunu kastettim ama kadına yuva bozulmasını istemedim çocuklar deyince yani ayrılsa daha makul adaletli davranır
Erkekler iki kadini da idare etmeyi tercih eder ayrilmak yerine. Biri ihtiyaclarini gorurken digeri gonlunu yaptigi icin. Duzenlerinin bozulmasini istemezler.

E kadına acıyor sana acımıyor mu??
Sana şunu söyleyim o kadından ayrılmak istedi oda bunu tehdit etti karına söylerim diye eşinde sana anlattı .. garantilemiş seni. Ondan ayrılmadan 3-5 gönül eğlendireyim demiş.
Şaka gibisiniz

Konu devamını şmdi okudum rahatladım .. doğru kararı vermişiniz

Erkekler iki kadini da idare etmeyi tercih eder ayrilmak yerine. Biri ihtiyaclarini gorurken digeri gonlunu yaptigi icin. Duzenlerinin bozulmasini istemezler.
Aynen ole canim katılıyorum size erkek bir kere şu gönlü ve guvenini yitirdin mi tamm artık ondan bekleme güven bence en doğrusu buydu

Inşallah yolunuz açık olur canım bizler hem cinsin olarak bu kadınlara yapılarak asalayici ve gurur kırıcı bisi sen bunu yaparak ona muhtaç olmadığını cocuklarinçocukların ise en azından örnek almasın gurur duy

Yok hiç muhtaç hemde hiç muhtaç değilim ona. Ilk başta kücük oğlum geldi aklima ama daha küçük alışmadan gitmesi daha iyi. Büyüklere daha önce ilgisizliğinden tartışmalarımızdan dolayı ayrılabilirim diye bir çok defa çıtlatmıştım. Aldatma olduğunu şimdilik çocuklara söylememeye karar verdim. Bir arkadaşımız acizliğimden, çocukların ardına sığındığımdan bahsetmiş, inanin aciz olduğumdan değil napacağįmı bilemediğimden. Su saat oldu ard arda arıyordu numarasını engelledim. Çok zor süreç beni bekliyor eminim. Yazmıştım kendisi aynı zamanda babamin yiğenidir, yani akraba. Sabah erkenden avukatı arayacağim işlemlere başlaması için.

Çok zor bir süreç olarak değil hayırlı uğurlu gönül rahatlığı veren bir süreç olarak yaşar atlatırsınız inşallah.. Zamanla iyileşir herşey, başlangıcı bir yapın gerisi kolaylıkla hallolur

Ayni evde arkadas gibi yasayan evliler var ablacim..cinsellik hersey bitiyor bi yerde cocuklar icin devam ediliyor.. ama kimseyi mutlu etmiyor bu durum maalesef..seninde evlilik caginda cocuklarin vardir el icine cikmak var bundan sonra cok zor durum...kucuk cocugun icin dusunmene gerek yok bence bosansan bile idrak edemez.. asil bosanirsan diger cocuklarin nasil anlar o da onemli

Ailenle konuştunuzmu ?

Gecmis olsun. Sakin kendini suclama. En zoru karar verme sureci. Bir de aliskanliklar oldugu icin ilk zamanlar yeni hayata adapte olma sureci. Ama kafa rahat olunca huzur olunca hersey eskisinden daha iyi oluyor.

Ben annemin mutsuz aldatilmis kaldırılmış ve benim için buna dayanmış olmasındansa boşanmış olmasını tercih ederim
Ablam yalanla dolanla hayat yürümez ki
Yolunuz her daim acik olsun inşallah

En sonunda doğru olana karar vermişsiniz. Çocuklarınıza da aldatılmayi söylemeyin ama sudan bir sebep de ortaya çıkartıp içten içe (isteme töreninde,düğününde vs...annem gereksiz yere yuvanizi dagitti diye) size kizmalarina engel olacak birşey söyleyin
Mesela 'ben de isterdim ama bazen bazı yaşananlardan sonra bir yuvayi devam ettirmek imkansız olabiliyor' gibi pasif agresif,üstü kapalı ama suçu karşı tarafa yigan cümleler kurabilirsiniz. Böylece onlar da sizin çaba gösterdiğinizi ama affedilemeyecek birşey yasadiginizi bilirler, destek olurlar...
İşiniz çok kolay değil ama çok zor da değil
Aklı başında bir kadinsiniz, güzel bir ülkede güzel bir mesleğiniz var.
Bir söz vardır buralarda, hayatının altını üstüne getirmekten korkma, ne biliyorsun altının üstünden daha güzel olmadığını diye
Bu işler hiç belli olmaz, yeni hayatınızda gerçekten coook daha mutlu olmanız da yüksek bir ihtimal :)
Bol şans diliyorum. O şerefsizin de donuna kadar alın! Elin kadını yiyeceğine siz yiyin, acimayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…