- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi sessizbiri
-
Manevi destekmiş kocası, o yüzden
Ayrılamam, yapamam onsuz dese inandırıcı olabilir de, onsuz yapabilirim ama çocuklar, ama manevi destek vs vs bunlar inandırıcılığı yitiriyor. Bir de dememiş mi ayılmasak da cezasız kalmayacak, ne yapacaksınız? yatakları ayırsanız herhalde yine başkasını bulacaktır.
Evet bırakacak çıkmaz ayın başında bırakmaya sözü varSiz bosanmayi dusunmuyorsunuz..
Bu durumda unutun gitsin.
Nasil olsa kadini birakacakmis.
:))Bir hak derken? Anlamadım açar mısınız? Konu sahibi boşnmayıp sınavdan geçersiniz.. Takdir alırsınız.. Çerçeveletip duvara asarsınız.. Şöyle yazardı herhalde. "Eşimaldattı.. Hatta iki tarafa da bakarım diyerek beni daha da çok kamçıladı.. O yüzden affettim.. Bu takdiri almayı hakettim.. Sınavı geçtim.. Yine olsa yine yaparım.." Böyle bir sınav şekli yok hanımefendi.. Çoktan seçmeli var ama siz onu yanlış anlamışsınız..
Bu hayat aldatan bir kocayı affedip yoluna bir şey olmamış gibi devam etmek için çok kısa...! Aldatan nefsine hakim olamayan bir adamdan mükemmel bir baba olmaz hanımefendi.. Net yani..Canım ben bir şans verin kocasina sonuçta ilk başta tavizi vermiş çocukları için eğer ilk defa ise ben direk ayrilsında demiom yalnış bilgide vermiyorum sen olsan ne yapardın burda kadın çocukları düşünüyor ben olsam bana deseki acidigimdan sen çocuklarına acı bize acı deyip göz dağı verip giderdm o anki psikoloji ama söylediğimde sacma bulmadım
Haklısınız size katılıyorum katılmıyorum demiyorum bunu bana değil konunun sahibine anlatın ben sadecsadece fikrimi daniştim ama afetmeme yanındayım bendeBu hayat aldatan bir kocayı affedip yoluna bir şey olmamış gibi devam etmek için çok kısa...! Aldatan nefsine hakim olamayan bir adamdan mükemmel bir baba olmaz hanımefendi.. Net yani..
Simdi burda biri cikipta bende bunu yasadim sonradan duzeldik dese iciniz rahatmi edecek anlamadim.arkadasin dedigi gibi keske size acisaymista bu isi yapmasaymis.daha onceden var olmadigindan asla emin olamazsin.bundan sonra olmayacagindanda.siz ona bisiler vermissiniz ama o size hicbisi vermemis.bu ulkenin insanlarina ne oluyor anlamiyorum artik.aldatiyosun bide acik acik itiraf ediyosun bide yuzsuz yuzsuz kadin beni seviyo musade et kendimden sogutayim sana geri doneyim seninde miden bunu kabul etsin diyor.sonunuzu hayir etsin mevlam.Evet çok zor bir durum. Bilemiyorum inanin kafam allak bullak. 2 hafta müsade istedi, 1 haftası nerdeyse geçti ama bende yemeden içmeden kesildim. O kadar guruma dokunuyorki. Nasıl davranacğımı da bilmiyorum ona karşı. O kadınada gitsin istemiyorum, sonuçta 20 senemi vermişim, çocuklarimim psikolojisini düşünüyorüm. Yokmu başından buna benzer durum yaşayıp ta yuvasini kurtarabilen kardrşlerim?
Yok konu sahibine fikrimi zaten söyledim.. Demek istediğim başınıza allah korusun böylr bir şey gelirse bir kere haktır gibi düşünmek gafletinde bulunmayın lütfen.. Sevgiler..Haklısınız size katılıyorum katılmıyorum demiyorum bunu bana değil konunun sahibine anlatın ben sadecsadece fikrimi daniştim ama afetmeme yanındayım bende
Emin ol gelmiştir bitiyordu herşey evimiz birdi bunalimlardaydik ikimizde yeni evliyken çok şeyler geçirdik ve en yakın biri eşime ilgisi vardı ben bide bunun stresindeydim ev okadar karışık okadar bunalimlardayiz ki adam gözü dışarda olmaya başlarken yani aldatma olmadan ben bunu gördüm kanitiylan o an bitecekken beni de evimizde alıp gittik ve sözler verdi hatta ikimizinde ölüme sürdü arabaylan affettim ama o günden beri evimizi ayırdık uzaklaştık şimdi ailelerde bizde ıyiyiz şükürYok konu sahibine fikrimi zaten söyledim.. Demek istediğim başınıza allah korusun böylr bir şey gelirse bir kere haktır gibi düşünmek gafletinde bulunmayın lütfen.. Sevgiler..
Çok sıkıntılar yaşamışsınız evet herkes katlanamaz elbette.. Ama konu sahibi tam 1.5 yıldır aldatılıyor.. Ve adam ben aileme se ona da bakarım aslında gibi saçmasapan bir açıklama yapıyor.. Sizcr bu normal mi? Siz en başında yakalamışsınız ve eşiniz sizi bir şekilde ikna etmiş.. Siz şanslısınız.. Ama ben konu sahibinin sizin kadar şanslı olacağını hiiiiiç sanmıyorum.. Mutlu olun hepiniz arkadaşlar.. Hepimiz mutlu olalım.. Benim niyetim sadece bu.. Kimse aldatılmayı haketmez.. Boşarsın yoluna devam edersin.. Ne yapacaksa insnalar evliyken değil boşanınca yapsın.. Yetti bu aldtama konuları ama değil mi? Size gönülden mutluluklar dilerim.. Umarım anlatabilmişimdir.. Sevgiler :)Emin ol gelmiştir bitiyordu herşey evimiz birdi bunalimlardaydik ikimizde yeni evliyken çok şeyler geçirdik ve en yakın biri eşime ilgisi vardı ben bide bunun stresindeydim ev okadar karışık okadar bunalimlardayiz ki adam gözü dışarda olmaya başlarken yani aldatma olmadan ben bunu gördüm kanitiylan o an bitecekken beni de evimizde alıp gittik ve sözler verdi hatta ikimizinde ölüme sürdü arabaylan affettim ama o günden beri evimizi ayırdık uzaklaştık şimdi ailelerde bizde ıyiyiz şükür
Eşiniz külliyen yalan söylüyor kadına acıyormuş da yok kendine bişey yapmasından korkuyormuş kendinden soğutacakmış klasik palavralar.... Çocuklarının anasını aldatırken vicdan yapmamış da o kadına gelince mi vicdan sahibi olmuş...Yasak ilişkisini size açıklayarak aklı sıra vicdanını rahatlatmaya ve bu ilişkiyi meşrulaştırmaya çalışıyor. Eğer inanır ve kabul ederseniz ne olacak biliyor musunuz; 4 hafta çıkacak 4 aya, sonra 4 yıla.... bu böyle gittiği yere kadar gidecek ve siz de duruma müsaade etmiş kumanızı kabul etmiş olacaksınız, itiraz edeceğiniz zaman da eşiniz, bu durumu kabullendin çekeceksin diyecek....Klasik palavralarına kanmayın lütfenMerhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
Esinizden hiç suphelenmediniz mi gercektenMerhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
Yapman gerekeni yapmışsın ...Hepiniz zaman ayırıp mesaj yazdiniz. Teşekkür ederim. Kizanda oldu, haklisınız. Sicağı sicağına karar veremedim, kolay değil, başına gelmeyen bilmez. Kıyafetlerini kaldırmıştım zaten, sadece karar veremiyordum. Eve gelince anahtarlarını aldım, valizini verdim yolladim. Kabul edemeyecgimi, ilk işim hemen dava açıp boşanacağımızı, dostuna rahatlıkla gidebileceğini söyledim. Gitmek istemedi. Polis cagiririm rezil oluruz dedim. Gitti
tebrik ediyorum siziHepiniz zaman ayırıp mesaj yazdiniz. Teşekkür ederim. Kizanda oldu, haklisınız. Sicağı sicağına karar veremedim, kolay değil, başına gelmeyen bilmez. Kıyafetlerini kaldırmıştım zaten, sadece karar veremiyordum. Eve gelince anahtarlarını aldım, valizini verdim yolladim. Kabul edemeyecgimi, ilk işim hemen dava açıp boşanacağımızı, dostuna rahatlıkla gidebileceğini söyledim. Gitmek istemedi. Polis cagiririm rezil oluruz dedim. Gitti
Merhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?