Aldatiliyorum kimseye anlatamadim

Bu biraz seye benzer, sigara icip birakamayan insanlar gibi. Onlarda cogu zaman "ben istesem sigarayi birakardim zaten, bi görsen agzima bir tanesini bile sürmem. Ama ben birakmak istemiyorum, böyle keyif aliyorum iste" diye konusurlar.

Yani lafin kisasi böyle bir erkegi kabul ederek ne güclü kadin olunur, ne cefakar yada vefakar kadin olunur. Ancak ezik ve gurursuz kadin olunur. Evet sürec biraz zor olabilir fakat karar vermek bu kadar zor olmamali. Ben ister 50 yil evli olup 10 torunum olsa dahi, beni neredeyse 2 yildir aldatan bir erkek ile ayni evi paylasmam. Derhal ertesi gün bosanma davami acardim.

:))

Bu hayat aldatan bir kocayı affedip yoluna bir şey olmamış gibi devam etmek için çok kısa...! Aldatan nefsine hakim olamayan bir adamdan mükemmel bir baba olmaz hanımefendi.. Net yani..

Bu hayat aldatan bir kocayı affedip yoluna bir şey olmamış gibi devam etmek için çok kısa...! Aldatan nefsine hakim olamayan bir adamdan mükemmel bir baba olmaz hanımefendi.. Net yani..
Haklısınız size katılıyorum katılmıyorum demiyorum bunu bana değil konunun sahibine anlatın ben sadecsadece fikrimi daniştim ama afetmeme yanındayım bende

Simdi burda biri cikipta bende bunu yasadim sonradan duzeldik dese iciniz rahatmi edecek anlamadim.arkadasin dedigi gibi keske size acisaymista bu isi yapmasaymis.daha onceden var olmadigindan asla emin olamazsin.bundan sonra olmayacagindanda.siz ona bisiler vermissiniz ama o size hicbisi vermemis.bu ulkenin insanlarina ne oluyor anlamiyorum artik.aldatiyosun bide acik acik itiraf ediyosun bide yuzsuz yuzsuz kadin beni seviyo musade et kendimden sogutayim sana geri doneyim seninde miden bunu kabul etsin diyor.sonunuzu hayir etsin mevlam.

Haklısınız size katılıyorum katılmıyorum demiyorum bunu bana değil konunun sahibine anlatın ben sadecsadece fikrimi daniştim ama afetmeme yanındayım bende
Yok konu sahibine fikrimi zaten söyledim.. Demek istediğim başınıza allah korusun böylr bir şey gelirse bir kere haktır gibi düşünmek gafletinde bulunmayın lütfen.. Sevgiler..

Yok konu sahibine fikrimi zaten söyledim.. Demek istediğim başınıza allah korusun böylr bir şey gelirse bir kere haktır gibi düşünmek gafletinde bulunmayın lütfen.. Sevgiler..
Emin ol gelmiştir bitiyordu herşey evimiz birdi bunalimlardaydik ikimizde yeni evliyken çok şeyler geçirdik ve en yakın biri eşime ilgisi vardı ben bide bunun stresindeydim ev okadar karışık okadar bunalimlardayiz ki adam gözü dışarda olmaya başlarken yani aldatma olmadan ben bunu gördüm kanitiylan o an bitecekken beni de evimizde alıp gittik ve sözler verdi hatta ikimizinde ölüme sürdü arabaylan affettim ama o günden beri evimizi ayırdık uzaklaştık şimdi ailelerde bizde ıyiyiz şükür

eşiniz hiç güvenilmeyecek birisi..
hem 2 yıldır aldatıyormuş, hem de itiraf ediyor güya ve "hemen bırakacağım özür dilerim" bile demiyor..
kadını kendinden soğutacakmış güya.... hiç inandırıcı değil. bu işin içinde başka iş var bence..
belki sevgilisinden sıkıldı, ayrılmak istedi, başkasına geçecekti kadın bunu tehdit etti.. bilemeyiz..
bunları mideniz kaldırıyor mu, artık nasıl güveneceksiniz koca diye eve nasıl sokacaksınız onu?

Psikologmuşsunuz sanırım. Danışan görüyorsanız umarım aldatılan danışanlarınıza da "Bu senin sınavın kabullenmelisin bak çocukların da var mevlam ne eylerse güzel eyler" falan demiyorsunuzdur umarım. Cidden bir psikologun bu kadar aciz olup düşüncelerini bu kadar çarpıtabileceğine inanamıyorum. Yani uzaktan başkasının hayatıymış gibi bir okuyun şu yazdıklarınızı, size mantıklı geliyor mu? Adam kafadan sizi yarı yolda bırakmış bunun neresinde manevi destek aramalıyız? Evlilik terapisinden ziyade kendiniz için yardım almalısınız zira pek sağlıklı bir ruh halinde olduğunuzu düşünmüyorum.

Çok sıkıntılar yaşamışsınız evet herkes katlanamaz elbette.. Ama konu sahibi tam 1.5 yıldır aldatılıyor.. Ve adam ben aileme se ona da bakarım aslında gibi saçmasapan bir açıklama yapıyor.. Sizcr bu normal mi? Siz en başında yakalamışsınız ve eşiniz sizi bir şekilde ikna etmiş.. Siz şanslısınız.. Ama ben konu sahibinin sizin kadar şanslı olacağını hiiiiiç sanmıyorum.. Mutlu olun hepiniz arkadaşlar.. Hepimiz mutlu olalım.. Benim niyetim sadece bu.. Kimse aldatılmayı haketmez.. Boşarsın yoluna devam edersin.. Ne yapacaksa insnalar evliyken değil boşanınca yapsın.. Yetti bu aldtama konuları ama değil mi? Size gönülden mutluluklar dilerim.. Umarım anlatabilmişimdir.. Sevgiler :)

Eşiniz külliyen yalan söylüyor kadına acıyormuş da yok kendine bişey yapmasından korkuyormuş kendinden soğutacakmış klasik palavralar.... Çocuklarının anasını aldatırken vicdan yapmamış da o kadına gelince mi vicdan sahibi olmuş...Yasak ilişkisini size açıklayarak aklı sıra vicdanını rahatlatmaya ve bu ilişkiyi meşrulaştırmaya çalışıyor. Eğer inanır ve kabul ederseniz ne olacak biliyor musunuz; 4 hafta çıkacak 4 aya, sonra 4 yıla.... bu böyle gittiği yere kadar gidecek ve siz de duruma müsaade etmiş kumanızı kabul etmiş olacaksınız, itiraz edeceğiniz zaman da eşiniz, bu durumu kabullendin çekeceksin diyecek....Klasik palavralarına kanmayın lütfen

Esinizden hiç suphelenmediniz mi gercekten

1.5 sene fink attiktan sonra ne olduda sana söyleme gereği duydu? Maddi gücünüz de varmış. Boşanın gtsin. Iyice psikolojim sinirlerim alt üst şu aldatma mevzularindn. Acimayin şu sizleri aldatan heriflere.. sizi aldatan bir herif,çocuklarına da sağlıklı bir gelecek sunamaz. Haydeyy bassin gitsin yoluna
Terbiyesiz: @
Ayrıca resmen sizi kandiyor. Yol yapiyor akli sira. Iyi intibah birakacak ya. Pisma ya güya. Neymis kendinden sogutcakmis. Kadin aşıkmış ona. !! Ee kendisi bacisi gibi mi görüyormuş. ??? @

Hepiniz zaman ayırıp mesaj yazdiniz. Teşekkür ederim. Kizanda oldu, haklisınız. Sicağı sicağına karar veremedim, kolay değil, başına gelmeyen bilmez. Kıyafetlerini kaldırmıştım zaten, sadece karar veremiyordum. Eve gelince anahtarlarını aldım, valizini verdim yolladim. Kabul edemeyecgimi, ilk işim hemen dava açıp boşanacağımızı, dostuna rahatlıkla gidebileceğini söyledim. Gitmek istemedi. Polis cagiririm rezil oluruz dedim. Gitti

Yapman gerekeni yapmışsın ...

Bundan sonrasını o düşünsün .

Allah yardımcın olsun ...

tebrik ediyorum sizi
bundan sonra insallah cok mutlu olursunuz

Kusura bakmayın biraz ağır konuşabilirim. Allah aşkına kocanız sizi tam 1.5 yıl aldatmış farkında mısınız? Koskoca adam herhalde sinemaya gidip el ele tutuşarak aldatmadı. Bu kadınla 1.5 yıl seks yapmış, evli gibi yaşamış, duygusal münasebete girmiş. Durumun vehametini anlayın diye yazıyorum. Bu adam bi kere sizi adam gibi seviyor olsa bi ihtimal, yediği haltı itiraf etmez, senin duymaman için uğraşır, duymadan da bitirir. Bu adamın seni kaybetme korkusu falan yok. Yani bunu nasıl bu kadar naif karşılayabiliyorsunuz, eğer siz değil 1.5 yıl 1 gün onu aldatmış olsaydınız sizi affeder miydi? Cevabı biliyorsunuz. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…