- 28 Temmuz 2017
- 1.133
- 582
- 53
- Konu Sahibi sessizbiri
-
Valla bu yorumu ayakta alkisliyorum. Olmasi gerek bu.. ne demek kadina yazikta bilmem uzulur de intihar eder. Ederse etsin arkadas benim 20 yilim heba olmus cope gitmis. Evli erkekler ile gezen or.. dusunecem.Esiniz gercekten igrenc bir insan, dedigi gibiyse evli haliyle elalemin kizina umit vermis.
Ha, o birakirsam intihar eder umit verdim vb yalanina da ben ayrica inanmiyorum. Evli adama kim umit baglar ki?
Cok pasif gordum sizi, hakkinizi savunun bosanmayacaksiniz. Hemen gidip simdi diyeceksiniz ki:
Bu kadini cagir gelsin ya da een onun ailsiyle konusucam, isyerini basip rezil edicem.
Evli adamla yatan kalkan k.hpe de canina kiyarsa kiysin sen bana hic acidin mi hayvanogluhayvan seni de rezil edicem
diceksiniz.
Bosanmak istemiyorsunuz, lakin bosanicam diceksiniz gozdagi vericeksiniz. Seni de o k.hpeyi de aleme rezil edicem insan icine cikamicaksiniz ikiniz de diceksiniz. Evden atin akli basina gelene kadar. Oyle bedavaya gelemesin. Araba, kredi karti ne varsa birakip oyle defolsun. Giysilerini de atin cope gitsin.
Kocaniz asiri piskin, yani aldatmis bir de yuzunuz umit verdim vah tuh bir seyler diyor. Sizin yerinizde olsam yuzune once tukururdum sonra tokadi indirirdim.
Konuştum canım. Gece ordaydım.Babam çok üzuldü. Benim arkamda duracağını söyledi. Sadece etrafa duyurmama kararı aldık.Ailenle konuştunuzmu ?
Eksilerini artılarını ölçecek olursam, eksi olarak içkisi ve aldatması var. Oda diğer bütün artıları siliyor. Normalde herkesin çok şanslisin dediği, gıpta ile baktığı bir insandi. Temizlikte yardim eder, yemek yapar. Kücük oglumu isteyerek yaptım. Benle bir hamilelik yaşamıştı desem inanırmısın. Çocuk doğunca geceleride çok baktı, bana çok yardimci olmiştu. Ama diyorumya hayalkırıklığım çok büyük oldu.Ben sizin yerinizde olsam önce eşimi isteyip istemediğimi sorgulardım eğer eşimin olumlu kefesi ağır gelir ve eşimi istediğime karar verirsem kazanmaya çalışırdım.kendimi asla salmazdım aksine daha güzel bakımlı olmaya gayret ederdim yıkıldığımı asla belli etmezdim.içimde fırtınalar kopsada sakin limanı oynardım.fırtınadan çıkan erkek sakin limana sığınmayı tercih edecektir.bırakın karşı tarafla kaos yaşasın.size süreveren onada vermiştir eminim.bence bu konuyu hiç sormayın eşinizin vereceği süre bitene kadar sakin kalın olayı eşinizle konuşarak sorgulamayın zamana bırakın.zaten su akıp yolunu bulacaktır.adam dönerse amenna ama dönmezse giderse yapacak bişey yok.ozamanda haklarımı alarak bolanırdım.
Bide 3.çocuğu isteyerk mi yaptınız çünkü zor bir yaşta bebeğiniz olmuş ve aldatma olayı bebeğiniz 6 aylıkken başlamış.yani sizn en zor zamanlarınızda bi kaçış yaşamış eşiniz.
o yüzden insanlar çocuk yaparken iki kere düşünsünler geç yaşta düzeni bozulan erkek kaçış yaşayabiliyor.
Benim fikrim bu Allah yardımcınız olsun.
Bilmiyorum diyor. Bunalimdaydim diyor. Dedigi sadece buSordunuzmu peki size, evliliğinize niye ihanet etmiş..niye sizden boşanmayi düsünmemiste aldatarak yasak aşk yaşamış?ne diyor
ne gibi bir bunalım ? maddi mi manevi mi ? sizce bunalımda olduğu doğru mu? neden bunu yaptığının üstüne gitseniz daha kolay karar alırsınız aslında.neden niçin diye sorgulamadan bile ayrılık kararı da alınır ama siz karar vermekte çok zorlandığınız için yazıyorum bunları.birşey sorucam ama lütfen dürüst olun bu ilk vakası mı?Bilmiyorum diyor. Bunalimdaydim diyor. Dedigi sadece bu
Bildiğim kadarıyla ilk, ama şimdi artik eminde olamadim. Bunalim derken işleri iyi gitmiyordu son zamanlar. Yok kararimi verdim simdi, herseyini verdim yolladim dün.ne gibi bir bunalım ? maddi mi manevi mi ? sizce bunalımda olduğu doğru mu? neden bunu yaptığının üstüne gitseniz daha kolay karar alırsınız aslında.neden niçin diye sorgulamadan bile ayrılık kararı da alınır ama siz karar vermekte çok zorlandığınız için yazıyorum bunları.birşey sorucam ama lütfen dürüst olun bu ilk vakası mı?
Anladım.nereye gitti peki. daha detaylı yazabilirmisiniz oldukça merak ettim konunuzuBildiğim kadarıyla ilk, ama şimdi artik eminde olamadim. Bunalim derken işleri iyi gitmiyordu son zamanlar. Yok kararimi verdim simdi, herseyini verdim yolladim dün.
Dün gece babamla konusmus, babam kizimi kimin icin üzdüysen oraya git diye yollamiş. Sonra beni çagirdi babamla konustuk, arkamda oldugunu kararim ne olursa olsun beni destekleyecegini soyledi. Sabah Belcikadaki teyzesi aradi, ordaymis eşim. Gelin konusalim felan dedi bende kabul etmedim. Simdilik olay bu. Birazdan avukatima gidip danisacagim.napabilirim diye bakalim hayirlisiAnladım.nereye gitti peki. daha detaylı yazabilirmisiniz oldukça merak ettim konunuzu
Çocuklara aldatma olayını hiç yansitmadim ama ayrilma olabilir diye bekliyorlardi. Son aylar baya soğuktu aramiz, şüphelerim ve ilgisizliginden dolayi evet yatakları bile ayirmiştim. Kizim hep demistir nolursa olsun ben kararina saygiliyim anne bizi dusunme diue. 13 yasindaki oğlum bu konuda baya bir agressif davraniyor. Kücul oglum zaten hic anlamiyorkadın evli bir adamla beraber olduğunu biliyor muymuş? biliyormuş...
eşiniz ona ne demiş? ev arkadaşı gibiyiz demiş..
eşinizle siz birlikte olmaya devam ediyor muydunuz? ediyordunuz...
o kadının nesine acıyacaksınız ki.. empati yapılacak son kişi!
ayrılır mısınız, affeder misiniz bilemem ama, başarabiliyorsanız çocuklara çok yansıtmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?