118 olan çoğu numarayı aradım başka numara varmı öğreneceğim bilmiyorum yada benim bilmediğim varmı .fatura yatırmaya gittim borcu yok dedi ordan öğrenecektim söylemediler ismi.sizin bildiğiniz 118 numaraları varmı
Arkadaşlar saolun dedektif filan tut demişsiniz ama benim onu karşılayacak maddi durumum yok yıllarca eşim bana paramın hesabını somadı ama kendi hesabınada karıştırtmadı bana sen eve kendine bak ben yatırım yapayım dedi yani ben yıllarca para atamadım kenarı elimdeki altınlarımıda bir yer alırken peşinat olarak verdim.Ben şimdi bunları bırakıp gurur yapıp iyi ozaman sen yoluna ben yoluma nasıl derim bende biliyorum gitmesini kolaymı zannediyorsunuz ben elimde çocuğumla ortada kalayım beş parasız onlar keyfini sürsünler ohhh ne ala yani dedektif işi yaş olmaz telefon hattı turkcelden aveaya geçmiş onu buldum en son
benim telefonum türkcellde gizli oraya sorunca vermiyorlar numaramı...
geçenlerde 11870 i aradım ev telefonundan kendi numaramı verdim kimin diye(vardır benim böyle tuhaf meraklarım :)) hopp söylediler adımı soyadımı...
allahım bi sinir oldum bi sinir oldum... ama benim numaram çok eski belki yeni numaraları vermiyorlardır artık...
eşin kılıfını iyi hazırlamış
yokmu samimi olduğunuz birisi ama eşinizin tanımaması lazım ki
takip edebilsin acaba tek bir insanmı var hayatında yoksa sürekli değişik kadınlar mı
face hesabı varmı mail şifresi filan belki oralardan bilgi çıkar
facesi vardı artık yok.mail adresi var ama adam bana söylermi şifresini ahh bi bilsem şifreyı her şey çıkacakta yok ama bulamıyorum bulsam bi hacker ne kadar bahtsızım ya ne telefon numarasının kimi ait olduğunu bulabiliyorum nede mail şifresini
Arkadaşlar saolun dedektif filan tut demişsiniz ama benim onu karşılayacak maddi durumum yok yıllarca eşim bana paramın hesabını somadı ama kendi hesabınada karıştırtmadı bana sen eve kendine bak ben yatırım yapayım dedi yani ben yıllarca para atamadım kenarı elimdeki altınlarımıda bir yer alırken peşinat olarak verdim.Ben şimdi bunları bırakıp gurur yapıp iyi ozaman sen yoluna ben yoluma nasıl derim bende biliyorum gitmesini kolaymı zannediyorsunuz ben elimde çocuğumla ortada kalayım beş parasız onlar keyfini sürsünler ohhh ne ala yani dedektif işi yaş olmaz telefon hattı turkcelden aveaya geçmiş onu buldum en son
Boşanma durumunda tapudan kayıt istenir. Eşinizin evliliğiniz süresince sahip olduğu ve sattığı mallardan payınıza düşeni alırsınız. Sizden aldığı malları saklaması ya da habersiz satması onu kurtaramaz.
Slm arkadaşlar, ben ve eşim çalışıyoruz 1 tane çocuğum var ve nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama galiba aldatılıyorum fakat ispat edemiyorum bir türlü ve bir şekilde eşim dalavereyle ipuçlarını yok ediyor boşanacağım ama elimde kanıt bir şey olmadan yapamıyorum
canım eğer boşanmak istiyorsan daha neyi bekliyorsun, bence o bulduğun ispatlar sana hayli hayli yeter çok rahat kanıtlarsın
bu ne ya boşanmak istıydrsan daha neyı beklıyorsun nasıl bı cumle koşa koşa gtsin hemen hayret bi şey
hala var mı bilmiyorum ama eskiden z..t bankası atmlerinde bir uygulama vardı. atm ye gidip tel. faturası yatırmayı seçiyoruz. numarayı girince hattın kime ait olduğu yazıyor. bunun için o bankaya ait boş bir banka kartı gerek, yoksa faturasını ödemiş olursunuz. sorun belki çevrede birinin vardır, kartın içindeki parayı çeker geri yatırırsınız.
Arkadaşlar eşim avukat demiştim yanında 2 tane sekreter kız var onlarla aram iyi ama ben böyle sorular sorsam hemen gidip söylerler yada inkar ederler kımse işinden olmak istemez.Ayrıca mahkemede telefon dökümanları bir işe yaramıyor adam müvekkilimdi dese yada atıyorum o kadar firmanın avukatlığını yapıyor onlardan biriydi borsa oynuyorum brokerlar arıyor onlardan birisi dese ispat yolu zor çünkü telefon hattı değişiyor.Evde kamera olsa dahi adam eve geç geliyor akşam hayatta aramaz karşı taraf o kadarda saygılıdır haspam ))) Birde evin bütün gideri benım üstümde bundan sonra madem her şey ortak dedim evin giderlerini çocuğun okulunu bölüşeceğiz dediği işine gelirse ben bi şey ödemem dedi bende ozaman ödemem deyince kaynananın yanına taşınırsın dedi bana ))) kredi kartını vermez hayatta çalışıyorsun al istediğini der bak çok borcum var derim eve haciz gelecek derim banane banamı harcadın der,gezelim derim senin zaten derdin başka der hayatta gezdirmez çık gez der hani ben eve 12 de gelsem adam sormaz hayrola nerdesin diye ))) geçen spora yazıldım ondan bile haberi yok gayet large.Yani karşı taraf öyle bir işliyorki ince ince bizden nefret ediyor resmen.hani vicdan azabıda yok ))) ve aynı kişi değişik değişik değil birde burda tanınacağı için şehir dışındalar sürekli yada kadın şehir dışında yaşıyor Oteli aradım bilgi veremeyiz dediler ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?