Arkadaşım beklemenden yanayım fakat boş boş oturup beklemenden yana değilim. Sana diyoruz ki şunu yapabilirsin, bunu yapabilirsin... Sen ona yok olmaz, buna mümkün değil diye bahane buluyorsun bir kulp takıyorsun.
Bazen acaba bizimle kafa bulmak için mi açtı bu konuyu diye düşündüğüm oluyor malesef. 2 gündür burada neler yapabileceğini konuşuyoruz fakat hala bu kadar kişi akıl yormasına, kafa patlatmasına rağmen sana uygun olan bir fikir bulamadı.
Valla benim sana son tavsiyem eğer beklemekle bir şeyleri değiştiremiyeceksen, maddi manevi bir fark olmayacaksa o zaman daha fazla enayi yerine konma git bir avukat bul anlat ona herşeyi. Az önce arkadaşın dediği gibi adamın elindekilerin yarısını alırsın sana ve çocuğuna nafaka da bağlanır zaten çalışıyormuşsun evin her ihtiyacını sen görüyormuşsun bir de sırtında bu adamın kamburunu taşıma hiç... Kafan rahat huzurlu otur çocuğunla...
Arkadaşım beklemenden yanayım fakat boş boş oturup beklemenden yana değilim. Sana diyoruz ki şunu yapabilirsin, bunu yapabilirsin... Sen ona yok olmaz, buna mümkün değil diye bahane buluyorsun bir kulp takıyorsun.
Bazen acaba bizimle kafa bulmak için mi açtı bu konuyu diye düşündüğüm oluyor malesef. 2 gündür burada neler yapabileceğini konuşuyoruz fakat hala bu kadar kişi akıl yormasına, kafa patlatmasına rağmen sana uygun olan bir fikir bulamadı.
Valla benim sana son tavsiyem eğer beklemekle bir şeyleri değiştiremiyeceksen, maddi manevi bir fark olmayacaksa o zaman daha fazla enayi yerine konma git bir avukat bul anlat ona herşeyi. Az önce arkadaşın dediği gibi adamın elindekilerin yarısını alırsın sana ve çocuğuna nafaka da bağlanır zaten çalışıyormuşsun evin her ihtiyacını sen görüyormuşsun bir de sırtında bu adamın kamburunu taşıma hiç... Kafan rahat huzurlu otur çocuğunla...
oldum olası sevmedim bu erkek avukatları kız kardeşimin eski eşide avukattı resmen psikopattı adam yaa elinden gelen herşeyi denedi kardeşimi kötülemek için hiç birşey elde edemedi en son kardeşimin imzasını taklit edip boş senede atmış, üzerinede yüklü bir miktar tutar yazmış bana borçlu senet imzaladı dedi itiraz ettik biz, hakimde bilirkişiye gönderdi senedi sonuç anlaşıldı tabiiki kardeşim yüklü miktarda tazminat kazandı çok zor kurtulduk o adamdan.. avukatların neler yapabileceklerini çok iyi biliyorum ve bu durumda gerçekten senin işin çok zor..herşeyleri kendine göre ayarlamasını çok iyi biliyolar.. Allah yardımcın olsun.. peşini takip edecek erkek yakının falan yokmu eşinin tanımadığı bilmediği birisi nereye giderse oda peşinden gitsin maksat kanıt bulmak değilmi?? bir çıkar yol olmalı mutlaka
facesi vardı artık yok.mail adresi var ama adam bana söylermi şifresini ahh bi bilsem şifreyı her şey çıkacakta yok ama bulamıyorum bulsam bi hacker ne kadar bahtsızım ya ne telefon numarasının kimi ait olduğunu bulabiliyorum nede mail şifresini
Tarih var üzerinde tamda fabrikaya yurtdışından misafirler gelecekmiş aradı beni geç geleceğim beklemeyin demek için içkili olacakları için yola çıkmak istemeyeceğini lojmanda kalacağını söyledi ertesi gün akşam gelir gelmez eve telefonu çaldı mesaj geldi ve aşk mesajı burada söyleyemeyeceğim şeyler yazıyordusonra ceplerine baktım otel fat.adam ankaraya gitmiş meğer 6 saatlikyola otel fat.2 kişiik ama oteli aramadım söylemezler diye Ve çocuğumu aldım dışarı çıktım biraz nefes almak için ve eşime söylemedim biliyorum o telefon numarasıda ortalıktan kaybolacak ve ben bu insanı bulacağım Zaten amacım boşanmak her şeyini almak
Arkadaşlar eşim avukat demiştim yanında 2 tane sekreter kız var onlarla aram iyi ama ben böyle sorular sorsam hemen gidip söylerler yada inkar ederler kımse işinden olmak istemez.Ayrıca mahkemede telefon dökümanları bir işe yaramıyor adam müvekkilimdi dese yada atıyorum o kadar firmanın avukatlığını yapıyor onlardan biriydi borsa oynuyorum brokerlar arıyor onlardan birisi dese ispat yolu zor çünkü telefon hattı değişiyor.Evde kamera olsa dahi adam eve geç geliyor akşam hayatta aramaz karşı taraf o kadarda saygılıdır haspam ))) Birde evin bütün gideri benım üstümde bundan sonra madem her şey ortak dedim evin giderlerini çocuğun okulunu bölüşeceğiz dediği işine gelirse ben bi şey ödemem dedi bende ozaman ödemem deyince kaynananın yanına taşınırsın dedi bana ))) kredi kartını vermez hayatta çalışıyorsun al istediğini der bak çok borcum var derim eve haciz gelecek derim banane banamı harcadın der,gezelim derim senin zaten derdin başka der hayatta gezdirmez çık gez der hani ben eve 12 de gelsem adam sormaz hayrola nerdesin diye ))) geçen spora yazıldım ondan bile haberi yok gayet large.Yani karşı taraf öyle bir işliyorki ince ince bizden nefret ediyor resmen.hani vicdan azabıda yok ))) ve aynı kişi değişik değişik değil birde burda tanınacağı için şehir dışındalar sürekli yada kadın şehir dışında yaşıyor Oteli aradım bilgi veremeyiz dediler ayrıca
118 olan çoğu numarayı aradım başka numara varmı öğreneceğim bilmiyorum yada benim bilmediğim varmı .fatura yatırmaya gittim borcu yok dedi ordan öğrenecektim söylemediler ismi.sizin bildiğiniz 118 numaraları varmı
vallahı sizden ıyı dedktif olur:)Bence en iyi fikir özel dedektif tutman fakat biraz maliyetli olduğunu duydum.
Otel için fikrim ise ( otelde kaldığı tarih yakın bir tarih ise) eşinin sekreteri gibi arayıp şu tarihte otelinizde kalmış ehliyet, yüzük, önemli bir evrak vs vs (hangisi aklına yatarsa) kayıp acaba bir bakar mısınız odada ya da resepsiyonda mı unutulmuş diye sorarsan ortaya çıkar sanırım.
Aslında bu konuda en garantisi varsa yakın erkek bir ahbabına arattırıp onun eşinizmiş gibi konuşarak otelde kaldığı tarihi verip ehliyetinin kayıp olduğunu söylemesi odaya ve resepsiyona bakılmasını istemesi. Oda numarasını sorarsa da -ki çok büyük ihtimalle soracak- şuan hiç hatırlamıyorum fakat kayıtlarınızda vardır ordan bakın acil bir durum desin... Bu yolla kesin öğreneceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?