Aldatılıyorum

bence git ii bir avukatla görüş ne yapabileceğini söyler sana yol gösterir. hemen de malına mülküne ihtiyati haciz koydur ki el değiştirmesiz. yapacağın bişey yok. çocuğum hakkı yenmesin diyorsun ama adamın sana verdiği bişeyde yok. en azından boşanırsan malının yarısını alırsın. bu şekilde hayat geçmez bence.

Arkadaşım beklemenden yanayım fakat boş boş oturup beklemenden yana değilim. Sana diyoruz ki şunu yapabilirsin, bunu yapabilirsin... Sen ona yok olmaz, buna mümkün değil diye bahane buluyorsun bir kulp takıyorsun.

Bazen acaba bizimle kafa bulmak için mi açtı bu konuyu diye düşündüğüm oluyor malesef. 2 gündür burada neler yapabileceğini konuşuyoruz fakat hala bu kadar kişi akıl yormasına, kafa patlatmasına rağmen sana uygun olan bir fikir bulamadı.

Valla benim sana son tavsiyem eğer beklemekle bir şeyleri değiştiremiyeceksen, maddi manevi bir fark olmayacaksa o zaman daha fazla enayi yerine konma git bir avukat bul anlat ona herşeyi. Az önce arkadaşın dediği gibi adamın elindekilerin yarısını alırsın sana ve çocuğuna nafaka da bağlanır zaten çalışıyormuşsun evin her ihtiyacını sen görüyormuşsun bir de sırtında bu adamın kamburunu taşıma hiç... Kafan rahat huzurlu otur çocuğunla...

Neden bu kadar sinirli yazıyorsunuzki anlamadm herkese tek tek teşekkür ettim başı şeylerin aklıma gelmediğini sizin sayenizde aklıma geldiğini olabileceğini söyledim Yani kalkıpta dedektif tutamam arkadaşım buna gücüm yetmez Ben hem niye böyle çirkin bir olayı şaka konusu alay konusu olarak açayımki kadınlık gururum yerlerde zaten kendim bu olayı hazmedememişken içimde birde burda konu açacam kakara kikiri yapacam zaten üyelik tarihime bakılırsa eski bir üyeyim.Ayrıca denediğim fikirleri söyledim tekrarmı aynı şeyi yapayım Zaten bekliyorum ayrıca merak etmeyin ama boş boş değil sabah tan oteli aradım buda bir fikirdi ama yok cevap vermediler.

Ayrıca eşim memur değilki sabah 9 akşam 5 iş saati olsun arayan kişiler belli olsun yok işte adamı günde belki yüz kişi arıyor tek tek onları arayıp kadın sesimi diye dinleyeyim adam zaten gelmeden siliyordur

Ayrıca arkadaşım anasız babasızım ben kapıyı vurup çıkıp gittiğim zaman yanına ben geldim diyeceğim akrabam yok 1 hafta ancak kalırsın başkasının yanında sonunda sen neden boşandın derler bana elinde fotomu var görenmi var derler.Oyüzden bunca yıl eşekkkkk gibi çalışmısım bana yapılanı ben haketmedim.Madem boşanalım ver yarısını dediğim zaman senmi kazandın parayı diyen eğer 1 kuruş hak verirsem şerefsizim diyen ben olmasam açlıktan ölürsünüz diyen bir adama özellikle avukat olan bir adama dur iki telefon dökümü alayım bakayım olmuyor malesef

İşte arkadaşım Nasrettin Hoca misali eşeğin üstünden düşeni ancak düşen anlar

O konuşulan kişinin telefon faturasını ödemeye kadar gittiğine göre faturalı hat olsa gerek. Hiçbiryerden bulamıyorsan bankaların internet bankacılığından fatura öder gibi borcunu sorguladığında faturanın kime ait olduğu ad ve soyadın ilk iki harfi ve geri kalanı şifreli olarak çıkıyor. En azından bu şekilde ismin soyismin geri kalanı şifreli bile olsa belki ilk harflerinden tanıdığın biri falansa sana bir ışık tutabilir.
Eğer internet bankacılığın yoksa mesaj atabiliyorsan gönder numarayı bakarım sizin için.

bir de şu geldi aklıma eşinin duşta falan olduğu bir anda sen eşinin telefonundan arayabilirsin o numarayı gerçi bu biraz riskli hem eşin zaten telefonuyla sarmaş dolaşmış belki duşa da telefonuyla giriyor olabilir :)
eğer o anda kadın açarsa telefonu en azından eşin aradığını sanarak daha samimi bişeyler diyerek açabilir ama bu sana ne kazandırır bilemedim.

hangi otelse kemara kayıtları vardır muhakkak.. ne kadar birşeyleri gizlesede, mutlaka bi yerden fire verecektir..
Çetrefilli durum, Allah kolaylık versin..
hakkınızda hayırlısı olsun..

Kocan hep mi böyleydi bilmiyorum yoksa bir süredir mi böyle yani sen şüphelenmeye başladığından beri mi ?
Sen çalışıyorsun ve evin giderleri sen de, çocuğun okul masrafı sen de o adam ne sıfatla kalıyo o evde baba ve koca sıfatı göremedim ben o adamda. Hani işsiz olur dersin bir süre katlanayım iş bulana kadar geçindireyim evi ama adam avukat. Bir de zaten eve bakmamak için kayınvalidenle yaşarsın o zaman diyen adam zaten niyeti belli. Sana şimdi bile para vermiyor ki boşanınca anca eşinden daha kuvvetli bir avukat sayesinde belki bişeyler alabilirsin.

canım bankadan şifre al fatura çıkınca hat sahibinin ad ve soyadının ilk iki harfi çıkar hergün bak mutlaka faturası çıkacaktır ama ya ön ödemeliyse ben sana turkcell dağıtım merkezinin numarasını vericem adı bülent ara onu de bi hattım var kimin adına açtırdığımı hatırlamıyorum yardımcı olur sana özelden yazıcam

vallahı sizden ıyı dedktif olur:)

Ben anlaşmalı boşanmama konusunda size hak veriyorum. Aldatıldıysanız elbette tazminat almak hakkınız, bunun için tabi ispatlamanız lazım ihaneti. Ne yapılabilir bilemiyorum. Gün içinde kendiniz değil de güvendiğiniz bir arkadaşınıza izlettirin, onun tanımadığı. Belki fotoğraf filan çektirebilirsiniz.
Ha mal mülk konusuna gelince. MErak etmeyin, sizi dımdızlak bırakamaz. Evlilik süresi içinde edinilen mallarda sizin de hakkınız var. (Evlilik tarihinizi bilmiyorum ama yeni medeni kanundan sonra evlendiğinizi tahmin ediyorum.) Satsa da birşey değişmez. Boşanma öncesi satılan mallarla ilgili mal kaçırma davası açabilirsiniz. Bir de evin giderlerine katılmaması da boşanmada sizin elinizi güçlendiren birşey. Maaşınından ev için yaptığınız ödemelerin dekontlarını saklayın, toplu market alışverişi fişlerini saklayın, çocuğun okul ödemelerinin makbuzlarını saklayın. Evin giderlerine katılmak zorunda, katılmaması ayrı bir çekişmeli boşanma nedeni ve iyi bir avukatla bu nedenle de tazminata hükmettirebilirsiniz.
Bence ilk yapılacak şey güvendiğiniz ağzı sıkı iyi bir boşanma avukatı bulmak olsun. Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Bazı şehirler için önerilerim olabilir size.

ne adamlar varya sinir oluyorumgerçi bunlara adam dememek lazım ama...
allah yardımcın olsun inş.bu arada çocuk kaç yaşında?

ne adamlar varya sinir oluyorumgerçi bunlara adam dememek lazım ama...
allah yardımcın olsun inş.bu arada çocuk kaç yaşında?

sonuçta yazdıklarınıza bakılırsa bunu kanıtlamak için dedektif tutmaya gücünüz yokpeki şu durumda çalışan bir bayansınız hiç mi bir tanıdığınız yok.altında arabası olan ve akşam atıyorum 5 den sonra eşinizi takip edecek bir kaç ressim ve kamera kaydı alacakbu çok zor bişey diil.samimiyetine güvendiğiniz bir dostunuza durumu açıp yardım isteyebilirsiniz...ve çok eminim ki eşiniz şu an yakalanmadığı için kolayca size kapıyı gösterebiliyor...karşısına kayıtlarla resimlerle çıktığınızda o cesaretli adamdan eser kalmayacak...büzüm büzüm büzülüp affet bir şans daha diye yalvaracak...şimdi ortada bişi olmadığından böyle hava atıyor size...ayrıca hadi diyelimki bunu yapacak birinide bulamadınız bu gece bir yakınımda kalıcam diyip,bir taksiyle takip edebilirsiniz iş çıkışı kimi alıyor arabaya nereye gidiyor kimle buluşuyor diye...hatta resim bile çekebilirsiniz...eğer bir kadın kocasından şüpheleniyor ise onu yakalayamayacağına ben inanmıyorum...

adam sizi ve çocugunuzu önemsemiyor para için boşanmıyor demekki sevgiliside evlenmek istemiyor belki o da evli herşey mümkün. ama benim anlamadığım sizinle toplum içinde evli barklı saygın bir avukat imajı için mi boşanmıyor yoksa sadece para vermemek için mi? yani özel olucak ama yani aynı odadamı uyuyorsunuz akşamları ev arkadaşı gibi mi oldunuz? çünkü herkes kendi hayatına baksın demiş sizi ve çocuğu gözden çıkarmış mı?

yazdıklarnı okuyunca daha niye o evde duruyorsun demek geldi içimden
adam seni çocuğunu çoktan gözden çıkarmış ne kadar rahat davranıyor
çalışıyormusun bilmiyorum ama bu adama yol ver gitsin canım

arkadasım zaten yaşadıgınız bir evlilik değil ki, ben bile okurken sinirlendim..

Kusura bakma ama sana da cok kızdım , ona gücüm yok buna gücüm yok diyorsun..Madem bu kadar ıspatlamaya çalışıyorsun , git bankadan çek bir kredi..Madem maasın var ve çalışıyosun , yavas yavas ödersin.Dedektif mi tutcaksın , cihaz mı alcaksın o sana kalmıs..5000 ceksen bile 2 sene de ayda 250 ödersin..O na da gücüm yok deme, bu sefer inanmam...

arkadaşım adına çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun. bence hayatından bir gün bile o adam için götürme değmez. hayat çocuğun ve senin için daha güzel olabilir. ondan illa ki mesleki açıdan sevmediği iyi bir avukat duymuşsundur. aç davanı iyi bir avukatında desteğiyle adaletin yerini bulcağını düşünüyorum. çünkü biz burda ne söylesek boş gerçekten. bu dediğin gibi boşanmayı ancak neler yapılması gerektiğini bilen birisinin desteğiyle olur. çok yorucu bir süreç fakat senin ve çocuğun için iyi olacağına eminim.. Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…