Neden bu kadar sinirli yazıyorsunuzki anlamadm herkese tek tek teşekkür ettim başı şeylerin aklıma gelmediğini sizin sayenizde aklıma geldiğini olabileceğini söyledim Yani kalkıpta dedektif tutamam arkadaşım buna gücüm yetmez Ben hem niye böyle çirkin bir olayı şaka konusu alay konusu olarak açayımki kadınlık gururum yerlerde zaten kendim bu olayı hazmedememişken içimde birde burda konu açacam kakara kikiri yapacam zaten üyelik tarihime bakılırsa eski bir üyeyim.Ayrıca denediğim fikirleri söyledim tekrarmı aynı şeyi yapayım Zaten bekliyorum ayrıca merak etmeyin ama boş boş değil sabah tan oteli aradım buda bir fikirdi ama yok cevap vermediler.
Ayrıca eşim memur değilki sabah 9 akşam 5 iş saati olsun arayan kişiler belli olsun yok işte adamı günde belki yüz kişi arıyor tek tek onları arayıp kadın sesimi diye dinleyeyim adam zaten gelmeden siliyordur
evet canım tanıyorum ben onları bayiliğim var numarayı ben söylersem verirler de şansını dene diye verdim ...sana mesaj attım 20dk sonra bülent buradaydı o yokken serap olur evet şimdi nasıl yapalım sen söylecrazy sana özel mesaj atamıyorum ben numarayı aradım yokmuş dışarıdaymış işyerinin numarasını verdi serap diye birisi onu aradım fakat oda beni tanımadığı için ilgilenmedi bayilere yardım ederim dedi, )))) sen tanıyormusun bunları istersen bana özel mesaj ytaz
Ayrıca arkadaşım anasız babasızım ben kapıyı vurup çıkıp gittiğim zaman yanına ben geldim diyeceğim akrabam yok 1 hafta ancak kalırsın başkasının yanında sonunda sen neden boşandın derler bana elinde fotomu var görenmi var derler.Oyüzden bunca yıl eşekkkkk gibi çalışmısım bana yapılanı ben haketmedim.Madem boşanalım ver yarısını dediğim zaman senmi kazandın parayı diyen eğer 1 kuruş hak verirsem şerefsizim diyen ben olmasam açlıktan ölürsünüz diyen bir adama özellikle avukat olan bir adama dur iki telefon dökümü alayım bakayım olmuyor malesef
şifre alıp yaparsa yani kimle konuştuğuna bakıp kapatınca telefona mesaj gidiyor canım haberiniz olsun ancak şifre aldıktan sonra telefon da elinde olmalı sesi kısılmış vaziyette mesaj geldiğinde silmesi için bu da ancak gece o uyurken olurt ıle baslayan operatore baglı ıse hattı caktırmadan telefonundan msj bolumune sıfre yaz 2222 gonder sıfre gelsın gır ınternet sayfasına kuracala dur herseyı o sayfada baya ıse yarar seyler bulabılırsın varsa paran kıy paraya dedektıf tut zaten cabuk yakalar
evet ancak öyle olur ben konuştum seni bir arkadaşım arayacak yardımcı ol dedim ama bayi harici kimseye bilgi veremem ne olur ne olmaz dedi numarayı söyle bakayım dedi :26: onda da ismin tamamı değil baş harfleri çıkıyor yani FA**SA** GİBİcrazzy ben 100 mesaj hakkımı doldurayım sana özel mesaj yazıp numarayı vereyim istersen başka türlü olmıyacak
evet ancak öyle olur bülentle konuştum seni bir arkadaşım arayacak yardımcı ol dedim ama bayi harici kimseye bilgi veremem ne olur ne olmaz dedi numarayı söyle bakayım dedi :26: onda da ismin tamamı değil baş harfleri çıkıyor yani FA**SA** GİBİ
hayır canım daha sormadık fa**sa **örnekti ayollBu FA** SA**'da ezgican'ın eşinin adı soyadı olmasın sakın Faik falan mı acaba eşinin adı ?
belki harflerden çıkarırım Ben de 2222 ye mesaj gönderdim arkadaşlar en çok elimdeki numara aranmış günde 10-20 kere
hayır canım daha sormadık fa**sa **örnekti ayoll
eşine mesaj gitmiştir haberin olsun :26:belki harflerden çıkarırım Ben de 2222 ye mesaj gönderdim arkadaşlar en çok elimdeki numara aranmış günde 10-20 kere
hayal gücü süper yalnızhahahahaahahaahah, ben de ne güzel senaryo yazdım hemen ayyy koptum yaaaa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?