- 25 Nisan 2013
- 484
- 577
- 103
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
Ya daha önce aldatildiniz ya özgüven eksikliginiz var ya da esinize guvenmiyorsunuz.
bence siz eski eşe takmışınız ve bundan ötürü adamı sürekli takip ediyorsunuz..
Bir insanın özeline bu kadar tecavüz edilmesi çok yanlış... Eşine güvenmiyorsun bence.
Bence daha önce aldatılmanızın etkisi bu. Haliyle olaylara daha kuşkulu yaklaşıyorsunuz.Daha önce aldatıldım yani eşime gerçekten güvensem böyle davranmam değil mi?
Kesinlikle yanlış çok çok haklısınız ve kurtulmak istiyorum bu durumdan bende mutlu değilim yaptığımdan
Bu durumda guvensizliginiz bi nebze kabul edilebilir ama sizdeki ust duzey bi güvensizlik. Ben şöyle düşünüyorum siz de boyle dusunurseniz içiniz rahatlar. Eger yanlış yaparsa bi yerde illaki önüme gelir. Surekli pusuda beklemenin anlami yok. Siz gerektiginde rest cekecek maddi manevi güçte olun. Kaybeden zaten o olur.Daha önce aldatıldım yani eşime gerçekten güvensem böyle davranmam değil mi?
Siz neden böyle olduğunuzu düşünüyorsunuz
Eşiniz bir şeyleri anlatmıyor mu mesela
Eşimin Mail'leri elimin altında telefonu vs de aldatacak Ada'm böyle mi aldatır
Buluşur görüşür ergen değil koca Ada'm
Şahsen eşimin sevgilisine aşk mesajı atacağını asla düşünmem atar belki de ama ben düşünmem
Daha önce aldatıldım yani eşime gerçekten güvensem böyle davranmam değil mi?
Geçmiş tecrübelerimiz bizi böyle davranmaya sevk edebiliyor.
Ama zamanla inşallah herkesin aynı olmadığını anlar ve biraz gevşersiniz.
Aynı şekilde kendinizin araştırıldığını düşünün ders verme amaçlı söylemiyorum,gerçekten ne hissettirir size bu.
Siz yapmıyorsunuz o da yapmıyor ama hissettirdikleri hoş olmasa gerek.
Bu durumda guvensizliginiz bi nebze kabul edilebilir ama sizdeki ust duzey bi güvensizlik. Ben şöyle düşünüyorum siz de boyle dusunurseniz içiniz rahatlar. Eger yanlış yaparsa bi yerde illaki önüme gelir. Surekli pusuda beklemenin anlami yok. Siz gerektiginde rest cekecek maddi manevi güçte olun. Kaybeden zaten o olur.
eşin tarafından aldatılmasan da sonucta bu durum senı cok etkılemıs kı ıstemsız takıp edıyorsun..bende sevgılım tarafından aldatılmıstım o zmanlar baya psıkolojık destek aldım ..kadınlar duygusal varlıklar..desteksız olmuyor ne yazık kı.bi de ben şuna ınanıyorum ,muhakkak onune cıkıyor ıpucları.sezgıler de yol gosterıyor Allah korusun tabı ama o zman dusun bunları derım.suan kendını yıyıp bıtırırsın ve hayattan keyıf alamazsın...yapma bunu kendıne cok zor bılıyorum ama ınan paranoyaklıgın sonu hastane yatışı.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?