Aldatılma Korkusu

Kisi kendinden bilir isi diye bir soz vardir. Daha once aldatildiysaniz yada ozguven eksikliginden diyebilirim. Aldatildiysaniz eger her erkek aldatacak diye bir kuralda yok. Empati kurun esiniz sizden habersiz whatsapp skype gibi programlarinizi kendi telefonuna baglasa napardiniz duydugunuzda kiyameti koparirdiniz bence bana guvenin yokmu diye degilmi.

Son düzenleme:
Hem herseye kapalisin , hemde vazgecmeyecek derecede paranoyaksin nasil olacak??

Bu kafayla gidersen korktugun basina gelir ve bu sefer yikilirsin...

Sal kendini bence evliliginin tadini cikart, ayrica aldatirsa da basarsin tekmeyi erkek mi bitti memlekette ??

Hayır sanki aldatilmak ister gibi bi tavrınız var çoğu insan hildgi halde yuzlesmek istemezken neden bu ısrar bu çaba olursa birsey hissedersiniz zaten.. kesinlikle yardim alınmalı diye düşünüyorum nacizane fikrim bu yönde. . Hayatinizin erkez noktası esiniz mi? Hersey hiz insanlar için varsayalim oldu bu kadar güçsüz müsünüz. Toparlanamam diyemi korkuyorsunuz .. evlilikte bagimli degil bağlı yaşama taraftarim açıkçası tek basiniza yeneceğimiz bir şey değil bu saplantı buda bir hastalik biliyorsunuz degilmi grip oldugunuzda nasil hastaneye gidiyor tedavi oluyorsunuz bedeniniz için Bunuda ruh sağlığınız icin yapin.lutfen
!

Çok yorucu bir durum. Herhangi bir şüphe yok mutlusunuz daha ne istiyorsunuz. Bizim burda bir atasözü vardır ' eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek ' diye. Yıllarca takip ettim ki benim haklı sebeplerim vardı aldatılma gibi sonra yorulduğumu anladım. Hayatı kendinize ve ailenize zehir etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…