- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
Yani bir şey olsa Allah önüme çıkarır diyorum. Salıyorum biraz kendimi 3 gün sonra gene aynıyım. Dilerim ben de siz gibi aşarım bu durumu
Aşk mesajı değil de buluşmak için araması gerekir değil mi? Her gün görüştüğü telefon numaraları kimin adına kayıtlı kontrol ediyorum.
Bilinç altınızda neler var acaba
Eşinizin eski eşi size göre güzel bir bayan mıydı gördünüz mü
Ya da ayrılık sebepleri nedir, sizi etki altına alan bir durum mu var acaba
Ah keşke zincirinizi kırıp bir psikologa gitseniz
Ya da bebiş yaptıktan sonra kadınlar kendilerini çirkin bulurlar genelde sizde de mi öyle bir druum var
Ya da eşiniz çok mu yakışıklı birlikte yürüdüğünüzde herkes ona mı bakıyor hissi yaşıyorsunuz
Okadar çok sebebi olabilir ki. Zor bir durum Allah yardımcınız olsun
Benim ilk, eşimin ikinci evliliği eşimin ilk evliliğinden bir oğlumuz müşterek olarak da bir kız çocuğumuz var. Eşimle hiç bir sorunumuz yok ne eve geç kalır, ne hafta sonu biz olmadan bir yere gider. Hala ilk gün ki sarılır öper, cinsel anlamda hiç bir sorunumuz yok, paramız malımız her şeyimiz ortadadır ama gelin görün ki ben paranoyak vaziyetteyim. Hep aldatacak korkusuyla yaşıyorum. Sürekli didikliyorum, kontrol ediyorum,gün içinde sürekli konumuna bakıyorum,görüştüğü telefon numaralarını online olarak her gün kontrol ediyorum.
Massenger, Whatsap hesaplarını kendime bağladım ve pusuya yatmış vaziyetteyim. (Programcıyım bunları yaptığımı bilmiyor) Çok yoruyor bu ruh hali beni ama kendimi asla sadakat konusunda ikna edemiyorum. Yaptığım hem ona hemde bana haksızlık benim güvenimi sarsacak hiç bir şey yapmadı ama neden böyleyim bilmiyorum. Bu halden nasıl kurtulabilir?
Doktor psikolog önerilerine kapalıyım kendim aşmak istiyorum.
Teşekkür ederim şimdiden
Bir de telefonun kimin adına kayıtlı olduğuna bakıp kimi aradığını Nasıl anlayacaksınız
Eşim 40 yaşlarında bir Ada'm telefonu annem adına kayıtlı
Eşim adına kayıtlı cep tel yok herkes aratıyor numara sorgu vs böyle bir bilgi yok
Eşiniz eşimi iş için aradı uzunca da konuştular
Arattınız bir kadın adı
Bizim yaşadığımız şehirde de yaşamıyor Google sordunuz Hakkı'nda bir bilgi de yok zira 60 yaşında emekli bir kadın face vs yok
Ne yapacaksınız sadece kadın adı ve uzun konuşma var
bişey itiraf edeyım mı gecen bende yukledım whatsap web ayy baktım 3 gun tık yok.bı utandım kendımden.o da burda konulardan etkılendım de yukledım.....kendımı cok kotu hıssettım.2 cocugumun babası ayıp lan coco dedım sıldım ...emınım ben oyle bısey olsa kesınlıkle yakalarım.eskı sevgılımıde ruyamda gordum sonra anladım harbı boynuz yıyormuşum ..kadınlar gercekten mukemmel hisli varlıklar..lutfen sılm tum takıp programlarını..aşkım kapışmak kıtaplarını oku..bak kendınden emınsen ondan da emın olursun ...ben ona cok ınanıyorum..evet aldatılınca eskı sesteme donemıyor beynımız ama adam senı aldatmamış kı ...aldatsa zaten FBI ol takıp et o zman sonsuz destek gelır burdan.ama suan sadece kendını yersın...
Yanlış anlamazssaniz siz eşinize evliyken mi tanıştınız acaba...yani özetle keser döner sap dönerden mi korkunuz?
Önce whatsaptan ekliyorum fotoğrafına bakıyorum whatsap kullanmıyorsa cia programından kontrol ediyorum. Ciada yoksa operatörün kaydından sorguluyorum. Numara kimin adına kayıtlı olursa olsun en az üç kullanıcı da Ayşe ismiyle kayıtlıysa cia öyle sonuçlandırıyor sorgulamayı. Hiç biri yoksa arıyorum, yada aratıyorum. Evet psikopatça kabul ediyorum ama kendime hakim olamıyorum.
Aşk mesajı değil de buluşmak için araması gerekir değil mi? Her gün görüştüğü telefon numaraları kimin adına kayıtlı kontrol ediyorum.
Önce whatsaptan ekliyorum fotoğrafına bakıyorum whatsap kullanmıyorsa cia programından kontrol ediyorum. Ciada yoksa operatörün kaydından sorguluyorum. Numara kimin adına kayıtlı olursa olsun en az üç kullanıcı da Ayşe ismiyle kayıtlıysa cia öyle sonuçlandırıyor sorgulamayı. Hiç biri yoksa arıyorum, yada aratıyorum. Evet psikopatça kabul ediyorum ama kendime hakim olamıyorum.
Burada okuduğum konularda beni çok etkiliyor zaten normal değilim iyice anormalleşiyorum :)
Sağlıklı değilsiniz
Kayıtlar annem adına hiçbir yerde yok
Aradınız telefonu eşim açtı
Kimsiniz mi diyorsunuz o da size kimi aradınız der ve onun adını söylemedi iseniz telefonu kapatır
Ya da o telefon bende ise ve ben bir kadın olarak açarsam ne olacak
Kimi Aradınız diye soracağım zira eşim bu numarayı aramış da o nedenle aradım
Derseniz kapatırım telefonu
Kendim çözeyim diyorsunuz ya sizin yönteminiz bilgi getirmez ancak sizi gerer
Umursamayın kendinize bir meşgale bulun
Tüm gün işiniz olursa beyniniz yoğun olursa bunları düşünemezsiniz
Bu arada eşimin Watsap ile ilgisi yok bende var ama fotom yok
Bı yöntem sadece sizi yıpratır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?