Aldatılma sonrası evlilik toparlanır mı

Bile bile lades. Sırf yalnız kalmamak için, aman bekar kaldı demesinler diye sosyal medyadan abuk subuk birini bulup korunmadan ilişkiye girmiş ve evlenmişsiniz. Adamın aldatmaması sürpriz olurdu asıl.

Şimdi çocuk da oldu. Boşanmayacağınızdan emin. Tekrar tekrar aldatır artık. Sonra sağlam bir kapı bulur evi terk edip başkasıyla evlenir.

Nasılsa affediyorsunuz…

Yanlis kararlar silsilesine son verin.
1. Yanlis: Tanimadiginiz bir adamdan hamile kaliyorsunuz
2. Yanlis: dogum yapmaya karar veriyorsunuz
3. Yanlis: tanımadığınız adamla evleniyorsunuz
4. Yanlis: ilk aldatilmayi affediyorsunuz
Tekrar affetmeniz 5.yanlis olacak. Boyle bir sacmaliga yasim geciyor diye cocuk doğurmanızı kınıyorum. Cocuklar kaktus degil, duygulari var. Bundan sonra yapacaginiz sey bosanmak olmali.

Madem boşanmayacaksınız neden olay çıkarıyorsunuz?
Düzelir diyeyse olmaz bu şekilde yola gelmez..
Ayrıca ona boşanmayarak zaten ödül vermişsiniz o hep böyle devam eder.
Ki etmişte yine konuşma yakalamışsınız.
Hep yakalamaya da devam edersiniz kurcaladıkça.
O yüzden ya karar verip sağlam adımlar atıp boşanacaksınız ya da hiç kurcalamayacaksınız..

Zaten yas kaygisi vs ile cok dogru bir surec olmadi. Annem bile evlenme bununla demisti evlenirken. Simdi de bir anda bitiremiyorum. Bir sans daha vermek istiyorum zaten konuyu da toparlayanlar nasil toparladi onu sormak icin acmistim
güzel kardeşim

olmayacak bir adamla, hamile olduğun için evlenmişsin
adam bu yani mal bu kumaşı bu

zorla bundan iyi bir eş, düzgün bir evliilk çıkartmaya çalışıyorsun
ya diyeceksin ki elimdeki mal bu, bu şekilde idare edecem

ya da diyeceksin ki amacım evlenmekti, çocuktu, yaptım da, boşarım gider.

zorla güzellik istiyorsun sen resmen.

Bari sosyal medyadan bulma ya. Git ailene söyle, arkadaş çevrene söyle. Bundan daha iyisini bulurlardı.

Iyi bi insana benziyodu ben de cocuk icin cok gec kaliyorum diye kuruyordum surekli. Cocuk ve evlilik cok hizli oldu. hic taniyamamisim
Ya iyi de daha bir sene bile olmamış, görüştüğüm kişi evli çıktı, erkeklere güvenim kalmadı derken nasıl oldu da bu evli adamın ardından kırılan güveninizle beraber sosyal medyadan birini bulup seviştiniz?

Zaten yas kaygisi vs ile cok dogru bir surec olmadi. Annem bile evlenme bununla demisti evlenirken. Simdi de bir anda bitiremiyorum. Bir sans daha vermek istiyorum zaten konuyu da toparlayanlar nasil toparladi onu sormak icin acmistim
Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Çocuk için acele ediyormuşsunuz olmuş.
Ama eşinizden olmamış, olmaz bu saatten sonra.
Evliliğin baştan olmamış gerekiyormuş.l zaten. Boşuna oldurmak için zaman kaybetmeyin.

Siz daha cok aldatilirsiniz aldatildigi halde esinden kopamamak ve iki kere yapmis daha iki yillik evlilikte siz hala duzelirmi diyosunuz

Sahsen evliligi devam ettiren ciftler taniyorum. Ama mutlu mesutlar mi? Bence hayir, cünkü hep aldatilan kiside o süphe kaliyor.

Benim konuyu acis seklim belli. Goruslerinize de saygim var ama bu sekilde rencide edici mesaj yazmayin lutfen
Bir de illa evli adamları buluyolar şok oluyorum. Bir kadının kendine layık gördüğü hayat bu olmamalı ya.
Evli bi adam falan bulmadim. Oyle bir sey yokken bu iftira nedir

Ben konuyu bu amaclarla acmadim konu cok farkli yerlere tasindi. Ben evliligi toparlayan var mi varsa nasil bilmek icin konuyu acmistin

Her aldatılmayı aynı kefeye koymuyorum ben ya, psikolojik mobing,duygusal boşluk vakit ayırmama ,ilgi eksikliği gibi sebeblerden aldatanları haklı dahi buluyorum açıkçası fikrim böyle ! Eşinizle konuşursunuz eteğinizdeki taşları dökersiniz karşılıklı eksikliklerinizi giderdiğiniz şahane taptaze bir ilişki bile başlayabilir bizzat tecrübe ettim ,ama ikinci üçüncü kez yapıyorsa bu psikolojik boşluktan yapılan bir hata DEĞİL tercihtir sizin eşinizinki tercih olmuş artık ama yine de açık açık tüm şeffaflığı ile konuşun olmazsa biter en kötü yine yAni

Evli bi adam falan bulmadim. Oyle bir sey yokken bu iftira nedir
Çocuğunuzun babasıyla sevişmeden hemen önce görüştüğünüz adam evli çıkmış ya. Ona istinaden söylenmiş sanırım. Çok hızlı bir şekilde evli adamla görüşmeyi kesip hamile kalmışsınız. Ayrım yapmak zor o yüzden.

Yok olmuş aslında. Huzuru kalmamış adamın. Gel hesap ver git hesap ver.. Yüreğin ağzında gez dur. Evdeki ohal yavaş yavaş kalkmalı, kimse çekmez bunu öyle aylarca yıllarca.
Ben nedense adamın gel hesap git hesap verdiğini zannetmiyorum. Önce hamile eşini, sonrada lohusa ( muhtemel ) eşini aldatan adam mı aldığı nefesin bile hesabını verecek? Muhtemelen konu sahibinin guzellemeleri bunlar. Cok belli sabret, düzelir vs tarzı söylemler beklediği. O yüzden allayıp pulluyor ahlâksız kocasını...

Aldatan her zaman aldatır. Aldatma kişilik bozukluğudur. Aldattığın insanın her akşam yüzüne bakıp, tiyatro oynuyorsun.
Benim çevremde var tabii koca kişisinin aldattığı halde evliliği süren kadınlar. Haliyle mutsuz, özgüvensiz kadınlar. Kocalarından değer, ilgi görmüyorlar. Sadece çocuklarını büyütüyorlar. Bazısının maddi bağımlılığı olmadığı halde boşanmıyor. Cesaret edemiyorlar.

Ha burada size uğraşma affetme ayrıl boşan diyenleri de ciddiye almayın kendi kocaları aldatsa hayatta bırakmazlar ,bekara boşanmak kolay derler yA. Azcık minicik umudunuz var ise bile deneyin şans verin! Olmadı mı yine boşanırsınız ama denemiş olursunuz belki de tazeleneceksiniz dedim yA olmadı mı bitirirsiniz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…