- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.533
- 798
- Konu Sahibi birgunbelki
-
Çocuk yapmak için evlendiyseniz çocuğu yapmışsınız zaten boşanın işte.Yasim geciyor dusuncesiyle cok parlak bi evlilik yapmadim. Konuyu acarkende 2 yillik bile evli degilim diye actim bu kadar kisa surede aldatildim durdum dememek icin.
Iyi bi insana benziyodu ben de cocuk icin cok gec kaliyorum diye kuruyordum surekli. Cocuk ve evlilik cok hizli oldu. hic taniyamamisimÇocuk yapmak için evlendiyseniz çocuğu yapmışsınız zaten boşanın işte.
Madem boşanmayacaksınız neden olay çıkarıyorsunuz?Merhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
güzel kardeşimZaten yas kaygisi vs ile cok dogru bir surec olmadi. Annem bile evlenme bununla demisti evlenirken. Simdi de bir anda bitiremiyorum. Bir sans daha vermek istiyorum zaten konuyu da toparlayanlar nasil toparladi onu sormak icin acmistim
Bari sosyal medyadan bulma ya. Git ailene söyle, arkadaş çevrene söyle. Bundan daha iyisini bulurlardı.Bile bile lades. Sırf yalnız kalmamak için, aman bekar kaldı demesinler diye sosyal medyadan abuk subuk birini bulup korunmadan ilişkiye girmiş ve evlenmişsiniz. Adamın aldatmaması sürpriz olurdu asıl.
Şimdi çocuk da oldu. Boşanmayacağınızdan emin. Tekrar tekrar aldatır artık. Sonra sağlam bir kapı bulur evi terk edip başkasıyla evlenir.
Nasılsa affediyorsunuz…
Ya iyi de daha bir sene bile olmamış, görüştüğüm kişi evli çıktı, erkeklere güvenim kalmadı derken nasıl oldu da bu evli adamın ardından kırılan güveninizle beraber sosyal medyadan birini bulup seviştiniz?Iyi bi insana benziyodu ben de cocuk icin cok gec kaliyorum diye kuruyordum surekli. Cocuk ve evlilik cok hizli oldu. hic taniyamamisim
Zararın neresinden dönerseniz kardır.Zaten yas kaygisi vs ile cok dogru bir surec olmadi. Annem bile evlenme bununla demisti evlenirken. Simdi de bir anda bitiremiyorum. Bir sans daha vermek istiyorum zaten konuyu da toparlayanlar nasil toparladi onu sormak icin acmistim
Bir de illa evli adamları buluyolar şok oluyorum. Bir kadının kendine layık gördüğü hayat bu olmamalı ya.Bari sosyal medyadan bulma ya. Git ailene söyle, arkadaş çevrene söyle. Bundan daha iyisini bulurlardı.
Benim konuyu acis seklim belli. Goruslerinize de saygim var ama bu sekilde rencide edici mesaj yazmayin lutfenYa iyi de daha bir sene bile olmamış, görüştüğüm kişi evli çıktı, erkeklere güvenim kalmadı derken nasıl oldu da bu evli adamın ardından kırılan güveninizle beraber sosyal medyadan birini bulup seviştiniz?
Evli bi adam falan bulmadim. Oyle bir sey yokken bu iftira nedirBir de illa evli adamları buluyolar şok oluyorum. Bir kadının kendine layık gördüğü hayat bu olmamalı ya.
Sevişmiş olmanızın söylenmesi sizi rencide mi ediyor?Benim konuyu acis seklim belli. Goruslerinize de saygim var ama bu sekilde rencide edici mesaj yazmayin lutfen
Her aldatılmayı aynı kefeye koymuyorum ben ya, psikolojik mobing,duygusal boşluk vakit ayırmama ,ilgi eksikliği gibi sebeblerden aldatanları haklı dahi buluyorum açıkçası fikrim böyle ! Eşinizle konuşursunuz eteğinizdeki taşları dökersiniz karşılıklı eksikliklerinizi giderdiğiniz şahane taptaze bir ilişki bile başlayabilir bizzat tecrübe ettim ,ama ikinci üçüncü kez yapıyorsa bu psikolojik boşluktan yapılan bir hata DEĞİL tercihtir sizin eşinizinki tercih olmuş artık ama yine de açık açık tüm şeffaflığı ile konuşun olmazsa biter en kötü yine yAniMerhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
Çocuğunuzun babasıyla sevişmeden hemen önce görüştüğünüz adam evli çıkmış ya. Ona istinaden söylenmiş sanırım. Çok hızlı bir şekilde evli adamla görüşmeyi kesip hamile kalmışsınız. Ayrım yapmak zor o yüzden.Evli bi adam falan bulmadim. Oyle bir sey yokken bu iftira nedir
Ben nedense adamın gel hesap git hesap verdiğini zannetmiyorum. Önce hamile eşini, sonrada lohusa ( muhtemel ) eşini aldatan adam mı aldığı nefesin bile hesabını verecek? Muhtemelen konu sahibinin guzellemeleri bunlar. Cok belli sabret, düzelir vs tarzı söylemler beklediği. O yüzden allayıp pulluyor ahlâksız kocasını...Yok olmuş aslında. Huzuru kalmamış adamın. Gel hesap ver git hesap ver.. Yüreğin ağzında gez dur. Evdeki ohal yavaş yavaş kalkmalı, kimse çekmez bunu öyle aylarca yıllarca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?