Aldatılma sonrası evlilik toparlanır mı

Sizin gönlünüz affetmekten yana. Umarım gerçekten bu işleri bırakır ve mutlu olursunuz. . Ancak yasak ilişkilerine devam etmesi kuvvetle muhtemel. Bir dahaki sefere yine affedecekseniz lütfen bu konuda onunla yüzleşmeyin. Çünkü gittikçe size karşı yüzsüzleşecek ve en sonunda “işine gelirse” diyecek kıvama gelecek.
 
Yoo bence olmadı mı bir kere daha şans versin. Boşanmak kolay mı canım? Üst üste yakalanıp aldatmış olsa da koca kocadır, kocasizliktan iyidir aldatıp aldatıp pişmanım diye ağlayan adamla birlikte olmak.
 
Saptırmayın ! İçerisinde ufacık umudu bile varsa denesin diyorum! Sonradan içinde kalacağına açana affetsem nolurdu diyeceğine ! Denemek istiyorsa denesin olmadı mi boşansın ! Üstteki yorumuma bakarsanız ikincisi üçüncüsü hatadan ziyade tercihtir de dedim zaten ! Umudu varsa içinden gelen şans vermekse yapsın ! Burada böyle affetmem etmem diyenlerin çoğu da kocam da kocam diyen tipler genelde aynen öyle ! İyi akşamlar
 
Bosan diyenlerden birisi benim. Bende boşanıyorum. Aldatmayi birakin buraya konu acacak kadar buyuk bir meselem bile yok. Aldatilsaydim da asla evli kalmazdim. Herkesi kendiniz gibi sanmayin
 
Cok agladi cok pismanim dedi bir daha yapmayacagim diye sözler verdi. Araya aileler dahil oldu. Suan nefes alsa bana hesabini veriyor ama ne zamana kadar boyle devam eder ön goremiyorum
Bi iki ay daha böyle gider sonra devam... Siz eşinizden kopamıyorsanız yakalamamaya çalışın bence
 
Olmayacağı belli bu şekilde konu sahibinin zamanına, yıllarına yazık.kucuk çocuğa yazık.
Bundan sonra belki doğru dürüst bir evlilik yapar.
Hayatına iyi biri girmesi için önce bu zorunlu ve kötü iliskiden kurtulmali
 
Kabul etmese de öyle olduğunu düşünüyorum. Evli adamla görüşüp hemen ardından başkasıyla sevişip hamile kalıp evlenmiş olması çok düşük ihtimal.
 
O kapı bir kez açıldı mi ; bir daha kapanmaz.
Zaten onu bu şekilde kabullendiginizi belli etmiş oldunuz,affettiniz.
Belki 1 ay belki 3 ay belki 1 yıl sonra yine aldatacak.
Özetle ona bağımlı olduğunuzu,kopamayacaginizi ağzınıza bile s.csa yine kabul göreceğini biliyor.
Ya başınızı çevireceksiniz,o yapacak siz kabul edeceksiniz ya da bir çok kadının yapmasi gerektiği gibi kapının önüne koyacaksınız.
Zaten başkası ilk seferinden sonra o evliliği toparlamaya calismaktan ziyade bir avukat bakardi kendisine..
Maddi imkanlarıniz el vermiyorsa onu da ayrica konuşuruz.
 
Okey en mükemmel en gururlu sizsiniz :) bazı şeyler tamir edilebilir bazı şeyler edilemez bu kadar sığ düşünmeyin ! Hayatta insana dair hiçbir şey beni şaşırtmaz ! Yani boşa da büyük konuşmayın hayat baş rol oynatır :)
 
2 yıllık bile evli değilsin ve ufak bir bebeğin var ve üstüne aldatıldın
 
Yakalanana kadar olgunlaşmış değildi, siz öğrendikten sonra olgunluk geldi yani.

İster inanın ister kendinizi kandırın, aldatan erkek yakalandığı için ağlar zırlar. Yöntemlerini değiştirir izlerini gizler, yakayı ele vermemeye çalışır ama 2 kez yapan hep yapar. Evliliğinizi bitirmeye hazır değilseniz ve yok ayrılamam kocamı seviyorum diyorsanız kurcalamayın. Sormayın kontrol etmeyin görseniz bile görmezden gelin.
O aldatmaya devam etsin siz de hiç bir şey olmuyor gibi davranın, böylece her zaman toparlanırsınız. Şanslısınız ki çocuk bahaneniz de var. Aldatmalar ayyuka çıkınca "çocuğum babasına çok düşkün, babasız büyüsün istemiyorum" dersiniz.

Yalnız her ne kadar adi karaktersiz bir adam olsa da, her aldatmasını affeden, kocam da kocam diye yapışan kadınlardan da tiksinirler bir noktada.
 
Allahın hakkı 3 diyorsunuz yani. İki defa yakalamış, pişman olsa ikinciyi yapmazdı. Belki de yakalanmadıkları da vardı konu sahibi farketmedi bile?

Yani kaçıncı aldatma-yakalamadan sonra sığ düşünceli olunmuyor keşke yazsaydınız. 5.6.10....??
Evliyseniz eşiniz çok şanslı biri.
 
Allah'ın hakkı 3 tür. 3 ten sonra alışıyorsun.
 
Sosyal medya hesabım var evli adamlar hiç fake hesap alma zahmetine bile girmeden kendi hesaplarından yazıyorlar demekki böyle böyle eşlerini sindirmişler.
Aldatma süreci bilinmeyen bir konu değilki bu kadar üzerine düşünüp çözmeye çalışasın hiç etrafında olmasa bile insan süreci dizilerden öğrenir.
Adam aldatıyor , ağlıyor pişmanım diyor affediliyor bundan sonra ya tekrar yapıyor konu yalama oluyor yada yapmıyor ama hatasını telafi etmek zor geliyor yakalandığında verdiği sözlerinden cayma bıktım huzurum kalmadı boşanalım sürecine giriyor.
Bu iki süreci yaşamadan aldatmayı aşmanın yolu var mutlaka ama ben bunun iki insanın profesyonel destek almadan başarabileceğine inanmıyorum
 
Konunuzu okumadan yazıyorum toparlanmazzzz
 

Hahahaha üye kaçmış yorumlara dayanamadı zaar :) Okuyorsa gizliden tabikiii toparlanır canımmmm aldatan seviyordur sevmese ayrılırdı beni de kocam hep aldattı şimdi 10. Çocuğuma hamileyim 2 de su kaplumbağamız var gözü benden başkasını görmez kocamın, arada döver ama kocamdır
 
Yani içinizden atabilir misiniz bu sizin karakterinize bağlı
Ben mesela atamam içimden
Salak sacma aslında özünde iyidir diye iyi yanlarını görmeye calisamam, öyle yapanlar var da
 

Bu konusunu ocak ayinda açmış.
Bişey anlamadim ben

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…