- 14 Kasım 2014
- 2.523
- 4.219
- 333
- Konu Sahibi birgunbelki
-
Yoo bence olmadı mı bir kere daha şans versin. Boşanmak kolay mı canım? Üst üste yakalanıp aldatmış olsa da koca kocadır, kocasizliktan iyidir aldatıp aldatıp pişmanım diye ağlayan adamla birlikte olmak.Ha burada size uğraşma affetme ayrıl boşan diyenleri de ciddiye almayın kendi kocaları aldatsa hayatta bırakmazlar ,bekara boşanmak kolay derler yA. Azcık minicik umudunuz var ise bile deneyin şans verin! Olmadı mı yine boşanırsınız ama denemiş olursunuz belki de tazeleneceksiniz dedim yA olmadı mı bitirirsiniz yine
Saptırmayın ! İçerisinde ufacık umudu bile varsa denesin diyorum! Sonradan içinde kalacağına açana affetsem nolurdu diyeceğine ! Denemek istiyorsa denesin olmadı mi boşansın ! Üstteki yorumuma bakarsanız ikincisi üçüncüsü hatadan ziyade tercihtir de dedim zaten ! Umudu varsa içinden gelen şans vermekse yapsın ! Burada böyle affetmem etmem diyenlerin çoğu da kocam da kocam diyen tipler genelde aynen öyle ! İyi akşamlarYoo bence olmadı mı bir kere daha şans versin. Boşanmak kolay mı canım? Üst üste yakalanıp aldatmış olsa da koca kocadır, kocasizliktan iyidir aldatıp aldatıp pişmanım diye ağlayan adamla birlikte olmak.
Bosan diyenlerden birisi benim. Bende boşanıyorum. Aldatmayi birakin buraya konu acacak kadar buyuk bir meselem bile yok. Aldatilsaydim da asla evli kalmazdim. Herkesi kendiniz gibi sanmayinHa burada size uğraşma affetme ayrıl boşan diyenleri de ciddiye almayın kendi kocaları aldatsa hayatta bırakmazlar ,bekara boşanmak kolay derler yA. Azcık minicik umudunuz var ise bile deneyin şans verin! Olmadı mı yine boşanırsınız ama denemiş olursunuz belki de tazeleneceksiniz dedim yA olmadı mı bitirirsiniz yine
Bi iki ay daha böyle gider sonra devam... Siz eşinizden kopamıyorsanız yakalamamaya çalışın benceCok agladi cok pismanim dedi bir daha yapmayacagim diye sözler verdi. Araya aileler dahil oldu. Suan nefes alsa bana hesabini veriyor ama ne zamana kadar boyle devam eder ön goremiyorum
Olmayacağı belli bu şekilde konu sahibinin zamanına, yıllarına yazık.kucuk çocuğa yazık.Ha burada size uğraşma affetme ayrıl boşan diyenleri de ciddiye almayın kendi kocaları aldatsa hayatta bırakmazlar ,bekara boşanmak kolay derler yA. Azcık minicik umudunuz var ise bile deneyin şans verin! Olmadı mı yine boşanırsınız ama denemiş olursunuz belki de tazeleneceksiniz dedim yA olmadı mı bitirirsiniz yine
Kabul etmese de öyle olduğunu düşünüyorum. Evli adamla görüşüp hemen ardından başkasıyla sevişip hamile kalıp evlenmiş olması çok düşük ihtimal.Tutarsızlıklar ortaya çıkınca beklenen üyelik iptali geldi…
Tahmin ettiğim gibi çıktı sanırım, kendisi adamın evliyken birlikte olduğu kadın değil mi? Karşı tarafın gözünden yazmış konuyu.
2 yıllık bile evli değilsin ve ufak bir bebeğin var ve üstüne aldatıldınMerhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
Allahın hakkı 3 diyorsunuz yani. İki defa yakalamış, pişman olsa ikinciyi yapmazdı. Belki de yakalanmadıkları da vardı konu sahibi farketmedi bile?Okey en mükemmel en gururlu sizsiniz :) bazı şeyler tamir edilebilir bazı şeyler edilemez bu kadar sığ düşünmeyin ! Hayatta insana dair hiçbir şey beni şaşırtmaz ! Yani boşa da büyük konuşmayın hayat baş rol oynatır :)
Allah'ın hakkı 3 tür. 3 ten sonra alışıyorsun.Allahın hakkı 3 diyorsunuz yani. İki defa yakalamış, pişman olsa ikinciyi yapmazdı. Belki de yakalanmadıkları da vardı konu sahibi farketmedi bile?
Yani kaçıncı aldatma-yakalamadan sonra sığ düşünceli olunmuyor keşke yazsaydınız. 5.6.10....??
Evliyseniz eşiniz çok şanslı biri.
Konunuzu okumadan yazıyorum toparlanmazzzzMerhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
Merhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
Yani içinizden atabilir misiniz bu sizin karakterinize bağlıMerhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
Merhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
Kizlar selam.
Ben 3 yıl önce ilişkim için yaşadığım şehri ve işimi degiştirdim. Iliskim hic yurumedi. Ben aynı sehre geldikten 3 ay sonra bitti. Kariyere odaklandım vs derken 3 sene oldu. Bu süre içinde bi kişiyle görüstum ki o da evli çıktı. 30 yaşındayım ve is yerim dahil cevremde 35 yas ustu evlenmek istemiş ama evlenememis tamamen kariyer pesinde cok kadın var. Hatta bana belki de bekar kalacagini kabul edip ona göre hayat plani yapmalısin diyorlar. Ailem gec olmadan biri olsa diyor. Evlilik yaşı diye bir sey var mı siz ne düsünuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?