- Konu Sahibi birgunbelki
-
Ha burada size uğraşma affetme ayrıl boşan diyenleri de ciddiye almayın kendi kocaları aldatsa hayatta bırakmazlar ,bekara boşanmak kolay derler yA. Azcık minicik umudunuz var ise bile deneyin şans verin! Olmadı mı yine boşanırsınız ama denemiş olursunuz belki de tazeleneceksiniz dedim yA olmadı mı bitirirsiniz yine
Benim için toparlanmazMerhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
fake demekkiBu konusunu ocak ayinda açmış.
Bişey anlamadim ben
Eee madem böyleydi de 2. Yi nasil yapti??Cok agladi cok pismanim dedi bir daha yapmayacagim diye sözler verdi. Araya aileler dahil oldu. Suan nefes alsa bana hesabini veriyor ama ne zamana kadar boyle devam eder ön goremiyorum
Ağlak biraz galibaBen yapsaydim ne yapardin dedim delirdi sen neler diyorsun diye benimki bir hataydi cok pismanim diye yine aglamaya basladi
Aman onun ağlama sebebi sizi çok sevmesi değil. Boşanırsam ayrı evin masrafı, nafaka, ailelere dert anlatmak, bebeği haftasonları görmek, çamaşır ütü yemek gibi şeylere üşendiği için ağlıyorGercekten pisman olmus olamaz mi. Cok agladi cok yalvardi bebegimiz de cok kucuk
Nasi yaa, sevgilisinden mi hamileymis neymis?Evli adamla birlikte olurken karma diye bir şey var demediniz mi? Hamile kalırken ya şimdi bu benimle birlikte oluyorsa başkalarıyla da olur demediniz mi? Noldu adam size boşanıyoruz tamam deyip deyip karısıyla barışmaya mı çalışıyor?
11 ayda koca bul, evlen, hamile kal, doğur, kedi misin sen, 3 ayda mi dogurdun?Yasim geciyor dusuncesiyle cok parlak bi evlilik yapmadim. Konuyu acarkende 2 yillik bile evli degilim diye actim bu kadar kisa surede aldatildim durdum dememek icin.
En son onbir ay önce görüştüğü adam evli çıkmış. Erkeklere güveni kalmamış. Düşün ki onunla görüşmeyi kesip hemen başkasından hamile kalmış ve evlenmiş. Olur mu dersin?Nasi yaa, sevgilisinden mi hamileymis neymis?
DeğişikEn son onbir ay önce görüştüğü adam evli çıkmış. Erkeklere güveni kalmamış. Düşün ki onunla görüşmeyi kesip hemen başkasından hamile kalmış ve evlenmiş. Olur mu dersin?
Önce kendine beyin alSana gurur alacam hem de böyle rest çekmeli havhashvabhahav
Önce kendine beyin al
Kocam beni hiç boynuzlamadı ! Tecrübe ettim derken eskiden hayatıma girmiş bi insanı kast edebilir miyim mesela sence? Çıkar şu at gözlüğünü ! Kocam aldatsaydı da sebeb olduğum hatam olan ihmalim olan nokta var mi diye sorgulardım aynen öyle ! Varsa o anki tüh durumuma göre karar verirdim çift terapisi uzman yardımı alırdım , denerdim yapamıyorsam inanayım yoksa ayrılırdım , Çıkar at gözlüklerini diyorum direkt sabit fikirlisin! Herkesin durumu psikolojisi başka olabilir bu genellememiş yapma bak çoluğun çocuğun YaşarBak sen almışsın sahte cıkmış, kocan da boynuzluyor aman kocam diyorsun ‘sizi arayarak beyin satmaya çalışanlara inanmayın böyle bir durumda polise gidin’
Kendi yazım hatalarımdan gözüm kanadı ! İşin kısası diyorum ki yargılamayın ! Herkesin durumu psikolojisi farklı olabilir aldatanın bile ! Genelleme yanlış !Kocam beni hiç boynuzlamadı ! Tecrübe ettim derken eskiden hayatıma girmiş bi insanı kast edebilir miyim mesela sence? Çıkar şu at gözlüğünü ! Kocam aldatsaydı da sebeb olduğum hatam olan ihmalim olan nokta var mi diye sorgulardım aynen öyle ! Varsa o anki tüh durumuma göre karar verirdim çift terapisi uzman yardımı alırdım , denerdim yapamıyorsam inanayım yoksa ayrılırdım , Çıkar at gözlüklerini diyorum direkt sabit fikirlisin! Herkesin durumu psikolojisi başka olabilir bu genellememiş yapma bak çoluğun çocuğun Yaşar
Kocan aldatsa kendinde suc, hata, ihmal mi arardin? Aldatilmanin bahanesi olmaz, gider bosanirsin, ya da karşındaki insani alır karşına derdini, problemini çözmeye calisirsin. Sen kocani aldatsan kocan oturup ben nerde yanlis yaptım mi der acaba? Cift terapisi randevusu mu ayarlar acaba?Kocam beni hiç boynuzlamadı ! Tecrübe ettim derken eskiden hayatıma girmiş bi insanı kast edebilir miyim mesela sence? Çıkar şu at gözlüğünü ! Kocam aldatsaydı da sebeb olduğum hatam olan ihmalim olan nokta var mi diye sorgulardım aynen öyle ! Varsa o anki tüh durumuma göre karar verirdim çift terapisi uzman yardımı alırdım , denerdim yapamıyorsam inanayım yoksa ayrılırdım , Çıkar at gözlüklerini diyorum direkt sabit fikirlisin! Herkesin durumu psikolojisi başka olabilir bu genellememiş yapma bak çoluğun çocuğun Yaşar
Gerçekten pişman olsaydı ikinci aldatmayı yapmazdıGercekten pisman olmus olamaz mi. Cok agladi cok yalvardi bebegimiz de cok kucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?