Aldatılma sonrası evlilik toparlanır mı

Sana gurur alacam hem de böyle rest çekmeli havhashvabhahav

Benim için toparlanmaz

İşini parasını kaybeder devam ederim beraber 0 dan başlarız
Hastalanır sonuna kadar bakarım

Aldatma ve şiddetin ikincisi olamaz çünkü ilki olduğu anda ben artık yanında değilimdir

1 kere olmus hep olur bence.. gozu baskasina kaymis yani ilk firsatta yine baskasina kayacak cunku seni yeterli bulmuyor olabilir.

Cok agladi cok pismanim dedi bir daha yapmayacagim diye sözler verdi. Araya aileler dahil oldu. Suan nefes alsa bana hesabini veriyor ama ne zamana kadar boyle devam eder ön goremiyorum
Eee madem böyleydi de 2. Yi nasil yapti??
Korkusu falan yok..
Pisman olan tovbe der, 2.ye yanasmazdi.
2 yilda 2. Vaka hem de bu
Sizce de gariplik yok mu bu işte?

Gercekten pisman olmus olamaz mi. Cok agladi cok yalvardi bebegimiz de cok kucuk
Aman onun ağlama sebebi sizi çok sevmesi değil. Boşanırsam ayrı evin masrafı, nafaka, ailelere dert anlatmak, bebeği haftasonları görmek, çamaşır ütü yemek gibi şeylere üşendiği için ağlıyor

Nasi yaa, sevgilisinden mi hamileymis neymis?

Bak sen almışsın sahte cıkmış, kocan da boynuzluyor aman kocam diyorsun ‘sizi arayarak beyin satmaya çalışanlara inanmayın böyle bir durumda polise gidin’
Kocam beni hiç boynuzlamadı ! Tecrübe ettim derken eskiden hayatıma girmiş bi insanı kast edebilir miyim mesela sence? Çıkar şu at gözlüğünü ! Kocam aldatsaydı da sebeb olduğum hatam olan ihmalim olan nokta var mi diye sorgulardım aynen öyle ! Varsa o anki tüh durumuma göre karar verirdim çift terapisi uzman yardımı alırdım , denerdim yapamıyorsam inanayım yoksa ayrılırdım , Çıkar at gözlüklerini diyorum direkt sabit fikirlisin! Herkesin durumu psikolojisi başka olabilir bu genellememiş yapma bak çoluğun çocuğun Yaşar

Kendi yazım hatalarımdan gözüm kanadı ! İşin kısası diyorum ki yargılamayın ! Herkesin durumu psikolojisi farklı olabilir aldatanın bile ! Genelleme yanlış !

Kocan aldatsa kendinde suc, hata, ihmal mi arardin? Aldatilmanin bahanesi olmaz, gider bosanirsin, ya da karşındaki insani alır karşına derdini, problemini çözmeye calisirsin. Sen kocani aldatsan kocan oturup ben nerde yanlis yaptım mi der acaba? Cift terapisi randevusu mu ayarlar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…