aldatılma

Erkekler doyumsuz ve seninkisi defolu çıkmış bacım , kadın desen seninle bir asla olamaz... Allaha havale et, kanıtları topla ver mahkemeye pis donlarına kadar al bakalım o karı hala devam edecek mi gör...

Olayın asıl suçlusu kocan. Kocan istemeseydi bunların hiç biri olmazdı. Kimse başına silah dayamadı sonuçta. Kadın ise o karakterde birisi, kocan olmasaydı, başka birini bulacaktı. Anlaman gereken şey, tüm her şeyin esas suçlusu kocan. İşin garip tarafı sen de adamı evde tutuyorsun, o kadın da gözünün içine baka baka kocanla devam ediyor. Kocan da böylece kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Evde ne güzel karnı doyuyor, ütüleri yapılıyor, çamaşırları yıkanıyor, ohhh mis. dışarıda da gönlünü eden başka bir hatun var. Niye gitsin ki? Sen kapının önüne koy adamı. Avukata git önce. Ne yapman gerektiğini öğren. Adamın tehditlerinden korkuyorsan da eve yaklaşamama kararı çıkart. Gönder adamı evden. Nafaka bağlat. Her ikisine de tazminat davası aç. Gerçi kadın çalışmıyor galiba, ama olsun. Onlar düşünsünler bu saatten sonra. Git hakkını ara.

Bi dakka benim bilmedigim seyler de varmis,ben kocani affet filan demiyorum,o kesin kapiya konulacak zaten..

8 senelik evlilik 4 senelik sevgililik donemini nasil sileceksin
Kocan dul kadinla yatarken her turlu keyfini yaparken nasil sildiyse oylesileceksin.

Boyle cinsellik duskunu mantiksiz bir adamla daha ne isin olur

Dul kadini ben senle sadece yatiyorum diyip de senin gizunun onunde dovmek de ne demek. Sacmligin sinirlarini zorlamissiniz ucunuz de.

Kocan ve o kadin suclu. Sen de bu evlilige devam ederek suca ortak olma istersen.

Insan bu kus misali bi evli bi bekar.
Bekar olursun ama hergun miden bulanmaz.

Ben olsam o kocanin seyini keser eline verirdim de uygun olmaz senin icin.

kadına hem hakeretten hemde evli bi kişi ile birlikte olup aile saadetini yıkmaktan dava açmayı düşüyorum sizce yapmalımıyım. yaşadıklarımın yaşattıklarının bi bedeli olmalı
Esinize de dava acicak misiniz? Asil suçlu o çünkü. Size sadakat yeminini o verdi, yabanci bir kadin degil.

Merhabalar.. Ben yeni üye oldum ve sizlerle birşey paylaşmak sizinde görüşünüzü almak istiyorum.. erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve ilişkimiz gayet iyi gidiyor biz hiç ilişkiye girmedik ve erkek arkadaşım başkalarıyla yapmak istediğini belirtti. yani aynen şöyle; '' seni çok seviyorum ama ben evlenene kadar başka kızlarla birlikte olucam onlarla ilişkiye gireceğim sana evlenmeden asla dokunamam evlendikten sonra da asla bunu yapmıcam '' dedi siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben ne yapmalıyım

Merhabalar.. Ben yeni üye oldum ve sizlerle birşey paylaşmak sizinde görüşünüzü almak istiyorum.. erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve ilişkimiz gayet iyi gidiyor biz hiç ilişkiye girmedik ve erkek arkadaşım başkalarıyla yapmak istediğini belirtti. yani aynen şöyle; '' seni çok seviyorum ama ben evlenene kadar başka kızlarla birlikte olucam onlarla ilişkiye gireceğim sana evlenmeden asla dokunamam evlendikten sonra da asla bunu yapmıcam '' dedi siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben ne yapmalıyım
Yeni konu aç bence burda pek cvp alamazsın:KK51:

:KK70::KK70::KK70: bu nasıl komik birşey :KK70:böyle şeylere inanan kızlar varmı hala :KK14: yıl olmuş 2016

bu sözler akıl tutulmasını gösteriyor zaten...o kadın dövülünce mutlu mu oldun kocam sadece yatıyo ha iyi o zaman mı dedin bu nasıl mantık yahu, adam başka kadınla seks yapıyo vajina penis penetrasyon, kapiş
Ayyy Adam olucak kiz su yoruma gulmekten bittim ya cok yasa emi
Bir sen bir de misscheriye bayiliyorum

Aldatılan kadın çok iyi intikam alıyor. ben çok sevdim kızlar.
Kadınların gücünü hafife alanların hazin öyküsü!

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X