aldatılmak,aradaki sevgiyi tüketir mi?

allah korusun gerçekten çok zor birşeydir insan paranoyak olur affetse bile acaba şöyle mi acaba böyle mi ama bazen affetmek zorunda kalıyor insan allah onlara sabır versin yardımcıları olsun

ama benim bekar arkadaşlara bir tavsiyem var kesinlikle ona bu konudaki hassasiyetinizi hissettirin onu affetmeyeceğinizi anlasın aileniz hep yanınızda olacağını her ne olursa olsun kimseye muhtaç olmadığınızı ve olmayacağınızı hissetmeli..

Ayrıca gerçekten bi erkek evde herşeyi buluyorsa dışarıya gitmiyor ona evde herşeyi verin o bana yapsın demeyin kızlar siz yapın o da zaten mutlaka yaptığınız güzel şeylere o da güzel cevap verir..

ve bekarlara bi tavsiye daha kesinlikle sizden birkaç yaş büyük ve herşeyi bekarken yaşamış bi erkek seçin zaten o hayatı yaşadığı için merak etmeyecek bile evliliğin tadını alınca ve kesinlikle geçmişini sorgulamayın afedersiniz ama eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayınyasakkelime

Güzelim, bunun yaşla ilgisi yok,kişilikte bitiyor olay..Benim sevgilimle aramda gayet azımsanmayacak bir yaş farkı vardı ama ne değişti? Hiç...
Hani benden daha mı güzeldi, daha mı gençti diye düşünülür ya o da hikaye...Beni aldattığı kadını görseniz , eski sevgilimin yüzüne 2. kez tükürürdünüz eminim..

Bu insanın kişiliğiyle ilgilidir ve bunu da değiştirmek mümkün değil pek..

yaşamadım belki oldu farkına varmadım.ama bu yazıyla bu konu tamamen açıklığa kavuşuyor.tebrik ediyorum seni kafadar.muhteşem bir yazı olmuş.ellerine sağlık.
.

bence de allah kimseye yaşatmasin...

bende sevgisinin S sini,kendisinin izini bile bırakamaz... o kişi yoktur artık...o saatten sonra bende var olması da hatadır artık...

ya gözlerim doldu en korktuğum şey aldatılmak naparım bilmiyorum onu öyle seviyorum ki canımı bile veririm aramız da pek ii değil şu günlerde o yüzden çok kötü oldum allah kolaylık versin canım

evet çok zor bir duygu...yaşadığım için bazı şeyleri yazıyorum...inşallah bundan sonra yaşamam...klava:klava:

tabıkı tuketır...af etsen bıle he kuşkular olur yuregınde guven gıtmıştır ve aşk bıtmıstır

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh..çeken bilir...sevgi -güven bitiyor tabiki...klava:

köküne kadar bitirir herşeyi... Aldattığını öğrenmek değil, aldattığını düşünmek bile bitirir insanı..
Ne sevgi,ne saygı,ne güven.. Hiç bişe kalmaz!

Eşim tarafından değil ama eski erkek arkadaşlarım tarafından aldatıldığımı öğrendim bir kaç kez..Öğrenir öğrenmez tabiiki bitirdim ilişkimi...Rahmetli oldular benim için

Yakın arkadaşlarımdan biri eşi tarafından aldatıldı,arkadaşım boşanıcam her şey bitti dedi ama dün aklam bana ben ona geri dönücem,seviyorum,çok af diledi ,yapmaz bir daha dedi..Yine çok samimi bi arkadaşımın kız kardeşi kendisini defalarca aldatan ,bir daha asla dönmeyeceğim dediği erkek arkadaşına geri döndüğünü söyledi banakafamçokkarıştı

Şoklardayım..Hani başına gelmeden büyük konuşma derler ya..Ben büyük konuşuyorum..Yaparım dediğim şeyi uygulayan biriyim..Beni tanıyan herkes bu huyumu çok iyi bilir.Çünkü kimseye mihnet etmem hayatta...Eşimden önce bir kaç erkek arkadaşım oldu..Aralarında beni aldatanlar da oldu..İlişkimi bitirdim..Şu an eşim beni aldatsa gene bitiririm..Geçmişte aldatılmak beni paranoyak yaptı mı derdiniz? evet birazcık yaptı tabi..Ama bir çoğundan daha fazla ve daha erken zamanda gözümün açık olmasını hızlandırdı bu durum..Gereken önlemleri yeterince alıyorum..:jeyyar:
Eşimin buna cesaret edebilceğine hiç ihtimal vermiyorum..Hadi yaptı böyle bir şey diyelim..Helvasını yerim..Ne de olsa rahmetli sayılır benim için....

allah kimseye yaşatmasın...ama günümüzde ne yazıkki aldatılmayanların sayısı azaldı..

bence de kişilik meselesi...kanında var aldatmak...

tabiki tuketir, pekistirecek degil ya.
Ama anormal insanin hali baska, kimiside dahada baglaniyomus, affediyormus, resmen hadi beni yine aldat alistim der gibi bosey bu bence...

askimdan ølsem birakir giderim, cunku onu gørunce artik sadece køtu yanlarini gørurum, øylede yasanmaz.

Allah kimseye yasatmasin bøyle cirkinlikleri

başa gelince anlaşılıyor her şey...konuşmak kolay değil mi arkadaşım...ya vazgeçemediğimiz çocuklarımız varsa..bir de ekonomik özgürlüğümüz yoksa...ahhhhhhhhh

pardon canım anlamadım soruları tekrarlarmısın :bbo:
nerde görülmüş aldatılan bi insanın sevdiğine daha çok bağlandığıklava:

ben çok mu bağlanırdınız diye sormadım ama...aldatıldığı halde evliliğini sürdüren bir sürü
kadınımızın olduğunu sizde biliyorsunuzdur...allah kimseye yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…