- 25 Temmuz 2012
- 1.335
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi mekselina0101
-
Evli olmadigin icin o kadar mutlu oldum ki anlatamam.Aralarinda su an adi konmus bisey olmasa bile konusmalarinda yakinlasmis olmasalar bile sana yalan soyledi.Gercekten bende nefret kusacagim bu herife lutfen bir daha aklini celmesine izin verme
tesekkür ederim en iyisi bir yıllık izin sanırım söyle 15 gün kafamı dinleyim
Geçmiş olsun.
Gercekten bişey yoksa bile aralarında Size söylemesi gerekirdi.
Kız arkadaşları ile görüşmesine tepki veriyor muydunuz?
Bir de doğru anladiysam sizin evin önünden mi aldı kızı.
Pes.
Çok şükür evlendim
Evli olmadığınız için çok sevindim. Az bir süre sonra size geri kesinlikle dönecek. Ve asla onunla irtibata geçmeyin. Şuan gerçekten çok sinir oldum. Hep mi şerefsiz olur bunlar ya hep mi pislik olur. Yazıklar olsun. Ne hali varsa görsün kendi pisliğinde boğulsun. Sizi kandırmasına izin vermeyin. Lütfen....
Harikasiniz gerçekten. Geçmiş olsun diyelim bir hastalıktan kurtulmussunuzaslında tüm rezilliği göze alıp o cafede avazım cıktıgı kadar bagıracaktım bi ara düşündüm bakın karısınızda duran kadın aptal bir kadın ama daha aptalı bu adam beniş aldattıgını sanabilecek kadar diyede yapamadım yapılmıyor değmiyor
Romantık komedı filmi vardı ordaki kızlarda n biri gibihıssettım sizi . Boşver bunlar mal mal mal hepsı mal . Nefret edıyorum erkeklerden
Ay ben evlisin sanmıştım evli olmadığını görünce ohhhh dedim inanki...haklısınız bugun hemen psikolog bulup ona gittim acma sapan seyler yapmıyım diye dün gece tüm sosyal medya hesaplarımı silmiştim acmamı hayatıma devam etmemi acıyıda cekmemi söyledi sana ulasamasın engelle yeterli dedi öyle yaptım
Şerefsiz evin önünden mi almış bi de. Hayır hiç belli etmedi mi telefonuna mesaj falan gelmiyor muydu yanindayken. Gerçi mesaj atan kişi o kızsa kabul etmiş zaten bu durumu temkinli davranmışlar
Üzüntünüzü anlıyorum.Ama şehri terketmeti istifa etmeyi düşünmeye kadar vardırdığınız tutumunuzu yanlış buldum. Bence aşırılaştırıyorsunuz tavrınızı. Ayrıca hiçççç kimse için düzeninizi bozmaya değmez.Tecrübeyle sabit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?