aldatılmak..güçlü kadın olmak neydi?

Geçmiş olsun.
Gercekten bişey yoksa bile aralarında Size söylemesi gerekirdi.
Kız arkadaşları ile görüşmesine tepki veriyor muydunuz?
Bir de doğru anladiysam sizin evin önünden mi aldı kızı.
Pes.

Evli olmadigin icin o kadar mutlu oldum ki anlatamam.Aralarinda su an adi konmus bisey olmasa bile konusmalarinda yakinlasmis olmasalar bile sana yalan soyledi.Gercekten bende nefret kusacagim bu herife lutfen bir daha aklini celmesine izin verme

allahın sevdiği kuluymusum sanırım gec olmadan gösterdi gözlerime

Elinizde güzel bir mesleğiniz varmış. Yazdıklarınızdan düzgün biri olduğunuz da belli. Daha ne olacak? İyi biri karşınıza çıkar eminim
Bırakın o tutuşsun

Geçmiş olsun.
Gercekten bişey yoksa bile aralarında Size söylemesi gerekirdi.
Kız arkadaşları ile görüşmesine tepki veriyor muydunuz?
Bir de doğru anladiysam sizin evin önünden mi aldı kızı.
Pes.

ben karısmam pek tüm kız arkadasları tanır beni benimde arkadas cevrem var ama oda benimkini tanır ben yanlıs tanımısım ne kadar korkusu yoksa evimin karısından aldı kızı

Evli olmadığınız için çok sevindim. Az bir süre sonra size geri kesinlikle dönecek. Ve asla onunla irtibata geçmeyin. Şuan gerçekten çok sinir oldum. Hep mi şerefsiz olur bunlar ya hep mi pislik olur. Yazıklar olsun. Ne hali varsa görsün kendi pisliğinde boğulsun. Sizi kandırmasına izin vermeyin. Lütfen....

asla böyle bir seye izin vermem cevrende bir sürü secenek var en kötüsünü eledin dedi biri aynen öyle bir müddet kimseyi almam hayatıma ama hayatıma asla tekrardan o kişiyide almam

Harikasiniz gerçekten. Geçmiş olsun diyelim bir hastalıktan kurtulmussunuz

Romantık komedı filmi vardı ordaki kızlarda n biri gibihıssettım sizi . Boşver bunlar mal mal mal hepsı mal . Nefret edıyorum erkeklerden

Şerefsiz evin önünden mi almış bi de. Hayır hiç belli etmedi mi telefonuna mesaj falan gelmiyor muydu yanindayken. Gerçi mesaj atan kişi o kızsa kabul etmiş zaten bu durumu temkinli davranmışlar

Ay ben evlisin sanmıştım evli olmadığını görünce ohhhh dedim inanki...
Bende yaşadığının bir benzerini yaşadım aldatilmak çok zor inan bana unutuyorsun acini yasa tabiki ama karalar bağlama şehri de o pislik terketsin sen değil....

Şerefsiz evin önünden mi almış bi de. Hayır hiç belli etmedi mi telefonuna mesaj falan gelmiyor muydu yanindayken. Gerçi mesaj atan kişi o kızsa kabul etmiş zaten bu durumu temkinli davranmışlar

aynen kızda mesaj atacak kadar basit bir kız belliki durumu kabullenmiş o kızın mesaj attıgındanda emin değilim ama

Dediği doğru bile olsa, senin tanımadığın bir kızla yemek yemiş mi yemiş. Birde üstüne yalan söylemiş. Bunca şeye değecek birkız olsaymış bari, ilişkinize yalan karıştıracak kadar! Barışma bence unutamazsın hep içinde bir güvensizlik kalır...

haklısınız geri dönmek felan aklımın ucunda bile değil kaybettiğini bildiği için tutuştu zaten ama kendimi değersiz hissediyorum kafamda dönen sorular o kızı mı aldatıyordu beni mi diyorum simdi aynaya baktım da yorgun bir kadın gördüm içime oturan bu seyin adı öküz sanırım belkide baska birşey ama canınızı yakarak kazıyarak içinizde hareket eden birsey anlatamıyorum yasanınca anlasılır herhalde gececek tabi allah insanlara öyle bir fark vermişki ölüme bile alısıyor beyin bu da neki daha büyük dert vermesin inşallah

Üzüntünüzü anlıyorum.Ama şehri terketmeti istifa etmeyi düşünmeye kadar vardırdığınız tutumunuzu yanlış buldum. Bence aşırılaştırıyorsunuz tavrınızı. Ayrıca hiçççç kimse için düzeninizi bozmaya değmez.Tecrübeyle sabit.

bugün oturdum düşündüm bu adamı değil tüm yasadıklarımı bu sehirde bu döngü olacak sanki hep bu sekilde yürüyor nereye kadar kalabilirdimki kendi ailemin yanı vardı bunca zaman burdayım evet seviyorumda bu sehri aslında insan keskin kararlar veriyor sanırım ama suan için terketmeyi askıya aldım yarın haftaya baslayan 14 günlük bir izin ayarlıcam önce bir tatil 4 5 günlük sonrası ailemin yanı toparlanıp gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…