- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi mekselina0101
-
Tam tersi kafanı doldurmalısın.kafanı boşaltıkca ona yer açılacak...tesekkür ederim en iyisi bir yıllık izin sanırım söyle 15 gün kafamı dinleyim
Düşünmedim değil benden sonrakiler boca eder artıkKafede kaynar kahveyi boca etsen kafasına emin ol için soğurdu...
Helena senle konusalım dertleselim Birbirimize güc veririz gerekirse saydırır rahatlarızharikasınız, darısı başıma
ah cnm ah akadar doluyumki konu bile açmıyorum. aldatılıyormuyum onu bile bilmiyorum, farklı şehirlerde bir yalanı yaşıyorumHelena senle konusalım dertleselim Birbirimize güc veririz gerekirse saydırır rahatlarız
Güçlü olacağım diye duygularınızı içinize atmamanızı öneririm. Çok ağlamak istiyorsanız ağlayın. Bu sizi güçsüz yapmaz. Aksine daha da rahatlatıyor insanı. Üzüntü, nefret gözyaşlarıyla birlikte uzaklaşıyor gibi. Şu sıralar herkese sahte gülücükler atmanıza da gerek yok. Sahtelik insanı yoruyor gerçekten. Evinizde ya da nerede rahat ediyorsanız o tür yerlerde bulunun. İyice bir deşarj olduktan sonra yepyeni, canlı ve güçlü bir kadın olacaksınız. Ama içinize atarsanız bu yükten kurtulmak pek kolay olmayabilir. Birikir, birikir sizi çok yıpratır.
Her şerde bir hayır varmış. Sizin konunuza çok uyuyor. Karaktersiz insanları fark etmede herkes bu kadar şanslı olamayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?