aldatılmak kadının elinde midir?

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
40
ewet kızlar sizce kadının elinde midir bence kadının hem elindedir hem deildir erkeğin içinde olduktan sonra yapan yapıyor

dünyanın en iyi ve en güzel kadınıda olsa maalesef kadınlar aldatılıyorrr. bu erkeğin genlerinde varmış artık kabul edildi. ama bilmem sizlerde farkettinizmi arkadaşlar son dönemlerde kadınlar daha fazla aldatıyor. devir tersinemi döndü nedir? ben onu bunu bilmem hiç ama hiç kimse aldatılmayı haketmiyor. başımıza taş yağacak ne hallere kaldık kadınıda erkeğide aldı başını gidiyor. sen bizleri koru Allahım

aldatan erkekte olsun kadın da olsun hamurunda var.Bence aldatılmayı hiç kimse hak etmiyor.Aldatılmak kimsenin elinde de değildir.Ya gerçekten çok kızıyorum şu aldatanlara erkek olsun bayan olsun şiddetle kınıyorum.Hem ayrılmak istediğini söylesinler neden aldatıyolar.Bir kalpte 2 kişiye yer yok ve olamaz da olmamalıda

Aldatılmak kadının elinde değildir aldatan kişinin mayası bozuk olduğu için aldatır.Çok örnekte var güzel ve bakımlı kadınlar bile aldatılabiliyor malesefklava:

Çoğu zaman aldatılan kadınlar bu soruyu sorarlar kendilerine..
Acaba neyi eksik yaptım, hatam nerde diye..
Erkeğin bu ihanetine mazeret bulmak isterseniz bulursunuz.
Ama hiçbir mazeret ihaneti haklı gösteremez.
Ne olursa olsun karşınızdaki insanın hataları varsa bile konuşrak çözmeye çalışmalı olmuyorsa ayrılmalıdır.
İhanet çözüm değil aksine başlıbaşına koca bir sorundur.
Ne kadın ne erkek hiç kimse ne yapmış olursa olsun ihaneti hak etmez.

Bu konuda yorum yapamıyorum!
Aldatmanın çok büyük ahlaksızlık olduğunu düşünüyorum.
Bunu yapan hangi cins olursa olsun yaptığı yanında kalmaz

bence aldatan kısı ozguvenı olmayan,acız ınsanlardır. kendıne guvenı olan bı adam kımseyı arkadan bıcaklamaz.korkak olanlar gızlıce yapar.kısılık bozuklugu ve sapkınlık.ıyyyyyyyyy

Aldatılmak kişinin ahlaksızlığı ile ilgilidir..
Allah korkusu olan aldatmayı düşünmez bile..
Eşi dünyanın en bakımsız,en kötü huylu insanı olsa bile..:dilcikar:

Kadın ne yaparsa yapsın erkeğin içinde varsa yapar.

Kesinlikle kadınla alakası yoktur.Bana göre tabi.

Adamın adamlığı beş para etmezse buna kadın ne yapsın..Altın kaplama kadın da olsa,ruhu bozuk adam aldatır..Ama dilde,ama beyinde,ama gözde ama uçkurda..

Şu da bir gerçek ki bakmaya kıyamadığımız kadar güzel kadınlar da aldatılıyor..İstediğin kadar tak takıştır,süslen püslen,dilinden ballar aksın..Hııııııh kanı bozuksa aldatır,pişkinliğe vurmaktan geri kalmaz..Hiç yaşamadım,Allah da kimseye yaşatmasın..Çok ağır bişey olsa gerek..

benimde en cok sinir oldugum kendi karısı icin yapmayacagı seyleri okadınlar icin yapıyorlarya karısıyla konusmaz onlarla konusur genelde karıları daha güzeldir ama ona iltifat etmz o kadına ederler nerdeyse onlar icin maymun olurlar neden acaba yasak oluncamı bu kadar kıymetli erkeklere ama aldatan erkekleri bir kasık suda bogacaksın hepsini uyuzlar ne olacak

Her zaman eşler karşısında bakımlı görünmek gerek ancak ister bir anlık bir duygu olsun ister alışkanlık haline getirilmiş kötü bir huy...Erkek dünyanın en güzel kadınına da sahip olsa isterse yapar.Bence kadının elinde değil bu...Erkeğin iradesiyle alakalı..

bende yeni aldatıldım kocmı çok sevdim ama haketmediğini acı bi şekilde anladım yanında çalıştırdığı kıza aşık olmuş yediremiyorum daha acım çok taze yatmadığını bilsemde aşık olması çok koydu msjlardan yakaladım.pişman olduğunu ve unuttuğunu sölüyo ama artık güven sıfır bu durumda evlilik nası yürür üstelik 14 yıldır birikteyiz 7 yıllık ebliyiz ve iki çocuğumuz var kız soradan pişman olup terketmiş allahtan yoksa işin boyutlarını düşünmek bile istemiyorum
aldatmak sadece beraber olmak diil baence fikri,hissi,temas etmek bana göre hepsi bir

Bir yengemiz var burda güzelligi hanimligi becerikliligi caliskanligi cocuklarina ve evine olan özverisi ile dört dörtluk bir kadin gercekten 38 yasinda 4 cocuk annesi manken gibi fizigi var hele o yüz güzelligi yani tam anlamiyla kitap gibi kadin derler ya gercektende öyle,,,, lakin evlendigi günden beri esi onu aldatiyor.

Kadinla hicbir alakasi yok istedigin kadar iyi güzel dört dörtluk ol bir erkegin icinde varsa bunu illaki yapicaktir.

Ona verdiğin koskoca 14 yıl,7 yıllık eşlik ve harika iki evlat = Sana verdiği koskoca 14 yılın olmayan hatırı,7 yıllık yalan bir eş,harika iki evladın yüze bakabilecek pişkin bir surat..

İşte 14 yılın bilançosu..

Ehhh be güzel bacım,sana ne diyeyim,nasıl nasihat edeyim..Acını kim hafifletir ki..
İyi düşün,hayatını evlatlarını,geçmişini,geleceğini..Amaaa en önemlisi kendini ve hazmedip hazmedemeyeceklerini..

Bir haziran17 bu dünyaya bir daha asla gelmeyecek..Bu tek şansını da gurunu hiçe sayan bir erkeğe kurban verme ne olur..
Kalbim seninle,keşke elimden bişeyler gelse(

lalişimin dediği gibi aldatmak kişinin ahlaksızlığıdır bencede..
hayata saygısı olmayan,çevresini,ailesini,çocuklarını,eşini en önemlisi kendisini umursamaya kişi aldatır..
kadınla ilgisi var mı derseniz e yok tabii..

biz kadınlar erkeğimizi nasıl yöneteceğimizi ve erkeğimizin hayalindeki kadın tipinin ne olduğunu iyi bilirsek sorun yaşamayacağız kanımca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…