aldatılmak kadının elinde midir?

biz kadınlar erkeğimizi nasıl yöneteceğimizi ve erkeğimizin hayalindeki kadın tipinin ne olduğunu iyi bilirsek sorun yaşamayacağız kanımca.

Herkesin fikrine saygım vardır. Ancak ben bu konuda tüm bilançonun kadına çıkarılmasını doğru bulmuyorum. İstemiyorsa kadını evlenmeseydi yada sevgili olmasaydı. Ne yani evlenecek biriyle sonrada bu benim hayalimdeki kadın değil o yüzden aldatabilirim. alakaya limon...
Eğer eşim beni böyle görüp böyle beğendiyse olay bitmiştir. örneğin ben, saçlarımı değiştireceğim zaman eşime sorarım. Kızıl ve çok kısa saçı sevmez, bende ona göre yaptırırım.

Aslında bu konu çok örnek ister, yaz yaz bitmez...
Mesela, evli bir çift düşünün bayan doğum yapıyor haliyle fiziki görüntüsü değişiyor. şimdi erkek hayallerimden sapma oldu deyip aldatacakmı?
yada kırsal kesimi düşünün bayanlar; kuaför,güzellik salonu yolunu bilmeyenleri onlar şimdi aldatılmayı mı hakediyor.

Yada dört dörtlük bir bayan aldatılıyorsa sorun nedir? gözünün üstünde kaşı var değil herhalde...

Yani aldatma kendine ve eşine saygısızlıktır. Ahlaksızlıktır.
Affı olmayan suçtur.

hiç bir kadının elinde değildir aldatılmak...hiç bir kadında haketmiyor..erkeğin içinde varsa zaten kadın dünyanın en güzeli en iyide olsa aldatan erkek aldatıyor malesef

kadınların hiç biri haketmez aldatılmayı kadına bağlı bişe deildir

Toplumsal değerlere dönüp baktığımızda aldatmak bir suç; ama aldatmanın sebebini de irdelemek gerekiyor. Evli çiftlerin uzmanlara başvurup kişilik analizlerini yaptırıp, yardım almaları gerekiyor. Eğer erkekte psikolojik açından problem varsa durum farklıdır. Ancak normal şartlardaki Türk erkeğinin yapısını düşünürsek, erkeğin aldatma sebeplerini kadında aramak gerek. Kadınlar, eşlerinin hayalindeki kadını iyi tespit etmeli, eşini nasıl mutlu edeceğini destek alarak çözmeli. aldatılmanın mümkün olduğunu bilmek lazım.ben bu yazıyı bir yerde okumuştum

cok agir birsey.. bunu 2 gün önce ögrendim.. ama kendisi benden bi bucuk ay önce ayrilmisti.. 3,5 yildir beraberdik evlenicektik seneye.. hersey süper giderken beni deligibi seven kisi birakti beni .. resimlerini yakaladim.. kimseye söylememisler sayemde ögrendi ailesi falanda..belkide kizla gecici beraber geri bana dönecekti ama allah iste cikardi karsima bisekilde..mutlular 1 aydirda beraberlermis.. Allahindanbulur ikiside insallah.. cünkü kiz biliyrdu benimle birlikte oldugunu.. demekki ayrilir ayrilmaz onun icin sildi benim yorumlarimi resimlermii hemen yoketti faceden.

ama nasil kendimi durducagimi bilemiyorum... baska bisey yapamiyorumki .. pc basindayim sadece onlari düsünüoyrum..resimnleri gözümün önüne geliyor.. birde beni engelliyolar facede.. zamaninda bi kiz icin benle 3 hafta konusmadi.. engelle dedim engellemedi inadindan.simdi ise beni engelliyor.. napicam bilemiyorum... arayip tekrar bagirip cagirsammi dahami cok düserim..

bi olaylar oldu oyüzden mi bana böyle kötü davraniyor onuda aklim almiyor.. bilmiyorum napicami.. ama zaten bitti geri dönüsü olmaz.. yinede cok üzülüyorum agliyorm sürekli

bunu yazan şahıs , yani alıntıladığın şahıs halt etmiş......

Kadın aldatsa, sorun erkekte mi diye düşünülmez bile. Kadın namussuzdur ondan aldatmıştır. Erkekte durum neden farklı olsun? Asla değil. Aldatmaya bir sürü bahane bulunabilir, oysa düzgün bir insan zaten bahane bulması gereken işler yapmaz değil mi?

öyle şey mi olur alla aşkına yaa konuyu açan arkadaşın böyle bişey yaşamadığını düşünüyorum ve ömrü boyunca da yaşamamasını temenni ediyorum...
erkeğin uçkuru karısından sevgilisinden önce geliyorsa bunda kimsenin suçu olamaz!

valla bizim bi aile büyüğümüzün şöyle bi sözü vardır: ne kocanla ne çocuğunla övünmeyeceksiniz....insanı vezir de ederler rezil de....benim şu ana kadar tanık olduğum aldatma vakalarında valla hep şok olmuşumudr hepsi de genelde karısı için ölüp biten erkekler çok mutlu görünen çiftler asla aldatmaz diye düşünülen insanlar..erkekler neden aldatırlar anlamıyorum madem aldatcan gözün dışarda niye evlendin??? bi de erkek aldatır çapkın olur toplumumuzda kadın aldatır ...... olur bunu diyen böyle düşünen erkekler asıl aldatılamyı hakediyo bence

Kadınla hiç bir alakası yoktur. İstediğin kadar güzel iyi huylu bakımlı ol farketmez. Allah aç gözlüye düşürmesin:93:

boşver unut.hiç güvenemeyeceğin,hiç mutlu olamayacağın bir hayattan kurtar kendini.hayat arkadaşı okadar önemli birşeydir ki insanı cehenneme kadar götürür.hem evlilik tonla insanla akraba olma durumu.gerçekten güvenmediğin sırtını dayayamadığın bir insanın akrbalarına da tahammül edemiyorsun.öyle böyle çocuğun olacak.o melek eline geldiğinde anlıyorsun ki eş herkül kadar güçlü,peygamberler kadar ahlaklı sabırlı biri olmalıymış.o zaman kendine ve çocuğuna hatta torunlarına birde senin mutluluğunla mutlu olan ailene nekadar haksızlık yaptığını anlıyorsun.

kk yı arkadaş edin bu aralar.birkaç farklı kursa git.ilk zamanlqar belki güzel geçmeyecek ama zamanla tüm bunları aşacaksın emin ol.insan mütevazi olmalıdır.insanları hor görmemelidir.yukardan bakmamalıdır.ama konu eş seçmeye gelince seçici olmalıdır.güvendiğin sana huzur veren,el bebek gül bebek yaşatan bir eş hayal et unut onları.onlar çamurlarında debelenirken sen tertemiz huzurlu yuvanı kurmaya bak.geriye baktığında onlar hep o çamurun içinde olacaklar.maske taksalar da hiçbir zaman hayatlarında gerçek sevgi ve huzur olmayacak.

canim kurdugun her cümleye katiliyorum..cok rahatlatici bi yazi olmus..özellikle ilerideki hayatimla ilgili cok güzel ders cikarmissin.. cocuklarimdan tut torunlara kadar.. bi insanla evlilik ilerideki herkesi etkileyebiliyor... cok dogru..

insallah onlar beter olurlar benden beter..umarim bugünleri görürüm..pisman olsunnn insallahhh.. ama suan aklina bile gelmiyorumdur.. rahattir.. askerligide bitti ya

asla katılmıyorum kadın yüzündendir laflarına. bir erkek memnun değilse, hayattan soğutuyorsa kadın veya zamanla kendisine hitap ettiğini düşünmüyorsa şerefli bir şekilde seni sevmiyorum diyip bitirmeli. bitiremiyorsa da yerinde durmalı. aynı şey kadın için de geçerli. aldatmanın affı yok mantıklı bir açıklaması hiç yok.

Zaten beterler.zaten ahlakları utanmaları yok.zaten acınacak haldeler yalnız farkında değiller.affedersen emin ol kalbin bu haksızlığı hiçbir zaman içine sığdıramayacak.sırtındaki bıçak sayısı seni bir daha aldatmasa dahi hergün artacak.bu yük boğazına düğümlenecek ve geçmeyecek.o bataklıktan kafanı çıkar nefes al gerçek dünya dışarda.onları düşünerek kalbindeki iyiliği sevgiyi güveni yok edersen geriye bir sen kalmayacak biliyor musun.basit insanlar bir hata yapmışlar.sana layık değiller de unut.arkana da bakma.iyi insanlar gelsin hayatına diye dua et.arkadaşların eşleriyle huzurla arabalarına binip gezerken boynun bükülecek biliyor musun.eğer bu insanı hayatından çıkarmazsan o sana huzur ve güveni unutturan baş kahraman olacak.huzur,ümit,güven saygı yoksa mutluluk olmuyor.insan yavaş yavaş tüm insanlığa güvenini kaybediyor.yanındaki hayat arkadaşına güvenememek kadar kötü birşey yok hayatta.

derin bir nefes al.yaşayacağın tüm kabusu anlattım.yaşayacağın o yılları rüyanda görmüş gibi bir bir yaşa.yanındaki adama güvenememe hissini.çocuğun olduğunda o ailenin ahlakından bulaşacak korkusunu.çocuğumu tek başıma mı yetiştiricem korkusunu,ailedeki huzursuzluktan gerçek sevgi ve güven ortamının olmamasından çocuğum nasıl etkilenecek korkusunu,çocuğum da onların yolundan mı gidecek korkusunu,psikolojisi bozulursa bu bütün torunlarıma yansıyacak korkusunu,belli etmemeye çalışsam da ailem gerçekten mutlu olamadığıma üzülecek korkusunu hayalinde yaşa bitir.ve tüm gücünle kaç o insanlardan.eğer bir vesileyle yanlarında kalırsan,kendi kirlilik,çirkeflik ve ahlaksızlıklarına bakmadan Allah ın kendilerine emanet olarak verdikleriyle sana karşı büyüklenecekler.bu insanın değer yargı sistemini alt üst ediyor.

bu tarz insanların bir savunması da şudur.başkaları daha kötü onlarla da aynı şeyleri yaşayacaksın.bu tarz insanların uslubu budur.sana bir mal satar kötü çıkınca diğerleri daha kötü der,kendi çürük malını hiçbir zaman kötülemez.kendi ahlaki sisteminin bozukluğunu kabul etmez.hep kendi kibrini seni küçük görerek yansıtır.

arkadaşların evlenip sağlıklı güzel evlilikler yaptığında huzurlu olduğunda ya belkide iyi insanlar vardı.onları bulmam için bir ihtimal vardı.ama ben bu insanların yalanlarına inanıp kendime mutluluk için bir şans daha vermedim diyeceksin.UMARIM BUNLARI YAŞAMAZ KENDİ KIYMETİNİ BİLİR İYİ BİR İNSANLA EVLENİRSİN.

erkegin icinde pislik varsa kadin napsin kadin dünya güzelide olsa mesela hülya avsar veya angelina jolie aldatilmis cok güzel kadinlar erkek milletinin hamurunda var aldatmazsalar bile disarda mutlaka baska kadinin arkasindan bakalar bende esimden aldatilmisim ama asla kendime suc bulmuyorum cok bakimli fizigim yerinde bir bayanim bence güzellikle alakasi yok 4 dörtlükte olsan erkekler aldatiyor iste güzellerin malesef sansi olmyuor

bacim ne guzelde yazdin ya benim bile icim rahatladi

Canim insallah benim icin dilediklerin gercek olur...Umarimmm..Allahtan diledigim tek sey beni seven bana saygi gösteren,sevgi gösteren..bunu istiyorum... onda saygisizlikta vardi..ama ben nedense hep bunlari alttan aldim..simdi anliyorum daha iyi herseyi...herseyi iyi gösterirken simdi birden böyle olmasi Allahin bana verdigi bi sans bence..Zaten kendimden cokkk ama cok eminim ayagima kapansa.. ailesi arasada asla olmicak..cok iyi akillandim ve inanki icim rahat huzur dolu.. seneye evlenip cehennem azabina düsecekmisimde haberim yokmus... megerse beni kandirmis..birde bana ne diyordu biliyomusun..askerden bi gelyim sadece bizim icin calisicam hersey cok güzel olucak.. evimiz cok güzel olucak hersy cok güzel..beraber olamadigimiz günlerin acisini cikarcaz..seni cok mutlu edicem falan.. beni senelerce böyle oyaladi...yada gercekti ama kapildi bi anda ve geri dönecegini sandi nasilsa ben ögrenemem diye düsündü..ayrilmadan 4 gün önce ben is yemegine gittim onu aramadim diye trip yapiyordu.beni unuttunu sanmiyorum ..pisman olucak geri dönücek..

bu arada ben abisiyle iyi anlasiyorumm onunla konustuktan sonra kizla resmini koymus faceye..abisine demistim cok üzdü beni sayesinde 4 kilo verdim.. ona ait olan laptopu attim dedim ve hayatimda kalan son erkek olsa onla olmaz dedim.. bence abisi bunlari söyledi oda gururuna yediremeyip ben ona tepki gösteriyim diye resim koydu..

Ama sayendede cok rahatim dediklerin cok mantikli..Sansliymisim ki evlenmeden pis yüzünü gördüm..o ahlaksiz insanla evlenicektim ben mutsuz olucaktim cocugumda mutsuz olucakti ailemde öyle.. ama simdi icim rahat.. sana cokkk tsk ediyorummmm umarim sende cok mutlusundur

Sütü bozuk olan aldatır!

suç kadında diyenleri anlayamıyorum. bir insanı kandırmaktan bahsediyoruz. başkasına aşık olmuşsa bunu karısına dürüstçe söyler ve ayrılırlar...yalanlara da gerek olmaz. burada mesele aldatılmak yani kandırılmak.

tabiki de DEĞİLDİRRRR sadecee hıyar olan tarafın ego tatminidir ruhsal bir problemdir ayrıca.. neticede kimse kımseyı salak yerıne koymasın demi ama..en kötüsüde budur herhalde :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…