- 30 Eylül 2016
- 131
- 146
- 53
- 38
Webin başında takipte kal yemek sonrasında yaArkadaşlar şuan o grupta kız yok arkadaşlarından biri toplu foto atmış hepsi erkek. Ama yemekten sonrasını bilemem tabi.
kız belki kabul etmemiştir yemeğe belki kötü bisi yyazmistir esiniz silmiştir msjlari. biraz daha bekleyin bakın eğer araları nd bisi varsa msjlasmaya devam ederler muhakkak. ama eşiniz herşeyi hakediyo suan o ayri bi konuArkadaşlar ben yarın kesin boşanma konusunu konuşacam ama kızın yanına da kalsın istemiyorum sizce arayıp kıza da küfür edeyim mi ?
hayır ama eşinizin ağzıyla kızla konuşabilirsiniz. Belki kız suçsuz eşiniz yavşıyor? O zaman kızın ne suçu olur ki? Ayrıca böyle bir şey de varsa belki yemekten sonra buluşacak. Belki adam mesaj atıyor kız da bunu arıyor. Eşin aramıyor çünkü biliyor senin göreceğini? Bu olabilir mi,?Arkadaşlar ben yarın kesin boşanma konusunu konuşacam ama kızın yanına da kalsın istemiyorum sizce arayıp kıza da küfür edeyim mi ?
bence kızla hç muhattap bile olmayınArkadaşlar ben yarın kesin boşanma konusunu konuşacam ama kızın yanına da kalsın istemiyorum sizce arayıp kıza da küfür edeyim mi ?
Rus kızlarla görüşmüş-tanışmak amaçlı.Bu yazışmalar mayıs ayında bir de temmuz ayında var. Yani ne diyim bilmiyorum ki bana evlenme hayalleri kuran adam beni evlenmek için ikna eden adam böyle nazik böyle süprizlerle dolu bir adam nasıl olur da böyle birşey yapabilir.
Çok mutsuzum. Güvenim kırıldı. Gururum incindi.
9 ayda bunu yapan 9 yıllık evlilikte ne yapar.
Cuma günü dönüyor yazışmaların çıktılarını alıp karşısına geçip ayrılmayı düşünüyorum. İnsanlar bu kadar mı güvenilmez
Siz olsanız ne yapardınız doğru karardayım dimi ? Bunun affı olmaz. Süründürüp sonra geri barışamam da bir kez güvensizlik oluştu ilişkiyi sürdüremem ki... Aslında 2013 yılında herseyı anlamıssınız :/
Kızın ne cevap verdiğini silinmiş ama nasıl öğrenebilirim bunu bilen var mı ? Lütfen acil
Yok biz hiç birbirimizin telefonunu kurcalamayız. Ben bakmam yani asla kim aramış ne yapmış diye geçen arkadaşım anlattı whatsapp yükleniyor bende iyi bari bende de kalsın dedim yükledim olay bu
Ya yok bende bulamıyorum keşke çıksaGeçmişe dönük konuşmalara ulaşılabiliyor mu ki?
ben de whatsapp web kullanıyorum telefonumun şarjı bitmesin diye :) ama eğer yedekleme yaparsan eski mesajları görebilirsin bence.Ya yok bende bulamıyorum keşke çıksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?