Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu tür durumlarda beklemen hata olur o samimiyet ortamı işi pişirmeye kadar gider allah muhafaza.
Bu noktada hanımlık efendilik pek işe yaramaz, çıkar tıknaklarını bir güzel say söv, sonra kıza bunun gözünün önünde bunun ağzında msjlar yaz. Eğer tekrar yazıştığımızı görürse ailene ulaşacakmış vs yaz. Onundan gözüne sok, bu tür durumlarda ne rezillikler çıkacağını bilip ayağını ona göre denk alsın.
Ha diyorsan ki rezilliğe gerek yok, ne halt ederse etsin keyfi bilir boşarım olur biter, orasını bilemem.

grupta kız yok ama kızın cevabını silmiş bu bir soru işareti
dediğiniz gibi kızı davet etmiş ama buradan olayı döndürmek bir erkek için inanın çok basit hele de karşısında ona inanmak! isteyen bir eş varsa kolaylıklar dilerim ezan vakti..

Tabi ki de beklemelisin, eşinin whatsappini yuklemekle pek hoş bir şey yapmamissin ama madem yukledin boyle bir şeyle karsilastin, sabirli ol, neler olacak bekle, eğer hemen eşine koşar hesap sorarsan, var olan bir şeyi inkar edebilir ve sen bu durumda suçlu hale dusersin, bekle ve neler olacak onu gör sonra ne yapacagini düşünürsün, sabir iyidir.

Arkadaşlar ben yarın kesin boşanma konusunu konuşacam ama kızın yanına da kalsın istemiyorum sizce arayıp kıza da küfür edeyim mi ?

peki siz bunu eşinize söylediğinizde whatsap ını yüklediğinizi öğrenecek bence biraz daha beklemede kalın

Arkadaşlar ben yarın kesin boşanma konusunu konuşacam ama kızın yanına da kalsın istemiyorum sizce arayıp kıza da küfür edeyim mi ?
kız belki kabul etmemiştir yemeğe belki kötü bisi yyazmistir esiniz silmiştir msjlari. biraz daha bekleyin bakın eğer araları nd bisi varsa msjlasmaya devam ederler muhakkak. ama eşiniz herşeyi hakediyo suan o ayri bi konu

hayır ama eşinizin ağzıyla kızla konuşabilirsiniz. Belki kız suçsuz eşiniz yavşıyor? O zaman kızın ne suçu olur ki? Ayrıca böyle bir şey de varsa belki yemekten sonra buluşacak. Belki adam mesaj atıyor kız da bunu arıyor. Eşin aramıyor çünkü biliyor senin göreceğini? Bu olabilir mi,?

Rus kızlarla görüşmüş-tanışmak amaçlı.Bu yazışmalar mayıs ayında bir de temmuz ayında var. Yani ne diyim bilmiyorum ki bana evlenme hayalleri kuran adam beni evlenmek için ikna eden adam böyle nazik böyle süprizlerle dolu bir adam nasıl olur da böyle birşey yapabilir.
Çok mutsuzum. Güvenim kırıldı. Gururum incindi.
9 ayda bunu yapan 9 yıllık evlilikte ne yapar.
Cuma günü dönüyor yazışmaların çıktılarını alıp karşısına geçip ayrılmayı düşünüyorum. İnsanlar bu kadar mı güvenilmez
Siz olsanız ne yapardınız doğru karardayım dimi ? Bunun affı olmaz. Süründürüp sonra geri barışamam da bir kez güvensizlik oluştu ilişkiyi sürdüremem ki... Aslında 2013 yılında herseyı anlamıssınız :/

Evet keşke o zaman bıraksaydım

Kızın ne cevap verdiğini silinmiş ama nasıl öğrenebilirim bunu bilen var mı ? Lütfen acil

Canim esin isine geldigi gibi aradan yazıları siliyor. Birsey saklıyor demek ki.

Yok biz hiç birbirimizin telefonunu kurcalamayız. Ben bakmam yani asla kim aramış ne yapmış diye geçen arkadaşım anlattı whatsapp yükleniyor bende iyi bari bende de kalsın dedim yükledim olay bu

Yani daha ilk takibinde bunlari gordugune göre de esinin genel hali bu

Sakın kızla muhattap olmayın ,küfür kesinlikle,bırakın kaliteniz kalsın.Eşinizi direkt muhattap alın bence.

belki saçma gelecek ama, erkeklerle çekilen , yemek fotosunun bu akşam çekildiğine inanasım gelmiyor.
önceki akşamlardan, çektiği fotoyu attı size.
kız cevap vermediyse, muhtemelen telde konuştular.

bu gece birşey olup olmadığını, yarınki msjlaşmadan anlayabilirsin. ikisinide arama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…