- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
Ay sımdı ıcınden neler kurmussunudur.. o yuzlesmede ne desen de hep bısıler eksık kalacakYüz yüze değiliz ki akşam gelecek olsa bende patlardım şimdi mesajta fln bilerek canımlı konuşuyorum kendini hazırlar yoksa gelene kadar binbir yalanla
Yok biz hiç birbirimizin telefonunu kurcalamayız. Ben bakmam yani asla kim aramış ne yapmış diye geçen arkadaşım anlattı whatsapp yükleniyor bende iyi bari bende de kalsın dedim yükledim olay buYa bısı. Dıcem normlde esının telınde sıfre mı var ne bu rahatlık
Hof hıc beklemıyodun yanı esınden boyle bısı. En kotusu de bu galıbaYok biz hiç birbirimizin telefonunu kurcalamayız. Ben bakmam yani asla kim aramış ne yapmış diye geçen arkadaşım anlattı whatsapp yükleniyor bende iyi bari bende de kalsın dedim yükledim olay bu
Sorma en ağır laflarımı hazırladım da dik durarak hangilerini söyleyebileceğim onu düşünüyorum. Bir de babamlara ne diyeceğimi beni tek üzen nokta o Ailem.Ay sımdı ıcınden neler kurmussunudur.. o yuzlesmede ne desen de hep bısıler eksık kalacak
bi dur ama daha yakalamadın bekle biraz. Yazıların muhakkak görüntüsünü al. Elinde bulunsun. Eşin için; tam evet aldatıyor dediğin anda suratına çakarsın bence. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Seni kandırabilir eski konularda olduğu gibi. Şu zamana kadar kimse benim eşim adıjna chatte fake profil açmadı mesela. Ama seni inandırmış zemin kurarak. Ben bekle derim.Sorma en ağır laflarımı hazırladım da dik durarak hangilerini söyleyebileceğim onu düşünüyorum. Bir de babamlara ne diyeceğimi beni tek üzen nokta o Ailem.
aılen senın yanında olucaktır ınsallahSorma en ağır laflarımı hazırladım da dik durarak hangilerini söyleyebileceğim onu düşünüyorum. Bir de babamlara ne diyeceğimi beni tek üzen nokta o Ailem.
Bunun kadını erkeği yok zaten canım, ahlak başka bir şey.. ne yaparsalar kendilerine yaparlar şu konuma düşmek kadar iğrenç bir şey var mı ya, hakikaten seni değil kendini aldatır o adam. Sana sadık seni seven karının hakkına girip gönlünden düştükten sonra bu hayatta daha nasıl iflah olacaksın ki? AptallarEvet bencede kadınlar bu kadar namusunu korurken erkekler niye böyle namussuz ?
Gerçi burda evli adamla konuşan bir tane ... da var.
Fake yı kım actı?bi dur ama daha yakalamadın bekle biraz. Yazıların muhakkak görüntüsünü al. Elinde bulunsun. Eşin için; tam evet aldatıyor dediğin anda suratına çakarsın bence. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Seni kandırabilir eski konularda olduğu gibi. Şu zamana kadar kimse benim eşim adıjna chatte fake profil açmadı mesela. Ama seni inandırmış zemin kurarak. Ben bekle derim.
Daha önceden öyle bi olayı olmuş rus kadınlarla chatleşiyormuş falan sonra başkası onun adına açmışmış falan demiş işte konu sahibi. İlk sayfalarda yazıyor. sayf 12. Sulucan alıntısını oku.Fake yı kım actı?
Hımm okudum da hıc bısı anlamadımDaha önceden öyle bi olayı olmuş rus kadınlarla chatleşiyormuş falan sonra başkası onun adına açmışmış falan demiş işte konu sahibi. İlk sayfalarda yazıyor. sayf 12. Sulucan alıntısını oku.
Bundan sonra eve gelse ne olacak çağırmayı düşünmüyorum.bu gece eve gelmemesine nasıl göz yumuyorsun , ya o kızda geldiyse ordaysa , yada sonradan buluşacaklarsa , bence ara eve gel diye emret 2 saat sanki nedirki çıksın gelsin ..
Aklımda kalacak birşey yok ki. Resmen kızla flörtleşip buluşma teklif etti daha ne olacak ?sakın ama sakın, bildiğinizi söylemeyin, bir süre takip edin.
ben aynı hataya düştüm, siz düşmeyin..
neler konuştuklarını görün, ne yaşanıyorsa aralarında hepsini gözünüzle görmüş olursunuz.
aklınızda ? ti kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?