Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya yok bende bulamıyorum keşke çıksa

geçmişe dönük msjlar, telefondan birebir yapılıyor. pc den yapamazsınız.
eşinizin telefonundan watsabı sileceksiniz. sonra tekrar watsap yükleyeceksiniz.
size soruyor, eski msjlar geri yüklensinmi, geri yükleyi seçtiğinizde msjlar geri yükleniyor.

Yarın silip tekrar yüklesem eski sildiği tüm yazışmalar çıkıyor mu ?

Herkes esinin teline yukler esim de benim telime yuklemisti
Neden ki? Benim eşimin whatsappı yok. Abim dedi bana yükleyin ben yükledim çok güzel büyük bir rahatlık telefona gerek kalmıuor diye. Yükledim gerçekten de çok rahat.

Sen okudun yanı okuyacagını gecmis olsun ona sonra ne oldu
Sen okudun yanı okuyacagını gecmis olsun ona sonra ne oldu[/QUOTE

allah bana o gece resmen sabır verdi, hiç bişi söylemedim. çocuklar gece sesleri duyup korkmasınlar diye, sustum.
ertesi gün döküldüm, dışarda mangal yapıcaktık. açtım ağzımı yumdum gözümü,
hiçbir zaman kabullenmedi, aldattığını, o benm iş arkadaşım vs vs.
aşkım canım cicim muhabbeti görmedim. kadının 1 cümlesi yetti boşanma kararı almama,
erkek : neden yazmıyosun gururmu yapıyosun.
kadın : gurur, o neydi unuttum 7 aydır.

sonuç, the and, son, finishh

boşuyorum..

Neden ki? Benim eşimin whatsappı yok. Abim dedi bana yükleyin ben yükledim çok güzel büyük bir rahatlık telefona gerek kalmıuor diye. Yükledim gerçekten de çok rahat.
Ya guvenmedıgındem degıl. Bu ıslerı ıyı bılıyor okula gıdıyoduk o zaman okıldam cıkısta her gıttıgım yerı ogrenmek ıcın. Soylemıyodum cunku hrsap verme gıbı gelıyodu bana. Iyı amacla kullanırsan senın gıbı guzel tabı :))

Savunması oldu mu ful ınkar mı?

Yarın silip tekrar yüklesem eski sildiği tüm yazışmalar çıkıyor mu ?

evet sildiği tüm msjlar çıkıyor. lakin bu işlem 2. kez yapılıyorsa çıkmıyor. yani ilkez yapılacaksa görürsün.

dikkat etmen gereken nokta ise, güncelleme isteğiyle birlikte, tekrar senden g mail şifresini isteyebilir.
yani watsabı ilk kurduğumuzda şifre istiyorya, onu tekrar isteyebilir. hatırlayamazsan yükleyemezsin, o an.

Kime güvenelim şimdi kardeşim biz ya adamıda ise yollayamicaksak ne yapcaz anlamadım evde bu kadın ne gune duruyo sevmiyorsan boşan arkadaş git ne halt yiyiyosan ye kadının günahı ne niye yaşatıyorsun bunları o kadınlarda nasil midesizki evli adamla flortlesiyor ya bi taraflarından asıp sallandıracaksın hepsini olcak bitecek

Zaten o evlılere kene gıbı yapısan kızlara ıkı cıft laf dıyesm gelıyor : bekar erkekler cuvala mı gırdı be kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…