Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızın ne cevap verdiğini silinmiş ama nasıl öğrenebilirim bunu bilen var mı ? Lütfen acil

Arkadaşlar kızın ne cevap verdiğini bilmiyorum eşim silmiş bana yemekten foto attı erkeklerle sanırım kız kabul etmedi ya da o da gitti ya da ne bilim sonrası kahveye fln
O zaman bu yemek genel bı yemekmıymıs hanı sen de gelcek mısın dıye mı sormuş gercı bu gercegı degıstırmez de

Muhtemelen size akşam arkadaşlarşa ymeğe çıkıyorduk ona da sen de gel dedim. Başbaşa yemek kastetmedim diye savunma yapacak. Tam olarak nasıl davet etmişti?

Kızın ne cevap verdiğini silinmiş ama nasıl öğrenebilirim bunu bilen var mı ? Lütfen acil
Madem sonuca varılmadı biraz daha bekle bence de kızın eşinin bulunduğu yerde olma ihtimali varmı acaba sen söyle yakışıklı bir erkek resmiyle fake face aç kızı ekle kabul ederse 1.elden takip edebilirsin gece eşinde yokmuş madem zamanın var

siz nasıl inandınız hemen? Ne kadar ilginç. Bi de başka şehirde. Kızla konuşunca bi de siliyor neden acaba? Hem kızın gelmediğinden nasıl eminsiniz?

Evet fake hesap mantıklı ıkı tarafı denetlemıa olur. Ama bu cok yıpratıcı bıısı yapmıstım tee eskıden

Muhtemelen size akşam arkadaşlarşa ymeğe çıkıyorduk ona da sen de gel dedim. Başbaşa yemek kastetmedim diye savunma yapacak. Tam olarak nasıl davet etmişti?
Ya ben saf değilim. Grup daveti değil bu. Gayet net kız ile yemeğe çıkmak için sormuş yangına da körükle gitmiyorum gözlerimle gördüğümü söylüyorum

sildiğine emin misiniz? Yani kendi davetini silmeyip kızın cevabını neden silsin? Belki kız cevap vermedi ya da yanına gidip cevabını sözlü verdi.

Ya kızın ne olduğu belli şimdi ekleyip açmakla fln uğraşamam. Eşimle foto atacak hali yoktur sanırım zaten.

sildiğine emin misiniz? Yani kendi davetini silmeyip kızın cevabını neden silsin? Belki kız cevap vermedi ya da yanına gidip cevabını sözlü verdi.
Tüm yazışmayı silmiş davet etti sonra ben görmedim ne yazdığını o ara ne dediyse kız ile yazışmasını tümden silmiş baktım kızı engelllememiş ama

Ya ben saf değilim. Grup daveti değil bu. Gayet net kız ile yemeğe çıkmak için sormuş yangına da körükle gitmiyorum gözlerimle gördüğümü söylüyorum

Yast arkadaşım ben sana saf demiyorum. Erkek milleti yatakta bile basılınca inkar eder. Sen boşanıcaksan ben zaten desteklerim. Bu bence aldatmadır. Ama kendini savunacak, inakar edecek hazırlıklı ol. Ve burda bir sürü konu sahibi de eşine inanma eğiliminde oluyor.

Sakınlıgını korudun ya suana kadar helal olsun yahu.. ben dırek yuzume yanısıtırdım asla rol yapamızyorım kahretsın

Tüm yazışmayı silmiş davet etti sonra ben görmedim ne yazdığını o ara ne dediyse kız silmiş baktım kızı engelllememiş ama
Tüm yazışmayı sildiyse zaten her şey çok açık. Umarım temiz bir şekilde biter. Aileler bu konuda saçmalayabiliyor çünkü.

Kızla adam aynı şehirde yani.. adam yem attı kız yedi mi bilmiyoruz çıldırmamak elde değil ama sonuçta o yem atıldı. Kocan küçük hanımı akşam yemeğine davet etti. Bu bile.....

Sakınlıgını korudun ya suana kadar helal olsun yahu.. ben dırek yuzume yanısıtırdım asla rol yapamızyorım kahretsın
Yüz yüze değiliz ki akşam gelecek olsa bende patlardım şimdi mesajta fln bilerek canımlı konuşuyorum kendini hazırlar yoksa gelene kadar binbir yalanla

Tüm yazışmayı silmiş davet etti sonra ben görmedim ne yazdığını o ara ne dediyse kız ile yazışmasını tümden silmiş baktım kızı engelllememiş ama
Ya bısı. Dıcem normlde esının telınde sıfre mı var ne bu rahatlık

Kızla adam aynı şehirde yani.. adam yem attı kız yedi mi bilmiyoruz çıldırmamak elde değil ama sonuçta o yem atıldı. Kocan küçük hanımı akşam yemeğine davet etti. Bu bile.....
Evet bencede kadınlar bu kadar namusunu korurken erkekler niye böyle namussuz ?
Gerçi burda evli adamla konuşan bir tane ... da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…