O yapamam dese ben nolur demeyeceğim bitti benim için.Bak8n haklisiniz ama ben diyorum biraz daha delil.Biraz daha.Bu tatli su yilanlari emin olun zeytinyag gibi uste cikabilir hatta suclu siz bile olabilirsiniz "BANA GUVENMEYEN KADINLA YAPAMAM "bile diyebilir.Bunu burda cok gorduk.O yuzden lutfen birkac gun daha sakin olun.
Tamam işin içinden çıksın niye bu kadar dert oldu kıza ulaşmam onu anlamadım.
Desin ki ben masumum fotoğraflarını yanlışlıkla beğendim yanlışlıkla hesap sordum nerdesin yemek yedin mi kimlesin diye.
Sen çok fevri birisin. Herkes sana ne diyor sen hala nediyosun. Sen bilirsin belanı bulup otur kıçının üstüne. Seninki intikam almak değil fiziksel zarar vermek. Bence artık cevap yazılmasın sana zaten kafana koymuşsun ne yapcağınıAdam gelse şuan kocamı öldürse içim hiç sızlamaz.
Polyannayla bi akrabalık var mı acabaCanim sen ne inatcisin hala cikti aramak diyosun.
Bi sakin lutfen bekle yazissinlar okadar yazisma bulusmayla neticelenirse gir devreye
Belki arkadas oldular hani yemege davet etti ya belki seni eside cagiricaklar ?
Utanma sonunda
Kocasina soyleyin hem karisini hem kocanizi oldursun sizin eliniz kirlenmesin.Sinir oldum burda ahlaksizlar
Evet yaptığı rezillik ortada. Kimseyi aptal yerine koymayı kimsenin arkasından iş çevirmemeyi öğrenecekler. Ya da başkalarının kocası da ilgi gösterdiğinde herkese atlayacak.
+10000000000000Bitmesine gerek yok bir iliski varsa ikisi de evdekilerle sevisiyor sırf fotograf icin ayrilmazlar zaten. Ama fotograf için tartisirlar. Bu sekilde elinizde kuvvetli bir kanıt olmus olur.
Tamam da whatsapp tan tedbirli olmak için mesafeli konuşuyor olamazlar mi ? Bak eşi takipte ... telefonla yada e-posta ile iletişim kuruyor olabilirler. Bide grup yerine başbaşa yemek daveti de nedir ?Kadin kuyruk salladi mi adam mi kostu hatta iliski bile var mi bilmiyoruz ki ? Askim sevgilim diye bi yazi yok kucuk hanim var !???
Kadin birak kuyrugu cirilciplak soyunup kendini sallasa erkek kalkip gitmesi gerek . Ac gibi atlamiycak
Sen çok fevri birisin. Herkes sana ne diyor sen hala nediyosun. Sen bilirsin belanı bulup otur kıçının üstüne. Seninki intikam almak değil fiziksel zarar vermek. Bence artık cevap yazılmasın sana zaten kafana koymuşsun ne yapcağını
Polyannayla bi akrabalık var mı acaba
Belli olmaz o ... hem eevdekilerle hem birbirleriyle de olabilir .Bitmesine gerek yok bir iliski varsa ikisi de evdekilerle sevisiyor sırf fotograf icin ayrilmazlar zaten. Ama fotograf için tartisirlar. Bu sekilde elinizde kuvvetli bir kanıt olmus olur.
Ee söyleniyor sana kocasını arama diye hala yok arıcam gelsin benimkinide kadını öldürsün diyorsun. Senin derdin intikam almak değil fiziksel zarar vermek şiddete çok meyillisin fevrisin. Sana kimse sineye çek demiyor kocan suçlu kadında suçlu ama ölümüne sebeb olmak mı bunun cezası??? Yapma sakinleş ve mantıklı düşünEvet dediğiniz yerin üstüne dünden beri oturuyorum. Teşekkürler desteğiniz için.
çünkü tamamen sizi küçültür bunu yapmak..
ben olsam asla kocamın beni aldattığı kadınla muhattap olmazdım.
bana söz verip benimle evlenen bana karşı sorumluluğu olan eşimdir..
iki lafla gevşiyorsa bu o kızın değil kocamın suçudur..ha o kız ha başka kız farketmez ki..
Tamam da whatsapp tan tedbirli olmak için mesafeli konuşuyor olamazlar mi ? Bak eşi takipte ... telefonla yada e-posta ile iletişim kuruyor olabilirler. Bide grup yerine başbaşa yemek daveti de nedir ?
Bitmesine gerek yok bir iliski varsa ikisi de evdekilerle sevisiyor sırf fotograf icin ayrilmazlar zaten. Ama fotograf için tartisirlar. Bu sekilde elinizde kuvvetli bir kanıt olmus olur.
Sabah kalktım duşumu aldım işime geldim.
Dün düşündüm belki kız saf genç bulunca konumlu adamı kendini birşey sandı. Ama evli çocuklu ne demektir bu nasıl arsızlıktır. Ben bugün kızdan geçsem yarın başkası ile aynı diyaloga girip bir yuvayı daha yıkacak belki.
Benim ailem bunu yansıtmak istemiyorum ama bulunduğumuz şehirde bilinen güçlü bir aile, benim ailemden duyulmasından korkmadıysa kızın eşinden de korkusu olmasın bence.
Benim daha yeni olan evliliğimi yıkmaktan yüzüme yalandan bakmaya korkmadıysa yaptığı yanına kalmasın bence.
Ben zaten kocam suçsuz kızın saçını yolacam demiyorum ki kız evli ve evli bir erkekle flörtleşiyor eşim evli ve evli bir kadınla flörtleşiyor .
Bitmesine gerek yok bir iliski varsa ikisi de evdekilerle sevisiyor sırf fotograf icin ayrilmazlar zaten. Ama fotograf için tartisirlar. Bu sekilde elinizde kuvvetli bir kanıt olmus olur.
O zaman arkadaş olduklarından eşine de bahsetmesi gerekmiyor mu sizce zaten konu sahibinin eşi karşı cinsle pek muhattap olmuyormuş tepki gosterdigi herkesin yaşam tarzı farklı tabi ki iki arkadaş olabilirler ama eşinide yemeğe goturecek olsa eşinin tepkisini bildigi için önceden haber verirdi diye düşünüyorumHersey olabilir suanda sokakta tanismamislar nihayetinde ayni sektordeler
O yemek is icin bile olabilir
Ayrica benimde bol miktarda erkrk is arkadasim var bazilariyla dost kivamina geldik musterilerimde keza oyle .
Bitanesiyle hergun telle konusunca maile dondu aylar sonra adam iraga gidiyodu gitmeden kahve ismarlamak isterim dedi o evliydi brn bekardim ozaman esiylede kanki oldum sonradan iyiki tanimisim
2 cins var diye illa sex iliski olucak kurali yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?