Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kocasina soyleyin hem karisini hem kocanizi oldursun sizin eliniz kirlenmesin.Sinir oldum burda ahlaksizlar

O yapamam dese ben nolur demeyeceğim bitti benim için.
Daha delil neden toplayım bariz bir kıza yavşamış. Kararım kesin bu akşam rezil edeceğim.
Üste çıkmaya çalışması da umrumda değil sözlerine inanacağımı mı sanıyor bu saatten sonra.

çünkü tamamen sizi küçültür bunu yapmak..
ben olsam asla kocamın beni aldattığı kadınla muhattap olmazdım.
bana söz verip benimle evlenen bana karşı sorumluluğu olan eşimdir..
iki lafla gevşiyorsa bu o kızın değil kocamın suçudur..ha o kız ha başka kız farketmez ki..

Adam gelse şuan kocamı öldürse içim hiç sızlamaz.
Sen çok fevri birisin. Herkes sana ne diyor sen hala nediyosun. Sen bilirsin belanı bulup otur kıçının üstüne. Seninki intikam almak değil fiziksel zarar vermek. Bence artık cevap yazılmasın sana zaten kafana koymuşsun ne yapcağını

Evet yaptığı rezillik ortada. Kimseyi aptal yerine koymayı kimsenin arkasından iş çevirmemeyi öğrenecekler. Ya da başkalarının kocası da ilgi gösterdiğinde herkese atlayacak.

Esinle foto yada esin sana yazmis gibi guzel sozler yaz tekrar diyorum bunu yap
Eger sevgililerse senide takip ediyodur ac konusmalari bakalim ne konuscaklar
Al firsat kadinlar gunu sagdan at soldan tut sisir biseyler yaz cicek micekte koy

Kadin kuyruk salladi mi adam mi kostu hatta iliski bile var mi bilmiyoruz ki ? Askim sevgilim diye bi yazi yok kucuk hanim var !???

Kadin birak kuyrugu cirilciplak soyunup kendini sallasa erkek kalkip gitmesi gerek . Ac gibi atlamiycak
Tamam da whatsapp tan tedbirli olmak için mesafeli konuşuyor olamazlar mi ? Bak eşi takipte ... telefonla yada e-posta ile iletişim kuruyor olabilirler. Bide grup yerine başbaşa yemek daveti de nedir ?

Evet dediğiniz yerin üstüne dünden beri oturuyorum. Teşekkürler desteğiniz için.

Polyannayla bi akrabalık var mı acaba

Hersey olabilir suanda sokakta tanismamislar nihayetinde ayni sektordeler
O yemek is icin bile olabilir
Ayrica benimde bol miktarda erkrk is arkadasim var bazilariyla dost kivamina geldik musterilerimde keza oyle .
Bitanesiyle hergun telle konusunca maile dondu aylar sonra adam iraga gidiyodu gitmeden kahve ismarlamak isterim dedi o evliydi brn bekardim ozaman esiylede kanki oldum sonradan iyiki tanimisim
2 cins var diye illa sex iliski olucak kurali yok

Evet dediğiniz yerin üstüne dünden beri oturuyorum. Teşekkürler desteğiniz için.
Ee söyleniyor sana kocasını arama diye hala yok arıcam gelsin benimkinide kadını öldürsün diyorsun. Senin derdin intikam almak değil fiziksel zarar vermek şiddete çok meyillisin fevrisin. Sana kimse sineye çek demiyor kocan suçlu kadında suçlu ama ölümüne sebeb olmak mı bunun cezası??? Yapma sakinleş ve mantıklı düşün

Ben zaten kocam suçsuz kızın saçını yolacam demiyorum ki kız evli ve evli bir erkekle flörtleşiyor eşim evli ve evli bir kadınla flörtleşiyor .

Tamam da whatsapp tan tedbirli olmak için mesafeli konuşuyor olamazlar mi ? Bak eşi takipte ... telefonla yada e-posta ile iletişim kuruyor olabilirler. Bide grup yerine başbaşa yemek daveti de nedir ?

Telefon dokumune baksin artik cok kolay bunlar
Olmadi sabah esi uyurken kadini caldirip kapatsin kadin bisi varsa yazar evdeyim kocam yanimda vs.
Hatta pazar gunu bunun icin rnideali

Bitmesine gerek yok bir iliski varsa ikisi de evdekilerle sevisiyor sırf fotograf icin ayrilmazlar zaten. Ama fotograf için tartisirlar. Bu sekilde elinizde kuvvetli bir kanıt olmus olur.

Fotoğraf için tartışacak mide olduğunu sanmıyorum çünkü eşim haftada 1-2 beraber foto atar. Kız ama sadece kendi tek fotoğraflarını tek tek beğenmiş.
Ayrıca bu yüzsüzlükle tutup eşinle niye foto koydun diye tartışacaklarını sanmıyorum

Hayır siz o kızla empati kurmak zorunda değilsiniz, hiç kendinizi yormayın bunun için. Evet o kızın yaptığı yanlış ve sizin alanınıza girdiği için de şuan inanılmaz öfkelisiniz ona. O kızı şuan gözardı edin diyorum, kızı düşündüğüm için değil sizi düşünerek öneriyorum bunu. Önemli olan bu durumda sizin daha az yara almanız. Siz de önce kendinizin iyiliğini düşünmek istersiniz değil mi? O yüzden diyorum ki şu aşamada gereksiz ayrıntıları düşünerek, kendinizi iyice doldurarak boğulmayın. Burda tek öncelik var, eşinizle yüzleşmek. Haklıyken haksız konuma düşmeyin, siz ortalığı ayağa kaldıracaksınız eşiniz de o anki tepkiyle direkt savunmaya geçecek. Sonra dönüp diyeceksiniz ki neden sakince yüzüne bakıp sadece ne diyecek diye izlemedim. İnanın bu durumdan gönül rahatlığıyla emin olmanızın tek yolu budur. Gidecekseniz de keşkelerle gitmeyin.

Bitmesine gerek yok bir iliski varsa ikisi de evdekilerle sevisiyor sırf fotograf icin ayrilmazlar zaten. Ama fotograf için tartisirlar. Bu sekilde elinizde kuvvetli bir kanıt olmus olur.

Fotoğraf için tartışacak mide olduğunu sanmıyorum çünkü eşim haftada 1-2 beraber foto atar. Kız ama sadece kendi tek fotoğraflarını tek tek beğenmiş.
Ayrıca bu yüzsüzlükle tutup eşinle niye foto koydun diye tartışacaklarını sanmıyorum

O zaman arkadaş olduklarından eşine de bahsetmesi gerekmiyor mu sizce zaten konu sahibinin eşi karşı cinsle pek muhattap olmuyormuş tepki gosterdigi herkesin yaşam tarzı farklı tabi ki iki arkadaş olabilirler ama eşinide yemeğe goturecek olsa eşinin tepkisini bildigi için önceden haber verirdi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…