Empati yaparak bakarsam ben de eşimin bu tarz yazışmalarını okusam üzülürdüm tabiki. Ama "ben olsam öldürürdüm, kafasını koparırdım vs" gibi yorumları okuyup gaza gelmeyin ve sakin olun lütfen. Mesajlaştığı kıza da kızgınsınız doğal olarak ama şu aşamada onu bi kenara koyun, o şuan inanın çok ufak bir ayrıntı. O kadını aramanız küfretmeniz vs sizi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. Şu aşamada birine ahlak dersi vermek değil önceliğiniz.
Zaten bütün gece ağlamışsınız yıpranmışsınız, kalkın güzel bi duş alın kahvenizi için biraz toparlanın. Şuan siz kendinize odaklanın, bu yazışmalar yeterli mi sizin için, eşiniz ne söylerse söylesin kararınızı verdiniz mi yoksa onun açıklamalarını da duymak istiyor musunuz? Eşinizi karşınıza alın ve konuşun. Bağrış çağrış şeklinde bir konuşmayla eşinizden hiçbirşey öğrenemezsiniz. Karşı taraf bu şekilde direkt savunmaya geçer ve ne olduğunu bile anlamadan o konuşma biter. O ilk yüzleşme çok önemlidir, sadece "bu yazışmalara açıklaman nedir" diye sorun ve cevabını bekleyin direkt yüzüne bakarak.
Empati yaparak bakarsam ben de eşimin bu tarz yazışmalarını okusam üzülürdüm tabiki. Ama "ben olsam öldürürdüm, kafasını koparırdım vs" gibi yorumları okuyup gaza gelmeyin ve sakin olun lütfen. Mesajlaştığı kıza da kızgınsınız doğal olarak ama şu aşamada onu bi kenara koyun, o şuan inanın çok ufak bir ayrıntı. O kadını aramanız küfretmeniz vs sizi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. Şu aşamada birine ahlak dersi vermek değil önceliğiniz.
Zaten bütün gece ağlamışsınız yıpranmışsınız, kalkın güzel bi duş alın kahvenizi için biraz toparlanın. Şuan siz kendinize odaklanın, bu yazışmalar yeterli mi sizin için, eşiniz ne söylerse söylesin kararınızı verdiniz mi yoksa onun açıklamalarını da duymak istiyor musunuz? Eşinizi karşınıza alın ve konuşun. Bağrış çağrış şeklinde bir konuşmayla eşinizden hiçbirşey öğrenemezsiniz. Karşı taraf bu şekilde direkt savunmaya geçer ve ne olduğunu bile anlamadan o konuşma biter. O ilk yüzleşme çok önemlidir, sadece "bu yazışmalara açıklaman nedir" diye sorun ve cevabını bekleyin direkt yüzüne bakarak.
Arkadaşlar kızda da suçu nasıl aramıyorsunuz.
Ben kocamı rezil edeyim, kız öyle kalsın ne bilim konuşmayı kimin başlattığını kızın arayıp aramadığını.
KOCAM ZATEN SUÇLU KIZ DA SUÇSUZ DEĞİL AMA.
SESSİZ SEDASIZ KAPATAMAM KONUYU.
Adam gelse şuan kocamı öldürse içim hiç sızlamaz.O da onu istiyor zaten
Ben kocamı rezil edeyim, kız öyle kalsın ne bilim konuşmayı kimin başlattığını kızın arayıp aramadığını.
Kocamın sayfasında da benim sayfamda da boy boy fotoğraflarımız var tartışacak olsalar çoktan başlamadan bitmişti.Bence de facebookta kocana canımlı cicimli fotograf paylaş duvarına falan yaz hatta. Ve kendi profilini de herkese açık yap.
Eger aralarnda bir iliski varsa whatsappta mesajlasarak tartisacaklardır. Bu da sana cok iyi bir kanıt olacaktır eminim ben
Yok bana bulaşsın bende kanıtlarımı göstereyim daha iyi.Ya tamam kiz suclu kocanda suclu eee arasan neolucak ?
Terbiyesiz seni mahkemeye vericem der kapatir.
Daha da kudurmaz misin ?
Böyle deme sakin ol tamam sindiremiyorsun kim sindirebilir ama biz kadınız güçlüyüz ama tam herşey elinde olsun önce fevri davranmaAdam gelse şuan kocamı öldürse içim hiç sızlamaz.
Küçük hanım suratsız gülücükler ayrıca grupla değil sadece seninle yemek diye belirtiyor.Hala diyorum elindeki kanit yetersiz.Is yemegi der siyrilir aradan.Normal bir sekilde konustuk der.
Ne demek kadın suçlu değil ya. Bunu nasıl söyleyebilirsiniz ? Bizlerin de evli erkek arkadaşları var,iş yerınde var. Biz neden kuyruk sallayıp gereksiz samimiyetlere girmiyoruz ? Söyler misiniz ???????
Hangi kadın kuyruk sallamadığı sürece ,hangi erkek kolay kolay boyle samimi konuşmaya cesaret edebilir ???
ne farkeder kim başlatmış? sana karşı sorumluluğu olan kız değil ki..
kız başlattıysa yelkenleri suya indirmeseydi kocan..
ayrıca elinde ne var? kocan yemeğe davet etmiş cevabı bile yok elinde.. kocası bana asılıyordu der çıkar işin içinden..
Bence dee....ne farkeder kim başlatmış? sana karşı sorumluluğu olan kız değil ki..
kız başlattıysa yelkenleri suya indirmeseydi kocan..
ayrıca elinde ne var? kocan yemeğe davet etmiş cevabı bile yok elinde.. kocası bana asılıyordu der çıkar işin içinden..
Offff bu erkekler yaaaKüçük hanım suratsız gülücükler ayrıca grupla değil sadece seninle yemek diye belirtiyor.
Yani diyor ki akşam bilmemkimlerle yemek var ama seninle gitsek tek
Yanlışıkla beğendim... !! Sence böyle cewap werirse tatmin olucak mısın bu cevaba ?Tamam işin içinden çıksın niye bu kadar dert oldu kıza ulaşmam onu anlamadım.
Desin ki ben masumum fotoğraflarını yanlışlıkla beğendim yanlışlıkla hesap sordum nerdesin yemek yedin mi kimlesin diye.
Kocamın sayfasında da benim sayfamda da boy boy fotoğraflarımız var tartışacak olsalar çoktan başlamadan bitmişti.
Küçük hanım suratsız gülücükler ayrıca grupla değil sadece seninle yemek diye belirtiyor.
Yani diyor ki akşam bilmemkimlerle yemek var ama seninle gitsek tek
Yok bana bulaşsın bende kanıtlarımı göstereyim daha iyi.
Yanlışıkla beğendim... !! Sence böyle cewap werirse tatmin olucak mısın bu cevaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?