- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Ben zaten kocam suçsuz kızın saçını yolacam demiyorum ki kız evli ve evli bir erkekle flörtleşiyor eşim evli ve evli bir kadınla flörtleşiyor .
Gerçekten çok ılımlısınız. Ben boşadıktan sonra değil şu dakikadan sonra ne yaparsa yapsın.bana bu ısrarınız ben boşarsam rahat rahat devam edemesinler diyeymiş gibi geldi..
Sevgili üye , bu nasıl bir aymazliktir ? Konu sahibi zaten salim düşünemiyor, çok gergin ! Lütfen kafasını bulandirmayalim. Resmen suça teşvik ediyorsun . Yast kocasını, aldatma fiili içinde bulunan kadının kocası da onu bosarsa en büyük ders bu olur .rezil olduklarıyla kalırlar .Kocasina soyleyin hem karisini hem kocanizi oldursun sizin eliniz kirlenmesin.Sinir oldum burda ahlaksizlar
O zaman arkadaş olduklarından eşine de bahsetmesi gerekmiyor mu sizce zaten konu sahibinin eşi karşı cinsle pek muhattap olmuyormuş tepki gosterdigi herkesin yaşam tarzı farklı tabi ki iki arkadaş olabilirler ama eşinide yemeğe goturecek olsa eşinin tepkisini bildigi için önceden haber verirdi diye düşünüyorum
Normal arkadaşlık değil. Eşim öyle olsa bana söylerdi. Flört edip durmadan silmezdi yazışmalarını.O zaman arkadaş olduklarından eşine de bahsetmesi gerekmiyor mu sizce zaten konu sahibinin eşi karşı cinsle pek muhattap olmuyormuş tepki gosterdigi herkesin yaşam tarzı farklı tabi ki iki arkadaş olabilirler ama eşinide yemeğe goturecek olsa eşinin tepkisini bildigi için önceden haber verirdi diye düşünüyorum
Normal arkadaşlık değil. Eşim öyle olsa bana söylerdi. Flört edip durmadan silmezdi yazışmalarını.
Ben çevresinde işteki kızları da bilirim bunun adını mesela hiç duymamıştım.
Fotoğraf için tartışacak mide olduğunu sanmıyorum çünkü eşim haftada 1-2 beraber foto atar. Kız ama sadece kendi tek fotoğraflarını tek tek beğenmiş.
Ayrıca bu yüzsüzlükle tutup eşinle niye foto koydun diye tartışacaklarını sanmıyorum
2 haftada 1 1 araya geldiklerini nerden biliyosun ?
Isterine gitsen hadi beni yemege cikar desen madem flortlesiyolar ogle saati enbuyuk nimet yazmadan durmaz
2 haftada bir eşim o şirkete o şehire gidiyor. Kız da o şirkette çalışıyor
Gerçekten çok ılımlısınız. Ben boşadıktan sonra değil şu dakikadan sonra ne yaparsa yapsın.
İçinde insanın birşey mi bırakıyorlar sanıyorsunuz
Sevgili üye , bu nasıl bir aymazliktir ? Konu sahibi zaten salim düşünemiyor, çok gergin ! Lütfen kafasını bulandirmayalim. Resmen suça teşvik ediyorsun . Yast kocasını, aldatma fiili içinde bulunan kadının kocası da onu bosarsa en büyük ders bu olur .rezil olduklarıyla kalırlar .
Geç ve kısa cevap veriyor ama napıyorsun ne yedin fln diye de sormasını biliyor. Bana evli bir adam yazsa geçiştirmek yerine ağzınının payını verirdim.
Eşim 1. suçlu ama kız da suçsuz değil.
Arkadaşlar kızda da suçu nasıl aramıyorsunuz.
Ben kocamı rezil edeyim, kız öyle kalsın ne bilim konuşmayı kimin başlattığını kızın arayıp aramadığını.
KOCAM ZATEN SUÇLU KIZ DA SUÇSUZ DEĞİL AMA.
SESSİZ SEDASIZ KAPATAMAM KONUYU.
Sakin ol bence de burda senin hesap sorabileceğin tek insan eşin. konuşmaları tam aktarmıyorsun bize o yüzden eksik kalıyor sanırım. Ama kadının görünürde bir kabahati Yok. Eşini arayıp ne diyeceksin ki? Eşin eşime ne yedin diye sormuş mu? Eşim yemeğe çıkmayı teklif etmiş eşin de kabul etmemiş mi?Evet gelsin kocamı da eşini de öldürsün ACIYAMAM. HERKES KENDİ PİSLİĞİNDE BOĞULSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?