Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben zaten kocam suçsuz kızın saçını yolacam demiyorum ki kız evli ve evli bir erkekle flörtleşiyor eşim evli ve evli bir kadınla flörtleşiyor .

Ben elimi kirletmiycem diyosun :)
Kimse kirletmesin bisey varsa ayrilirsin icim sogusun dersen kadinin kocasiyla gidersin o bulusmaya
ama ucunda rezil olmakta var

bana bu ısrarınız ben boşarsam rahat rahat devam edemesinler diyeymiş gibi geldi..
Gerçekten çok ılımlısınız. Ben boşadıktan sonra değil şu dakikadan sonra ne yaparsa yapsın.
İçinde insanın birşey mi bırakıyorlar sanıyorsunuz

Ben bu tarz konularla sucu hep evli olan erkekte arardim. Tamam kocasi rezil konu sahibinin. Ama kadin evli. Ben olsam sirf evli oldugu icin o da kocasini kandirdigi icin kocasi billsin isterdim. Cunku konu sahibi ne duruma dustuyse su an kadinin kocasi da o durumda. O flortlesirken korkmuyor tamam ama konu sahibi arkadas cok sinirlisin öldürmek kesmek falan diyosun sakin ol lutfen aşırılık korkunc sonuclar dogurur.

Kocasina soyleyin hem karisini hem kocanizi oldursun sizin eliniz kirlenmesin.Sinir oldum burda ahlaksizlar
Sevgili üye , bu nasıl bir aymazliktir ? Konu sahibi zaten salim düşünemiyor, çok gergin ! Lütfen kafasını bulandirmayalim. Resmen suça teşvik ediyorsun . Yast kocasını, aldatma fiili içinde bulunan kadının kocası da onu bosarsa en büyük ders bu olur .rezil olduklarıyla kalırlar .

Ama bu yemek basbasa mi ? Is yemegide olabilir olmasa bile once kadinin kabul etmesi sonra esine soylemesi gerekir
Belki esi karsi cinse cok tepkili diye soylemiyo
Yani kisaca bi yemek daveti ne yedin var ama baskada bisi yok birde tek fotolari begenmis kocasi kadininkileri begenmis mi ?
Karisinin bu kim diyecegini bilmiyo mu

Biraz beklemelisiniz olanlari iyice anlamalisiniz ondan sonra hesap sorun bence sonra isler sizin sandiginiz gibi degilse esiniz bu seferde sizi suclar niye bana guvenmiyor benden gizli beni takip ediyon biraz daha bekleyin esinize bi sey beli etmeyin

Normal arkadaşlık değil. Eşim öyle olsa bana söylerdi. Flört edip durmadan silmezdi yazışmalarını.
Ben çevresinde işteki kızları da bilirim bunun adını mesela hiç duymamıştım.

Normal arkadaşlık değil. Eşim öyle olsa bana söylerdi. Flört edip durmadan silmezdi yazışmalarını.
Ben çevresinde işteki kızları da bilirim bunun adını mesela hiç duymamıştım.

2 haftada 1 1 araya geldiklerini nerden biliyosun ?
Isterine gitsen hadi beni yemege cikar desen madem flortlesiyolar ogle saati enbuyuk nimet yazmadan durmaz

Siz simdiye kadar takip etkis miydiniz esinizin konusmalarini ki görmediniz tartismalarini? Ya da siz takip ediyorsaydınız bile silmistir simdiki gibi görmemissinizdir.

Benim de burnuma hiiic iyi kokular gelmiyor. Ama sizin takipte kalıp delil toplamaniz gerekiyor. Bosanma durumunda olabildigince çok malini mülkünü alın. Siz onun parasina muhtac degilsiniz evet ama olabildigince cok canını yakmak degil mi amac? Aynen öyle. O yüzden sakin kalıp bekleyin. Eve gelince de telefon konuşma dökümünü çıkartın o da bir delildir.

Bence evet kadın da adam da suçlu. Siz elinizi kuvvetlendirin ilk önce. Simdiki deliller sizin icin cok kuvvetli ama kocanız etrafa karşı kendini cok kolay aklar.

Lütfen sinirinizi kontrol altına alin ve kuvvetli deliller tutun elinizde

2 haftada 1 1 araya geldiklerini nerden biliyosun ?
Isterine gitsen hadi beni yemege cikar desen madem flortlesiyolar ogle saati enbuyuk nimet yazmadan durmaz

2 haftada bir eşim o şirkete o şehire gidiyor. Kız da o şirkette çalışıyor

Bence biraz delil topla zor olacak eminim ama sabırlı ol 'Allah sabr edenler ile beraberdir' ve 'mazlumun ahı çıkacak aheste aheste' hiç merak etme. Yanındayız unutmaki hiçbirsey senin canım kadar kıymetli değil,sakin olmaya çalış ve sonraaa ilk fırsatta eşinin pisliğini ailesinin yanında yüzüne vur ki,sana birşey yapamasin...

Bence once bi sakinlesin. Kadina duyduğunuz nefretin boyutu cok cok buyuk. Yapacaginiz tek bir yanlis hareket sizi omur boyu vicdan azabina mahkum edebilir. Hanimefendiye gaz veren arkadaslar olum kalim meselelerinin vebali buyuktur. Soyleyeyim de sonradan ah vah durumu olmasin.
Kadini kesinlikle savunmuyorum ama düşünceleriniz cok feci. Olmek de oldurmek de cozum degil. Eminseniz durumdan gidin bosanin.

Gerçekten çok ılımlısınız. Ben boşadıktan sonra değil şu dakikadan sonra ne yaparsa yapsın.
İçinde insanın birşey mi bırakıyorlar sanıyorsunuz

yok ılımlı bir tip değilimdir.:)
ama sakinim öfkeyle kalkıp zararla oturmam..

(2) Aşağıdaki hallerde kişi işlenen suçtan dolayı yardım eden sıfatıyla sorumlu olur:

a) Suç işlemeye teşvik etmek veya suç işleme kararını kuvvetlendirmek veya fiilin işlenmesinden sonra yardımda bulunacağını vaat etmek.

Bu da burda dursun. Ne sacma akillar veriyor kimileri ya. Kendileri sayfayi kapatip hayatlarina devam edecekler gerisi umurlarinda degil.

Konu sahibi ilk yorumum size ama bütün sayfaları okudum, yerinizde olsam ben de sizin gibi düşünür öyle davranırdım
kocanız kadar o kadında suçlu bana göre her ikisinide rezil ederdim onun eşine yazık değilmi adam nasıl biriyle evli öğrensin bu arada gazlamıyorum kimseyi sadece kendimi koyup yorum yapıyorum.

Herkes sosyal medyada kadınlar gününü kutluyor.. Karısını dövende kutluyor kadınlar gününü aldatanda.. Annesine eziyet edende, sokakta ki kadına tecavüz edende.. Umrunda değil çevresinde ki kadına yaşattıkları.. Halbuki kadın kalbi çok bir şey istemiyor.. Dürüstlük istiyor, saygı istiyor yere batsın sevginiz sizin olsun namusuyla yaşamak istiyor, helal evlilik istiyor; yalansız şiddetsiz zulümsüz.. Çok bir şey istemiyoruz be bir kadından doğuyorsun bari buna saygın olsun.. Allah yardımcımız olsun hepimizin.. Yuvamıza huzur versin.. Allah Eşini aptal yerine koyan her adamı ıslah etsin..

Geç ve kısa cevap veriyor ama napıyorsun ne yedin fln diye de sormasını biliyor. Bana evli bir adam yazsa geçiştirmek yerine ağzınının payını verirdim.
Eşim 1. suçlu ama kız da suçsuz değil.

Herkes aynı şeyi yapacak diye bir kural yok, belki direkt tepki göstermek istememiştir diye düşündüm başta. Anlamış anlamıyor ayağına yatarak uzaklaştırmaya çalışıyor sandım. Sonra sadece eşinizin tek fotoğraflarını beğendiğini okuduğumda ben de pek masum bulamadım.

boşanacak mısınız
mesajlarınızdan sadece blöf yapacağınız anlaşılıyor
eğer bu kadar şey yapıp da bosanmazsanız
blöfünüz balon gibi söner

Evet gelsin kocamı da eşini de öldürsün ACIYAMAM. HERKES KENDİ PİSLİĞİNDE BOĞULSUN.
Sakin ol bence de burda senin hesap sorabileceğin tek insan eşin. konuşmaları tam aktarmıyorsun bize o yüzden eksik kalıyor sanırım. Ama kadının görünürde bir kabahati Yok. Eşini arayıp ne diyeceksin ki? Eşin eşime ne yedin diye sormuş mu? Eşim yemeğe çıkmayı teklif etmiş eşin de kabul etmemiş mi?

Tek suçlu eşin burda. Kabul etmek istemesen de bu böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…