aynen oyle tatlim. adam kalbini paramparca etmis kadinlar gununu kutlamisHerkes sosyal medyada kadınlar gününü kutluyor.. Karısını dövende kutluyor kadınlar gününü aldatanda.. Annesine eziyet edende, sokakta ki kadına tecavüz edende.. Umrunda değil çevresinde ki kadına yaşattıkları.. Halbuki kadın kalbi çok bir şey istemiyor.. Dürüstlük istiyor, saygı istiyor yere batsın sevginiz sizin olsun namusuyla yaşamak istiyor, helal evlilik istiyor; yalansız şiddetsiz zulümsüz.. Çok bir şey istemiyoruz be bir kadından doğuyorsun bari buna saygın olsun.. Allah yardımcımız olsun hepimizin.. Yuvamıza huzur versin.. Allah Eşini aptal yerine koyan her adamı ıslah etsin..
E ben anlamıyorum, silmişte yani sizde program pc den sürekli açık değilmi yani. Silmeden hemen önce okuyamıyor musunuz ki hayret?Tüm yazışmayı silmiş davet etti sonra ben görmedim ne yazdığını o ara ne dediyse kız ile yazışmasını tümden silmiş baktım kızı engelllememiş ama
Hahah beni de goz kulak olarak cok kullandilar. evliydi okuldakiler genelde. esleriyle de tanisiktikHaklisin o da ayrı bir dert :) kendi gözümle gormuyordum ama başka gözlerim vardı okuldayazlıktan komşumuzla aynı siniftaydi. Kızı hafiye gibi taktım peşine .20 yaş çok tehlikeli bir yaş :) çok şükür bitti de kurtulduk
Eldeki verilerle ben kadın suçsuz diyorum hala. Facede adamın tek olan resimlerini beğenmekten başka birşey yapmamış ki , o da belki konu sahibinin eşi kadına asılmadan öncedir. Yemek teklifini reddetmiş , gençsin iltifatlarını geçiştirmiş yemek yedin mi vs sorarak. Ben kadında hiçbir suç göremiyorum.Kadın suçsuz diyen oldu mu? Ama senin muhatabın kocan kadınla iletişime geçme boşan geş eminsen
Benim eşime birisi arayıp bunları söylese ne bana ne diğer adama bişey yapar , direk söyleyen kimse onun canını yakmasından korkarım. Sen kimsin benim karımın adını bu şekilde ağzına alıyorsun diye.Adam gelse şuan kocamı öldürse içim hiç sızlamaz.
Ayyy paranteze geberdim :)))) biz sekiz yıllık evliyiz .8 yıl önce yani :) evet malesef tipi güzel : bal rengi gözler, uzun kıvrık kirpikler, bebeksi bir yüz, esmer bir ten ,1.80 boy ...ay tam benim tipim aşık olabilir miyimHahah beni de goz kulak olarak cok kullandilar. evliydi okuldakiler genelde. esleriyle de tanisiktik. hatta birinin esi okula gelmesine izin vermiyodu ben soktum iceri iyi bi de azar yedik ama benm anlattiklarim daha yeni sizin kac yillik evliliginiz var? Biraz tipi varsa hele popi oluyo ya gel de catlama. Komik ama kizlar gelip rahatlikla esim icin ... abi niye gelmedi bugun hastafalab mi derlerdi. ( he hasta bi cucek al da kos)
Ay helal olsun o okulu bitirince sen mi okula basladin. O zaman anlamistir seni iste. Ya aslinda bu kiskanma olayinin guzellikle cirkinlikle de alakasi yok ben arkadaslarimi da kiskanirim benim olan herseyi kiskanirim.Ayyy paranteze geberdim :)))) biz sekiz yıllık evliyiz .8 yıl önce yani :) evet malesef tipi güzel : bal rengi gözler, uzun kıvrık kirpikler, bebeksi bir yüz, esmer bir ten ,1.80 boy ...ay tam benim tipim aşık olabilir miyimkorkum ,yaşımın küçüklüğü ve onun dikkat cekiciligindendi :) bir yıl bile sürmedi bu psikolojiden kurtulmam .napiyosun be sen çirkin misin sanki o dusunsün dedim ve silkelendim. Kıskançlığından evden dışarı çıkarmazdı beni .nereye gideceksem o götürürdü .aman dedim ne halin varsa gör ,intikamım acı olacak :) yıllar önce okulu bitti ben 2 sene önce okula başladım .şimdi o düşünsün peşime birini takmismidir acep
Onceki mesajlarda anlatilmisti bi bak istersenNasıl yüklediniz bilgisayara eşinizin whatsapını anlatır mısınız rica etsem
Son durum ne biri ozet gecebilir mi? Okuyamadim yemek davetinden sonra ne oldu :/
Amaninn kadinin profilini onceden de bilmiyomuydu hani kocasinin tek resimlerini begeniyomusmusdu?Yazismalar yok kadinin profilini buldu kocasina ulasmak istiyodu bizde ulasmasin beklesin diyoruz. Ordayiz hala :)
Cewabımı aldım benOnceki mesajlarda anlatilmisti bi bak istersen
Kadının instagram profili kapalı profil resmi de tek kendisi ben bekar sanıyordum o yüzden. Facebooktan buldum çalıştığı yerin sayfasından kız evli çocukluAmaninn kadinin profilini onceden de bilmiyomuydu hani kocasinin tek resimlerini begeniyomusmusdu?
E ben anlamıyorum, silmişte yani sizde program pc den sürekli açık değilmi yani. Silmeden hemen önce okuyamıyor musunuz ki hayret?
O okulu bitirdi diye misilleme yapayım demedim :) çok istiyordum okumayı ama aşk baskın geldi evlendim :) eşim okulu bitirdi ,çocuklar da hale yola geldi ,dedim edda hedeflerine yürü :) bizim kiskancligimizin alakası tam olarak güzellikle ilgili . Ne o ne ben tahammül edemiyorduk yabancı gözlere :) sonra büyüdük. .birbirimize guvenimiz tam .telde de şifre yok bazen eşimin telefonundan kendi telefonumu arayıp buluyorum. Nerde olduğunu bile unutuyorum .konuşmaları da silmem .o da silmez ama kimse kimsenin telefonuna da bakmaz .çünkü adam 7/24 dibimde sayılır .babasıyla birlikte çalışıyo .iş çıkışı direkt eve geliyo .he benim için whatsapp web indirmisse de geçmiş olsun .o kadar mesajı takip etmek kolay değil :)Ay helal olsun o okulu bitirince sen mi okula basladin. O zaman anlamistir seni iste. Ya aslinda bu kiskanma olayinin guzellikle cirkinlikle de alakasi yok ben arkadaslarimi da kiskanirim benim olan herseyi kiskanirim.sen o guveni vermissindir ona ne takicak pesine birini ya da watsap vebi indirdi teline rahat rahat izledi Allah mutlulugunuzu daim etsin ya :)
Konu sahibi ilk yorumum size ama bütün sayfaları okudum, yerinizde olsam ben de sizin gibi düşünür öyle davranırdım
kocanız kadar o kadında suçlu bana göre her ikisinide rezil ederdim onun eşine yazık değilmi adam nasıl biriyle evli öğrensin bu arada gazlamıyorum kimseyi sadece kendimi koyup yorum yapıyorum.
o ne yaaa. E napicaksin simdi kocasiyls mutsuzdur kesinKadının instagram profili kapalı profil resmi de tek kendisi ben bekar sanıyordum o yüzden. Facebooktan buldum çalıştığı yerin sayfasından kız evli çocuklu
o ne yaaa. E napicaksin simdi kocasiyls mutsuzdur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?