Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben fazla iyimser yaklaştım konuya eşini daha önceki vaktini bilmiyordum o zamanhanımefendinin eşi flört ediyor

Bu kız onu kendi kendine yazamaz bence hanım efendinin eşinin daha öncede vukuat olmuş ben iyi niyet gösterdim yanlış anlama olabilir diye

Hanımefendi evli adam karısını hayal kırıklığına uğratmaz ayda öyle bi olay yaratmaz mesafesini korur ben hanımefendinin eşinin daha öncede boyle seyler yaptığını bilmiyordum iyi niyetle yakalanıp gereksiz samimiyet dedim bunu da konuşup halletmesini soyledim

Çok sevimsiz bir samimiyet var yazışmalarda canım. Kız da az değil yani, ona neymiş elin evli adamının ne yiyip içtiğinden? İş ortamında böyle laçka muhabbetlerden hiç hoşlanmam. Bence sen yazışmaları sıkı takibe al, eşinin bu şahsın yanında olduğunu tesbit ettiğin an, binbir bahaneyle eşini ara birkaç kez. Bildiğinden kuşkulansın. Ayağını denk alır.

Esen yelden nem kapan kadınlar olur ya hani adamın yanından geçen kadını bile kıskanan onlara deli olurum işte..kk da çok var onlardan.
Ama sizin konunuzda eşinizin flört etmeye çalıştığını düşündüm hemen.
Bence hiçbirşey belli etmeyin bir süre takip edin yazışmaları.Elbet varsa birşeyler çıkar zaten.
Ama şu aşamada birşey sorarsanız kendini haklı çıkarmak için sizi suçlar ne hakla yazışmalarımi takip ediyorsun sadece sakalastik filan der.Elinize birşey geçmez.

Teşekkürler, bu yazışma normal bir yazışma değil zaten. Bende basitleştiremem, haftada bir gittiği bir işyerindeki kızla ne samimiyeti olabilir.

kocan araniyor kuzum, ilk buldugu hatuna da ziplamis belki bize de ekmek cikar diye dusunuyor...

bugun bu gereksiz samimiyet yarin aldatmayi da dogurur...
adam dedigin biraz agir durur senin ki tam yilisik...

karsi tarafta yesil isik yakmak uzere haberin olsn...

Teşekkürler, bu yazışma normal bir yazışma değil zaten. Bende basitleştiremem, haftada bir gittiği bir işyerindeki kızla ne samimiyeti olabilir.
Peki sen aynı şeyi yapsan eşin ne tepki verirdi acaba ? Nolcak canım işyeri arkadaşıyla gereksiz laubali olmusmu derdi acabaaa. Burda bazı arkadaşlar bunu aldatma olarak görmüyor ya. Sana kimbilir neler söylerdi kocan

ben eşine değil de kıza kabahat buldum.
eşinin evli olduğunu bile bile, cilve yapmaya çalışıyor kezban.

eşin bence farkında değil henüz. karşı cinsle mesafeli olmayı seven biri için fazla samimi. kızın yaşı küçük mü, ondan öyle davranıyor olabilir mi?

bence direkt söylemek yerine akşam yemeğinde birinden örnek verin, işyeri dedikodusu gibi anlatın. belki o zaman anlayıp düzeltir kendini.

Kıyamet kopar kesin ben aynı şeyi yapsam.

Eşim aptal değil, biz birlikte olmadan önce baya hızlı da yaşamış yani bunu anlayıp yapıyor. Saflığına veremem saf değil.

nasıl yaptınız anlatır mısınız bilg indirip telefon numarasını girince onay kodu gidiyor mu

Eşinizin nasıl biri olduğuna bağlı normalde insanlara mesafeli duran soğuk biriyse evet yani bir samimileşme var ama herkesle çabuk iletişim kuran takılan biriyse normal denebilir bence izlemede kalın. Ancak bu şekilde hergün whatsapp okursanız psikolojiniz bozulur her yazdığına da takılırsanız kaldı ki kendi arkadaşlarıyla da yazışmaları oluyordur çok özeline girmek oluyor ayn şeyi size eşiniz yapsa mesela?

ben eşine değil de kıza kabahat buldum.
eşinin evli olduğunu bile bile, cilve yapmaya çalışıyor kezban.

Grill çok şaşırdım. Şu mesajlarda bir tek ne yedin afiyet olsun var kızın yazdığı ki onu da ben bütün iş arkadaşlarıma sorabilirim, sen kendini yaşlı mı sanıyorsun, küçüksün diye olta atmalar, teşekkürler küçük hanım demeler hep eşinin yazdıkları.

Bakın eski konularınıza baktım eşinizle ilgili ciddi bir güven sorununuz var.

Bana karışmıyor, kıskanmıyor bir yere gitsem ses etmiyor sahiplenmiyor beni sevmiyor mu aldatıyor mu?

Yanyanayken başka kızlara da bakıyor gözü kayıyor aldatır mı?

Hatta işyerinde nişanlı bir kızı yine aynı işyerinde evli bir erkekle birlikte diye suçlamılsınız delil olarak dahili telefonda çok konuşmalarına falan bağlamışsınız ki enteresan bir siz farketmişsiniz ve adamın eşine desem mi diye sormuşsunuz ne alakaysa.

Yanii hep aldatma aldatılma üzerne konular ve sonu da gelmeyecek gibi anlaşılan. Eşiniz zaten kıza yaşın küçük demiş kardeşi gibi konuşmuş. Madem bu kadar güvensizdiniz hemen niye çocuk yaptınız. Sürekli hergün takip edip bu konuda takıntılarınızı zirveye mi çıkaracaksınız?

Kıyamet kopar kesin ben aynı şeyi yapsam.
işte erkek yapınca basitleştiriliyor , laubali olmuş nolcak aldatmamış yatmamış hesabına getiriliyor ama kadının bir erkek arkadaşı olsa , bu tarz konuşmalar yapsa kocanı bırak kim duyarsa duysun seni afaroz edip topa koyarlar. aldatmanın , cilveleşmenin , flörtözlügün benim gözümde hiçbir basitliği , sebebi bahanesi yok olamaz. boşansın çok flörtözse gezsin tozsun , şakalaşsın . hiçbir evli erkek yada kadın evliyse bu tarz muhabbetlere giremez karşı cinsle , girersede bedelini öder , aldatmak illaki gidip yatagına girmesi değil..

bı ekran gruntusu al sankı onun telefnundan bakmıssın gıbı sakın bılgısayara watsap yukledıgını syleme cıvık cıvık muhabbetler

Evli bayanın samimi erkek arkadaşı olamaz siz fazla abartiyorsunuz yok kadın yapsaydı biz kadınlar erkeklerle samimi olmayız

eşim mesafelidir demesi, eşinin küçük hanım demesi filan yaşının çok küçük olduğunu düşündürdü.
ama konu sahibi hızlı bir yaşantısı vardı deyince ben de flörtleşme olduğu kanısına vardım.

sen kendini yaşlı mı sanıyorsun cümlesini atlamışım ben ya.
o zaman bariz cilveleşme var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…