Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çocuk yapamadım çocuğum düştü.

Ben de açıkçası kendini yaşlı hisseden (Hani 28 olup da 30a da az kaldı diye üzülen) birini gereksiz teselli etmeye çalışmış diye düşündüm. Ama gene de çok az yazışma var kesin bir şey denilmiyor bir türlü.

Son düzenleme:
Whats app web için illa ki pc veya tablet vs mi lazım arkadaşlar ?
telefona da Watsap web programını yükleyebiliyorsun uygulamalarda var hem android de hem ios da .

Konu sahibi yasa dışı bir yol olmadığı için suç olacağını sanmıyorum ben. Casus program değil sonuçta

eğer sonunda ayrılacaksa netleştirmek ve delil için takip etmeli.

ayrılmayacaksa burada takibi bırakmalı bence konu sahibi.

Eşinizde bir potansiyel var.O belli.Ama daha eylem safhasında değil sanırım.

Ben ne kocalar gördüm.Odun dediğin adam başka kadına gelince romeoya bağlıyor.

Karısının hayatında duymadığı sözler, görmediği haller.

Bunlar hepsinin dibine kibrit suyu dökeceksinNedir bu kadınların çilesi sinir oluyorum.

Hepsini parçapinçik edesim var

Bence de bütün gereksiz konuşmaları yapan adam. Sen kendini yaşlı mı sanıyorsun, suratsız demiş kız resmen konuyu değiştirmek için yemeği sıkıştırmış araya gibi geldi. Tabi konuşmanın başı olsa daha net olurdu herşey ama ortada olan haliyle saçma sapan samimiyet kurmaya çalışan adam

Benim eşim kızı akşam yemeğine davet etti an itibari ile yemin ederim elim ayağım buz.

Bekle diyen arkadaşları anlamıyorum adam evli ne diye bi bayanla laçka muhabbete girsin ki bu aldatma sayılmıyor mu gerçekten ?

ARKADAŞLAR ŞEYTAN DİYOR Kİ KIZLA ANLAŞIRLARSA KALK OLDUĞU YERE GİT AMA 2 SAAT UZAKLIKTA ?

ARKADAŞLAR ŞEYTAN DİYOR Kİ KIZLA ANLAŞIRLARSA KALK OLDUĞU YERE GİT AMA 2 SAAT UZAKLIKTA ?

Kızla anlaşırlarsa 2 saat falan demeden gidin zaten. Ne demek akşam yemeğine davet etmek. Biraz daha bir izleyin bakalım. Ah kız kabul etse de görsek adamın tam niyetini. Size ne diyecek acaba akşam yemeğe gelmeyince. Sakin kalmaya çalışın.

Benimkide facete okey oynarken yaptı aynı şeyi.hemde 3 ay şehit dışındaydı. Konuşmaları sakince okudum. Ve telefon ettim alay eder gibi konuştum. Ve su üstüne çıkmaya çalıştı. sinirlenirleriniz güçlüyse vurun yüzüne. Boşucağım seni de. Gözüm görmüyor. Kim bilir görmediği yerde neler yapıyorsun ben bu kadarına şahit olabildim de. Ama 2 kere falan üste çıkmaya çalışıp resmen bağırdı. Sonra nemi oldu kapadım teli kestim irtibatı. Kalktı geldi izmirden. Boşucaktım ama cidden. Güven önemli bir kere kayboldumu olmuyor bir daha.
Noldu sonra özürler bilmem neler. Yapmadğı süpriz birşey kalmadı. Sadece yazışarak konuştu muhabbet etti diye yaptım ben. Sinirlerin sağlamsa vur yüzüne. Ama sonuna kadar sabretmen lazım. Köpek gibi yalvarcak özür dileticeksin.hemen affetmicen

eşini arayıp ağız yoklasan akşam sinemaya gidelim gibi bir teklif mesela? bakalım ne diyor?

Bence bekleyin biraz daha. Gereksiz samimiyet var. Bi bakın bakalım öyle yazışmalar olacakmı? Şimdi söyleyip aklıma sokmayın daha fazla öyle ters tepkiler olur biliyorsunuz.

Hee ben ona akıl veriyordum küçük o diyebilir bu arada. Ama bu onla konuşması gerektiği ve haklı olduğu anlamına gelmiyor işte sorun o. Birde mesajları siliyor.en büyük sorun. Bütün whatsapp mesajlarını siliyormu sadece kızla olanımı siliyor. Hepsini siliyorsa bu mesajları silme neden siliyorsun de.

Kesinlikle o yemege git ama basma uzaktan izle. Zaten 5dk da yiyip kalkacak halleri yok.

Kızın cevabını bekleyin bence ve ne şekilde davet etmiş? İş bahanesiyle mi yoksa açıktan açıktan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…