Bakın eski konularınıza baktım eşinizle ilgili ciddi bir güven sorununuz var.
Bana karışmıyor, kıskanmıyor bir yere gitsem ses etmiyor sahiplenmiyor beni sevmiyor mu aldatıyor mu?
Yanyanayken başka kızlara da bakıyor gözü kayıyor aldatır mı?
Hatta işyerinde nişanlı bir kızı yine aynı işyerinde evli bir erkekle birlikte diye suçlamılsınız delil olarak dahili telefonda çok konuşmalarına falan bağlamışsınız ki enteresan bir siz farketmişsiniz ve adamın eşine desem mi diye sormuşsunuz ne alakaysa.
Yanii hep aldatma aldatılma üzerne konular ve sonu da gelmeyecek gibi anlaşılan. Eşiniz zaten kıza yaşın küçük demiş kardeşi gibi konuşmuş. Madem bu kadar güvensizdiniz hemen niye çocuk yaptınız. Sürekli hergün takip edip bu konuda takıntılarınızı zirveye mi çıkaracaksınız?
eşim mesafelidir demesi, eşinin küçük hanım demesi filan yaşının çok küçük olduğunu düşündürdü.
ama konu sahibi hızlı bir yaşantısı vardı deyince ben de flörtleşme olduğu kanısına vardım.
sen kendini yaşlı mı sanıyorsun cümlesini atlamışım ben ya.
o zaman bariz cilveleşme var.
telefona da Watsap web programını yükleyebiliyorsunWhats app web için illa ki pc veya tablet vs mi lazım arkadaşlar ?
eğer sonunda ayrılacaksa netleştirmek ve delil için takip etmeli.Ben de açıkçası kendini yaşlı hisseden (Hani 28 olup da 30a da az kaldı diye üzülen) birini gereksiz teselli etmeye çalışmış diye düşündüm. Ama gene de çok aza yazışma var kesin bir şey denilmiyor bir türlü.
Bence de bütün gereksiz konuşmaları yapan adam. Sen kendini yaşlı mı sanıyorsun, suratsız demiş kız resmen konuyu değiştirmek için yemeği sıkıştırmış araya gibi geldi. Tabi konuşmanın başı olsa daha net olurdu herşey ama ortada olan haliyle saçma sapan samimiyet kurmaya çalışan adamGrill çok şaşırdım. Şu mesajlarda bir tek ne yedin afiyet olsun var kızın yazdığı ki onu da ben bütün iş arkadaşlarıma sorabilirim, sen kendini yaşlı mı sanıyorsun, küçüksün diye olta atmalar, teşekkürler küçük hanım demeler hep eşinin yazdıkları.
ARKADAŞLAR ŞEYTAN DİYOR Kİ KIZLA ANLAŞIRLARSA KALK OLDUĞU YERE GİT AMA 2 SAAT UZAKLIKTA ?
Nasıl davet etti peki?Benim eşim kızı akşam yemeğine davet etti an itibari ile yemin ederim elim ayağım buz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?