Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oha ya Allah'ın cezası bi de akşam yemeğine davet etmiş. Allah bilir sana ne yalan uyduracak. Sen iyi sabırlısın ben duramazdım giderdim onları rezil ederdim sanırım. Ama eğer tam yakalamak istiyorsan biraz daha sabırlı ol derim.

+1

Bu işler böyle başlıyor.
Ya ben 15 yıldır tanıdığım, aynı okuldan mezun olduğum, ailecek görüştüğümüz erkek iş arkadaşımla o şekilde yazışmak bir yana, belirli bir saatten sonra msj atmıyoruz, aramıyoruz. Bayan iş arkadaşım da olsa çok samimi değilsem yazışmam bu şekilde.
Kız kaç yaşında eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama küçük bir kız diyelim ki, ne paylaşımı ortak noktası olabilir onunla? Masum düşünmeyin. O iş arkadaşı kız değil de erkek olsaydı bu şekilde yazışır mıydı eşiniz? Küçük bey falan der miydi? Elbette ki hayır.
Bence bariz aldatmaya ilk adım atılmış flört ediyorlar...
Kız da evli olduğunu biliyordur, evli erkeğin kendine bakması, beğenilmek vs. tatmin ediyor.

Benim eşim kızı akşam yemeğine davet etti an itibari ile yemin ederim elim ayağım buz.
eğer kız kabul ederse git oraya ve uzaktan izle , alabiliyorsan görüntü al . yemekten sonra nereye gidecekler ,napıcaklar takip et ve tabiki yemekteki hal ve tavırları . allah bildiği gibi yapsın eşini..

Bu konuşmada samimiyet belli ama aldatma olup olmadığını söylemek için çok yetersiz :/ sen takipte kal bir sure ama sinirlendigin zaman caktirma

...

Yuh ya yeni okudum yemeğe davet ettigini?

Peki sana ne yapacagini söyledi esin?

İnşallah gitmissindir

Son düzenleme:
Bence konuşmayı takipte kal akşam yemek için giderseler giyin süslen sende git baskın basanındır suç üstü yap konunu takip edicem sende gelişmeleri yaz lütfen ve sakin ol

Bende bi markette calisiyodum adam büyüktü evliydi bana hep takilirdi şaka vb. ben çok rahatsiz olurdum evli barkli adam insanda biraz utanma olur yerini bilmeli diğer arkadaslara öyle davranmiyodu tek bana bende o işten çıkmaya calistim tabi patron izin vermedi Allah'tan o adam gitti ben yüz verseydim herşey olurdu çünkü adam çok yakındı bence sen işyerine o kızdan bisey anlamış gibi davran o kız sana niye ilgileniyo gibi uyar belki adam yanlış yola dusmemeye çalışır

Sinirli gözükme sesini de yükseltmeden bu bayanla iş dışı harici görüşüp konuşmanı istemiyorum umarım kararıma ayak uydurursun de sinirli olursan o da sinirlenir ve kendini haklı çıkarmaya çalışır

AY RESMEN CİNAYET SEBEBİ
O yemeğe giderse size ne diyerek gidecek merak ediyorum!!!!!!!

şaka gibi bazı yorumlar , adam kızla yazıştı yazıştı bugünde yemeğe davet etti. siz hala sinirlenmeden uyar iş hariici görüşmemesi için diyorsunuz . akıl akıl gel bana takıl..

kesinlikle bu evrede bir şey bildiğini çaktırma lütfen sabır et ve hep gülümse asla kızın konusunu falan açma eğer eşin anladığını fark ederse whatsap konuşması okumalarını unut
kız eşinin evli olduğunu biliyorsa zaten sen eşine ayar versen de yapacaklarını yaparlar senin de ruhun duymaz çünkü eşin direk arar konuşur veya iş yerinde kararlaştırır buluşma yemek v.s gibi durumları sen akıllıysan o da akıllı
elinde net delil olmadan asla adım atmayın hanımlar eşleriniz üste çıkar bir de hasta takıntılı gibi yaftalar yersiniz hiç gerek yok sabır et sadece ve izle takip et yemek yiyecekleri mekanı biliyorsan git sağlam delilerle çık karşısına yoksa seni kaybetmemek için her türlü ölüyorum bitiyorum tülaaaay n'lurrr geri dön tülaay taktiği yapıp seni ikna eder daha doğrusu istemesen de ikna olmak durumunda kalırsın hayatın onu takiple geçer..
aldatıyorsa da bas tekmeyi ekonomin el veriyorsa

Son düzenleme:
şaka gibi bazı yorumlar , adam kızla yazıştı yazıştı bugünde yemeğe davet etti. siz hala sinirlenmeden uyar iş hariici görüşmemesi için diyorsunuz . akıl akıl gel bana takıl..
Sinirlenirse cevap vermicek kadını ağlatıcak gevelicek çünkü erkek yaptığı yanlış adama alkış yapmıyoruz ya

Bence konu sahibi dayanamadı ve adamı aradı şuan muhtemelen kocasına haddini bildiriyor. Soğukkanlılık çok önemli ama çooook zor

umarım aramamıştır ben bile gerildiğim şuan tam kırılma noktası biraz daha sabır et canım ya sonunda mutlu olan sen olmak için eğer adamın içinde varsa bu gün veya seneye bulduğu ilk fırsatta yeni deneyim arıyor böylelerini hayatımızda mecbur olmadıktan sonra tutmanın hiç bir alemi yok

Arkadaşlar kızın ne cevap verdiğini bilmiyorum eşim silmiş bana yemekten foto attı erkeklerle sanırım kız kabul etmedi ya da o da gitti ya da ne bilim sonrası kahveye fln

Ve ben çaktırmıyorum bana yemekler geldi diye masadan foto atmış hep yapar afiyet olsun canım dedim tabi boğazına dizilsin inşallah yarın gelince çıktılarını alıp yüzüne vuruacam . Bugün akşam gelmeyecek kendisi iki saat uzaklıkta başka şehirde şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…