Allahin sevdigi kuluymusun.. Canim benim. Tez zamanda acilarin gecicek insallah..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahin sevdigi kuluymusun.. Canim benim. Tez zamanda acilarin gecicek insallah..
cevabını çok huzur verici buldum:)
konu sahibi güzellik, sen de bu olayın sadece senin başına gelmediğini düşün. şu an bu dertten kaç kişinin yüreği yanıyor acaba.. yani dayanmak zorundayız
Bu aldatan ınsanların yatacak yerı yok
canım umarım cok kısa bır surede unutursun se.efsızı ona daır ıyı bısey hatırlama unutmak ıstıyosan anılar vs vs
Insallah layigini bulur.
Rabbim ilerki zamanda hayirli ve kendisini gercekten cok sevdigi bir kulu sana es olarak nasip eder canim..
Canim sen ona inat kendini gelistirmeye bak,
kayip ettigi seyin degeri artar ilerde kafasini daha buyuk taslara vurur..
bende aldatılmıştım nasıl bi duygu olduğunu çok iyi biliyorum...seneye 10 sene olacak;şimdi diyeceksiniz ki bu kadar zaman hala unutamamış mı? tabii ki acısını unuttum ama bendeki yan etkileri hala devam ediyorzor bi durum ama başa çıkacaksın inş sabret...bi de benim yaptığımı yapma;hiç kimseye güvenmedim ondan sonra...bu kez yeni birini hayatına sokmak çok zor oluyor:2: sonra kalıyorsun bi başına hatta evde kalmış oluyorsun zamanla
![]()
unutursun be canım hiç merak etme..