- 24 Mart 2018
- 1.096
- 1.427
- 63
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
Bu aldatanları ibreti alem olsun diye herkese rezil edeceksin ki bu ş....yoksunu insanların yaptıkları yanlarına kar kalmayacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisanlin boşlukta evlenmekten her an vazgecebilir gibi..Bu adamin ipiyle kuyuya inmeye emin misin tatlim?
o konu sahibi ile bu konu aynı kişi miTelefon numarası kayıtlı değildi de senin yanındayken nişanlın arkdaşını aramıştı da güya seni sormuştu di mi?
O konuda daha belliydi ama insan konduramıyor
o konu sahibi ile bu konu aynı kişi mi
ben de aldatılıyorsun demıstım ama arkadaslar aman canım cok takıksın demişlerdi burada
neyseki evlenmeden öğrenmişEvet ya oymuş. Çok garipti zAten o gün yaşadıkları
Altından bu çıkmış![]()
ama insanlar haysiyetlerinu sereflerini ne zaman kaybettiler bu kadar ?
İki kansız içinde değmez.Şükret evli değilsin, çocuğunda yok. Şanslıymışsın.
o konu sahibi ile bu konu aynı kişi mi
ben de aldatılıyorsun demıstım ama arkadaslar aman canım cok takıksın demişlerdi burada
Yüzleştin mi onlarla? İnsan ne yapacağını şaşırır ya gerçekten zor. Onları sosyal medyadan takip etme bu seni daha kötü yapar. Uzak dur mümkün olabildiği kadar.Degmez biliyorum degmez ama elimde degil. Dik duruyorum deniyorum bir an geliyor cokuyorum.
Icim aciyor, kafamda her seyi yeniden yasiyorum. Sukurler olsun tek tesellim bu.
Acın elbette bitecek.
Ama kendini biran evvel iyileşmeliyim fikriyle yorma .
Dibe batacaksın ,acını yaşayacaksın ve günü geldiğinde hızla çıkacaksın.
Yaptıkları çok adice bir davranış ,ama siz iyi birisiniz ki bu gerçeği görebildiniz.
Tecrübelerle sabit,ben hep çivi çiviyi söker inanışındayım.
Biraz toparlan sonra hayatına birini al .
Elbette geçecek ,neler neler geçmedi ki.
Ağla dövün ama gururundan asla ödün verme.
Öğrenince ne yaptın ?
Yok yahu çoğu kişi "normal bir olay değil bir şey karıştırıyorlar" demişti de bir tekdarkmore kendinden pay biçip "arkadaşlarım eşimle araşır gayet normal" demişti.. Hatta ona "sayfada teksin" demiştim.
İnkara rağmen çıktı meydana. Merak ediyorum kul hakkı ile gelmeyin diyen Allah'a nasıl hesap verecekler? Ömürlerini nasıl devam ettirecekler?