Aldatilmak

Sırayla hepimiz bir gün aldatılacaz gibi hissediyorum artık.
Bu nedir,her gün her gün :KK43:
Allah belasını versin hepsinin!

Ahlaksız pislikler!
Neden hâlâ nişanlı peki,başka şeyi bahane edip ayrılsa ya,neden sürdürüyor yaa Allahaşkına biri incelesin bu türleri.
Bilim incelesin.
Neyin kafasını yaşıyorlar, nasıl bir ruh halidir bu.

Hele o arkadaşınıza diyecek tek laf var o da terbiyesizce olacak yazamıyorum.
Allah onun da belasını versin,umarım hiçbir zaman mutlu bir yuva kuramaz.

Gebersinler.

Çok doldum kaç gündür bu mevzulara.
Aynen ya madem diğer kızla birlikte niye nişanlısından ayrılmıyor hala?! Vallahi bu konuları okudukça birisiyle tanışmaya korkar oldum. Aldatılma gerçeğiyle yaşamak zorundayız sanırım:(

Tesekkur ederim. Insallah. Bitecek diyorsunuz ailem de oyle diyor arkadaslarim da. Zaman gectikce duzeleceksin diyolar ama gercekten hem psikolojimi hem saglimi mahvettiler.
Ogrenince nisanlim denen haysiyetsizin ailesine anlattim. Aile de sok gecirdi. Inanmadilar, yazismalarin ekran resmini almistim onlari gosterdim. Nisani attim.

Kizla konustum. Aglaya aglaya nasil karsi koyamadigini,elinden geleni yaptigini ama olmadigini anlatti. yanlis ama masum (!) asklarini anlatti resmen. O da cok aci cekmis, hatta benden de cok cekmis. Boyle bir karaktersizlik boyle bir vicdansizlik var mi?
Hic aglamadim onun yaninda hayret ediyorum kendime. Icim ofke,nefret doldu suan yazarken ayni hisleri yasiyorum. Nefret ediyorum onlardan. O agladikca yuzune carpmak istedim.
Asil komediyi soyleyeyim mi ?
Ayrilacaklarmis. Evet ikisi de ayri ayri bunu soyledi bana. Aklim almiyor ya ayrilacaklarmis ve benim yuzume bakmaya devam edeceklermis. Bu mu insanlik? Bu mu ahlak?
Dugunume ne yuzle gelecekti.
Dusunuyorum,anlamiyorum. Igreniyorum.
Sen bunu unut biz ayrılacağız, evlenelim mi dedi yani?? Daha neler duyacağız.

Tesekkur ederim. Insallah. Bitecek diyorsunuz ailem de oyle diyor arkadaslarim da. Zaman gectikce duzeleceksin diyolar ama gercekten hem psikolojimi hem saglimi mahvettiler.
Ogrenince nisanlim denen haysiyetsizin ailesine anlattim. Aile de sok gecirdi. Inanmadilar, yazismalarin ekran resmini almistim onlari gosterdim. Nisani attim.

Kizla konustum. Aglaya aglaya nasil karsi koyamadigini,elinden geleni yaptigini ama olmadigini anlatti. yanlis ama masum (!) asklarini anlatti resmen. O da cok aci cekmis, hatta benden de cok cekmis. Boyle bir karaktersizlik boyle bir vicdansizlik var mi?
Hic aglamadim onun yaninda hayret ediyorum kendime. Icim ofke,nefret doldu suan yazarken ayni hisleri yasiyorum. Nefret ediyorum onlardan. O agladikca yuzune carpmak istedim.
Ayrilacaklarmis. Evet ikisi de ayri ayri bunu soyledi bana. Aklim almiyor ya ayrilacaklarmis ve benim yuzume bakmaya devam edeceklermis. Bu mu insanlik? Bu mu ahlak?

Bence sen de bu cibiliyetsizler yüzünden ağlamayı bırak..
Bak Allah nasıl çıkardı karşına? Ya o telefon sen yokken çalsaydı? Numarayı bir şekilde göremeseydin?
Şu an hala saf saf evlilik planları yapıp bir salağın kaprislerini çekiyordun..

Geçen günde zaten bu arkadaşınızla beraber dışarı çıktığınızda nişanlın kızı aramıştı sende görmüştün şüphelenmiştin. Bunun üzerine bir de bu olay olmuş zaten maili görmenize gerek yoktu bu olaydan sonra ve senin onu görmenden sonra maildeki yazışmaları silmemesi de enteresan. İlk olan olay bu olmamış yani öncesi de var zatem maili görmeden önce nişanlın arkadaşını aradığında ve gördüğünde ayrılman gerekirdi

Allah belalarını versin ya ahlaksızlar.. İnsana en yakın arkadaşı bunu yaparsa kime güvencez başka.. Üzülme canım bu adam bu kız olmasa başkasıyla aldatırdı zaten kesin. Adamın ruhunda varmış ahlaksızlık. Sağlığın daha önemli boşver. Biraz kendine geldikten sonra kısa bir tatile çık kafanı dağıt biraz iyi gelir..

Vay vay hickimseye guven kalmamis.Nasil tepki verdin?ben olsam o kizi bi guzel pataklarim yoksa rahat edemezdim:sinirli:

Ailesine anlattim. Kizin ailesine ulasamadim,telefonlarimi acmadilar.
Ortak arkadaslarimiza anlattim, o kizla universiteden cok arkadasimiz var.
Kimse inanamadi biliyor musunuz,insanlar sok gecirdi. Insanlar bana sen yanlis anlamis olabilirsin dediler.
Neden ?cunku biz bu insanla ayni evde kaldik,bi donem yedigimiz ictigimiz ayri gitmedi. Insanlar bunu gorup olamaz diyor ama ben bunu yasiyorum. Ne kadar igrencler. Basini yastiga koydugunda vicdani temiz mi gercekten ?
Onunla da konustum. Soyledim. Ofkemi kinimi kustum.
Nisanli. O adam. Adam demek istemiyorum. Bana yuzlerce mesaj atti acmiyorum telefonlarini. Hata yaptigini , bir anlik duyguyla hareket ettigini, bizim sevgimizin bunu asabilecegini.
Komik. Bizim sevgimiz su haysiyetsizligi ortermis. Onun da yuzune tukurdum.Ailesine anlattim butun ortak tanidik varsa soyledim icim sogudu mu hayir. Icim sogumuyor. Icimdeki ofke,uzuntu azalmiyor.
Icim karardi kalbimi kararttilar.

Ya ben senin diğer konunu okumuştum,arkadaşınla kahve içerken nişanlın aramıştı ''yanılıyor muyum ?
smileys192-gif.1318420

Çok üzüldüm gerçekten.
Sana birşey diyim mi ?
Bende ayrılık yaşadığımda,ailem arkadaşlarım gelip teselli verirken geçecek diyorlardı.
Bende içimden ''Ne zırvalıyorsunuz ,öyle kolay mı,benim ne yaşadığımı nereden bileceksiniz,boş teselli vermeyin artık diye haykırıyordum''Kimseyi görmek istemiyordum .
2007051701-1-gif.1318443

Ama aradan 1 ay geçti,baktım ki hafifledi 2. ay sık sık hatırlamadığımı farkettim 3. cidden azaldı.4. bitti.
Şimdi hatırladıkça gülüyorum.
Benim atlatmamdaki en büyük fayda ;Tatile çıkmak,kendime hobi edinmek,ve ne kadar tat almasamda hayatın tadını çıkarma yöntemlerim oldu.
Eee bu arada hayatıma bir kaç kişi aldım maalesef çünkü mecburdum .
Lanet telefonda onun ismini görmek için bekleyemezdim.
Numaramı değiştim,ortamımı değiştim arkadaşlarımı bile değiştim.
Geçti mi geçti.
Şimdi onların ne yaptığını umursama ,emin ol onlarda birlikte olamayacak.
Çünkü sana attıkları kazığı ömürlerince kemirecekler.
Sen kendi acını dibine kadar yaşa ,ama onlara karşı güçlü ol.
yy6e-gif.1318440

Ya ben senin diğer konunu okumuştum,arkadaşınla kahve içerken nişanlın aramıştı ''yanılıyor muyum ?
smileys192-gif.1318420

Çok üzüldüm gerçekten.
Sana birşey diyim mi ?
Bende ayrılık yaşadığımda,ailem arkadaşlarım gelip teselli verirken geçecek diyorlardı.
Bende içimden ''Ne zırvalıyorsunuz ,öyle kolay mı,benim ne yaşadığımı nereden bileceksiniz,boş teselli vermeyin artık diye haykırıyordum''Kimseyi görmek istemiyordum .
2007051701-1-gif.1318443

Ama aradan 1 ay geçti,baktım ki hafifledi 2. ay sık sık hatırlamadığımı farkettim 3. cidden azaldı.4. bitti.
Şimdi hatırladıkça gülüyorum.
Benim atlatmamdaki en büyük fayda ;Tatile çıkmak,kendime hobi edinmek,ve ne kadar tat almasamda hayatın tadını çıkarma yöntemlerim oldu.
Eee bu arada hayatıma bir kaç kişi aldım maalesef çünkü mecburdum .
Lanet telefonda onun ismini görmek için bekleyemezdim.
Numaramı değiştim,ortamımı değiştim arkadaşlarımı bile değiştim.
Geçti mi geçti.
Şimdi onların ne yaptığını umursama ,emin ol onlarda birlikte olamayacak.
Çünkü sana attıkları kazığı ömürlerince kemirecekler.
Sen kendi acını dibine kadar yaşa ,ama onlara karşı güçlü ol.
yy6e-gif.1318440

Evet canim o konu dogru biliyorsun.
Nasil denk geldim. O ana kadar o kizdan 1 saniye bile suphelenmezdim ya mumkun mu aklimindan ucundan gecmedi. Nasil gecsin bu kadar igrenc bir sey.
Ama o adam sorunlar cikarmaya baslamisti ben de ailesine bagladim. Aileme bagladim. Evlilik stresi dedim .Dedim de dedim.
Aptalmisim. karsima bi sekilde cikti. O cikmasaydi ben kurcalamazdim biliyo musun, evlenirdim. Aklima da gelmezdi.
Annem babam herkes sukrediyor benim kurtulduguma sukrediyolar. Ben de ediyorum ama icim aciyor. Sen de zaman diyorsun, zamanla gececek. Bekliyorum.
Cok tesekkur ederim.

Geçen günde zaten bu arkadaşınızla beraber dışarı çıktığınızda nişanlın kızı aramıştı sende görmüştün şüphelenmiştin. Bunun üzerine bir de bu olay olmuş zaten maili görmenize gerek yoktu bu olaydan sonra ve senin onu görmenden sonra maildeki yazışmaları silmemesi de enteresan. İlk olan olay bu olmamış yani öncesi de var zatem maili görmeden önce nişanlın arkadaşını aradığında ve gördüğünde ayrılman gerekirdi
Evet haklisiniz belki.
Iste onun uzerine kurcaladim ve buldum.
Oyle ayrilsam icimde hep suphe olacakti
Yani nasil desem cok sevdiginiz , ondan asla beklemediginiz bir arkadasinizi dusununm
Insan istemiyor,konduramiyor.
Allahtan korkarlar diyor. Bu kadar olmaz olamaz diyor.
Oluyormus.

Yok yahu çoğu kişi "normal bir olay değil bir şey karıştırıyorlar" demişti de bir tek darkmore darkmore kendinden pay biçip "arkadaşlarım eşimle araşır gayet normal" demişti.. Hatta ona "sayfada teksin" demiştim.

İnkara rağmen çıktı meydana. Merak ediyorum kul hakkı ile gelmeyin diyen Allah'a nasıl hesap verecekler? Ömürlerini nasıl devam ettirecekler?

darkmore darkmore öyle demişti evet ben de hatta iyi niyetine bayılıyorum demiştim :KK70: esergry esergry

Valla hala ayni dusunuyorum gencler :KK66: bu konu bana pek bir ilginc geldi. Bu devirde hala askini meskini mail uzerinden yazisarak yasayan var mi yahu? Garip olan biraz da bu. Bu konu bir de mat ruj arkadasin konusu su anda kafamda soru isareti olan konular.

Ben kendim nasilsam herkesi de oyle goruyorum sanirim. Universitede bir arkadasimi seven adam sonradan bana gelip benimle bir seviyeli iliski yasamak istedigini soylediginde hayir dedim. Sebebi arkadasimin bana kotu gozle bakmasini istemememdi. O olay benim icin bir referans. Halbuki arkadasim cocugu resmen kullanmis ve gerizekali yerine koyduktan sonra da kendisiyle iliski dusunmedigini soylemisti.

Evet canim o konu dogru biliyorsun.
Nasil denk geldim. O ana kadar o kizdan 1 saniye bile suphelenmezdim ya mumkun mu aklimindan ucundan gecmedi. Nasil gecsin bu kadar igrenc bir sey.
Ama o adam sorunlar cikarmaya baslamisti ben de ailesine bagladim. Aileme bagladim. Evlilik stresi dedim .Dedim de dedim.
Aptalmisim. karsima bi sekilde cikti. O cikmasaydi ben kurcalamazdim biliyo musun, evlenirdim. Aklima da gelmezdi.
Annem babam herkes sukrediyor benim kurtulduguma sukrediyolar. Ben de ediyorum ama icim aciyor. Sen de zaman diyorsun, zamanla gececek. Bekliyorum.
Cok tesekkur ederim.

Ya şuan sana kim de dese safsata gelir.
Uzaktan konuşmak kolaydır.
Etleri çekilen,karnına bıçaklar batan,uykusuz kalan,gece uykularından sıçrayan,yediğin içtiğinden haz almayan,her şarkıda hüzünlenen,her film de kendine pay çıkaran,ne zaman bitecek? Uyusam da bir kaç yıl sonra uyansam diyen''sensin.
Unutmak için dua etmekten başka çaren yok.
Yalnız kalmamaya çalış,sık sık dışarıya çık.
Derdi çok olan insanların derdini dinle ,derdinin küçüklüğünü anlarsın .
4sp0-gif.1318451

Valla hala ayni dusunuyorum gencler :KK66: bu konu bana pek bir ilginc geldi. Bu devirde hala askini meskini mail uzerinden yazisarak yasayan var mi yahu? Garip olan biraz da bu. Bu konu bir de mat ruj arkadasin konusu su anda kafamda soru isareti olan konular.

Ben kendim nasilsam herkesi de oyle goruyorum sanirim. Universitede bir arkadasimi seven adam sonradan bana gelip benimle bir seviyeli iliski yasamak istedigini soylediginde hayir dedim. Sebebi arkadasimin bana kotu gozle bakmasini istemememdi. O olay benim icin bir referans. Halbuki arkadasim cocugu resmen kullanmis ve gerizekali yerine koyduktan sonra da kendisiyle iliski dusunmedigini soylemisti.

Mail kelimesi burada benim de gözüme çarptı yalnız orada mutabıkız..
Yani whatsapp olmaz başka uygulama olur. Neden mail?

O telefon olayindan sonra mail ler i nasil okudun

Bulustuk, teline bakmama asla musade etmiyordu.
Sonra cocuk gibi elime teli verdi o aksam. Karsimda oturdu. Baktim.
Ama kiza ait hic bir sey yok. Ne bir sms ne bir whatsapp mesaji.
Ne bir arama kaydi. Hic bir sey.
Gmailine baktim. 2 kullanici gordum. Biri kendi kullanici hesabi,ici temiz. Digeri o yazistiklari. Goruntulu konusulmus,aranmis. Zaten bir sohbet sayfasi duruyordu acinca kayitlar direkt geldi ama kizin adi da gercek degil, nick gibi bir sey almis. Bunu actim. O anda hala,benden ozur dileyeceksin,bu yaptigin sey igrenc diyordu. Sok icerisinde yazilanlari okurken, elimden oyle bi cekti ki. Vermei istemedim. Kolumu sıktı, bilegim mosmor hala. Ama ben okuyacagimi okudum.

Aynen ya madem diğer kızla birlikte niye nişanlısından ayrılmıyor hala?! Vallahi bu konuları okudukça birisiyle tanışmaya korkar oldum. Aldatılma gerçeğiyle yaşamak zorundayız sanırım:KK43:
Yaa bu gerçekle yaşanmaz,bunun şüphesi de kötü,ihtimali de kötü, başa gelmesi zaten yıkım...
Ama ciddi ciddi bozuldum kaç gündür bu konular.
Sıra bana da gelir mi diye düşünüyor insan.
Ummadığımız taş,yarar mı başımızı bilemedim.

Allah akıl fikir versin herkese.
Çok zor bir çağdayız.
Yeterki aklın kaysın,birini bulmak hiç zor değil.

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi de,herkesi de.

darkmore darkmore o zaman sana tesekkur etmistim. Icimi rahatlattin demistim. Hatirliyor musun? O kadar isterdim ki senin dediklerinin olmasini.
Ben art niyetli,kotu olayim. Bu kadar ahlaksizca bisey cikacagina ben kotu kalpli olayim.
Bu devirde dedigine gore, inanmiyorsun.
Ben size ilginc bir hikaye anlatmiyorum. Icim aciyor, bu gecer mi diye soruyorum. Bir olay silsilesi,gelisme,sonuc yok. Aldatildim ve canim yaniyor. Bu kadar.

Evet bu devirde , bu tarihte, arkadasi ve nisanlisi tarafindan aldatildim.bunu da baska bir gmail hesabiyla mesajlasmalarini okuyarak ogrendim. Evet bu devirde. Bu sekilde.

Kotu olmasam,buraya konu acmayacaktim. O kadar icim aciyor nefes alamiyorum ki belki bunu yasayan arkadaslarin gececek mesajlarini okuyup bir nebze umutlanayim diye.

Ben de arkadasima kotu gozle bakmadim.
Bunu ogrenmeseydim onu boyle bir seyle suclamak agrima giderdi,ondna once Allahtan korkardim. Bu oyle bir mevzu ki bir sey gormeden aralarinda bir sey varmis diyemezdim. Suphesi beni yakmaya yetti.

Back
X