Aldatılmak..

Bu arada erkek arkadaşın süzme salakmış ya. :9:
Bana böyle yaklaşsa sevgilimin kuzeni beni denediğini düşünürüm. Hemen oltaya gelmiş bu. :27:
Niye sen gidiyosun evinden rahatından oluyosun. Bu keyfi nasıl kaçırırsın?
Her dakika laf sok, iğnele. Önce anladı mı bu diye kıvranır sonra yüzüne açık açık söyle.
Kaçıcak delik arasın pis. :47:

bence de eğer dayanabileceksen böyle yap.
kaldıramam dersen say dök teyzene git canım.
karar senin. durumunu sen bilirsin.

Canım eminsen kuzenine bildiğini söyle ve arana mesafe koy..

Erkek arkadaşından da bir an evvel ayrıl..

Ayrıca bu durumu annenle paylaşmanı öneririm, sakın içine atma.

Seni kaybeden üzülsün, kuzeninin erkek arkadaşıyla beraber olabilecek zihniyette birini hakediyormuş demekki..

*ben de kesinlikle bu şekilde davranman gerektiğini düşünüyorum canım.*

Bu arada erkek arkadaşın süzme salakmış ya. :9:
Bana böyle yaklaşsa sevgilimin kuzeni beni denediğini düşünürüm. Hemen oltaya gelmiş bu. :27:
Niye sen gidiyosun evinden rahatından oluyosun. Bu keyfi nasıl kaçırırsın?
Her dakika laf sok, iğnele. Önce anladı mı bu diye kıvranır sonra yüzüne açık açık söyle.
Kaçıcak delik arasın pis. :47:

katılıyorum. neden sen gidesin ki.

kendinden emin bi şekilde salın "kendi" evinde.

dik dik bak küçümsermiş gibi. laf sok sürekli.:47: anlar zaten kovmaktan beter etmiş olursun. terbiyesiz pislik.

erkek arkadaşına da msj at ben ayrılmak istiyorum de. malum üniversiteye giricem bu sene. daha iyileriyle karşılaşırım belki ne dersin ? de .:1::1:

sen de oyun oyna o şapşallarla.

Allah düşmanımın karşısına bile çıkarmasın böyle karaktersiz insanları. verilmiş sadakan varmış cnm. birini sevindir ramazan günü

Bence hiçbir şey yapma.

Bırak,kendi pisliklerinde boğulsunlar.

Ne güzel üniversiteye gideceksin sen.

Onlar da vıcık vıcık muhabbetlerine devam etsinler.:6:

Nereye kadar sürecek orası da tartışılır.

Kızla da arana mesafe koy,hoşgeldin güle güle tamamdır.

Bir kez daha anladım kuzenlerden iş çıkmayacağını.:31:

+1.
Al birini vur ötekine.

Salakın en önde gideni..:47:
Öyle mi yap diyorsunuz,bilemedim şimdi :26:

bence de eğer dayanabileceksen böyle yap.
kaldıramam dersen say dök teyzene git canım.
karar senin. durumunu sen bilirsin.

Canım ben bu durumda suçlu gibi kaçmazdım. Ne kadar önemsiz olduğunu anlasın. O kim ki?!

siz bir yerele gitmeyin.. kendi düzeninizi evinizi niye terk ediyorsunuz ki böylesi iğrenç bir insan için...

yaşadıklarınız evet ağır şeyler yalnız kalmak isteyebilirsiniz ama bırakın onlar evlerine dönünce kafanızı dinlersiniz...illaha gitmek isterseniz öyle gidersiniz sessiz sakin kalabileceğiniz bir yere..

bir arkadaş şeyden bahsetmiş, hemen söyleme diye.. evet mantıklı gerçekten... ilk dakikadan belli etmeyin.. bakalım size karşı nasıl davranacak... daha ne kadar iğrençleşecek...

zamanı gelince de yüzüne daha güzel gerçekleri çarparsınız... kaç gündür kim kimi oynatıyor acaba diye...

sizi daha fazla saf bulmasın... iş çevirmenin alasını görsün...

Zaten kalırsam,pısırık gibi duramam..
Burnundan getiririm onun..
Ama ailside olacak,babası çok sinirli biridir yanında birşey dersem ondan çok fena hesap sorar..
Bir kere öyle bir olayları zaten :26:
Bilemiyorumm :5:

siz bir yerele gitmeyin.. kendi düzeninizi evinizi niye terk ediyorsunuz ki böylesi iğrenç bir insan için...

yaşadıklarınız evet ağır şeyler yalnız kalmak isteyebilirsiniz ama bırakın onlar evlerine dönünce kafanızı dinlersiniz...illaha gitmek isterseniz öyle gidersiniz sessiz sakin kalabileceğiniz bir yere..

bir arkadaş şeyden bahsetmiş, hemen söyleme diye.. evet mantıklı gerçekten... ilk dakikadan belli etmeyin.. bakalım size karşı nasıl davranacak... daha ne kadar iğrençleşecek...

zamanı gelince de yüzüne daha güzel gerçekleri çarparsınız... kaç gündür kim kimi oynatıyor acaba diye...

sizi daha fazla saf bulmasın... iş çevirmenin alasını görsün...

Haklısınız..
Bakalıım daha ne kadar alçalacaklar..

herhalde ben olsam olayı herkese anlatırdım ve onların kalmasını istemezdim illa kalacaklarsa da eh kızın agzından burnundan heryerinden getirirdim. sebep de söylemezdim ona o çok muhteşem çalışan beyniyle akıl etsin bakalım! annene kesinlikle anlat canım ama.

Bence annenle hemen konuş bu konuyu. Öyle bir ahlaksızın evinize girmesine annen ve baban da müsade etmez. Kızın annesi banası da onun haddini bildirirler. Erkek arkadaşınla da asla konuşma, senin bir kelimeni bile duymasına müsade etme. Bence sadece konuşmalarının bir kopyasını çıkarıp adresine yolla. Bu çok koyar ona. Karşına alıp konuşursan, bağırıp çağırırsan ona hareket etme payı bırakırsın, aptal üste çıkmaya çalışır. Söyleediğimi yap bence.

Son düzenleme:
Zaten kalırsam,pısırık gibi duramam..
Burnundan getiririm onun..
Ama ailside olacak,babası çok sinirli biridir yanında birşey dersem ondan çok fena hesap sorar..
Bir kere öyle bir olayları zaten :26:
Bilemiyorumm :5:

Bunu sen düşünmiceksin canım. O yapmadan önce düşünücek benim babam böyle bi adam ben bunu yaparsam hemde kuzenime bunu yaparsam babam ne yapar ne der diye.
Nereye kadar saklanır ki böyle bi yalan?
Hala onu düşünmenede anlam veremiyorum. :19:

Bu arada emin misin sen kesinlikle aldatıldığından?
:26:

babasının yanında ima et ozaman. iyice paçaları tutuşsun :47:

kolay mı öyle birinin sevdiğini ayartmak ,göz koymak hele de kanından biri bu kız.

nişanlanmış olsanız veya evlenmiş olsanız da aynı şeyleri yapabilecek biri demek ki

öncelikle Rabbim sabir versin
böyle adi insanlar hala varmi ya inanamiyorum hemde kendi kanindan Allah onlari bildigi gibi yatipsin
bence ailene bahset bu konudan
babasi sinirli demissin oda ögrensin kizinin ne mal oldugunu birak hesap sorsun
sen sakin düsünme aman birsey yapar diye ne yaparsa yapsin
icimden öyle küfürler geciyorki......
hatta herkese anlat iyice rezil olsun yaptigi yanina kar kalmasin pisligin

benimde kardesimin eski nisanlisi kac sene pesinden kosmustu kac kere istemeye gelmisti ailem vermemisti sonunda kardesim dayanamadi madem bunca sene pesimden kostu demekki beni gercekten seviyor diye kabul etti
sonra ne oldu dersin cocuk baskasiyla kacti
inanabiliyormusun hayatimda ilk defa erkegin bir kiza kactigina sahit oldum
maalesef böyle s...sizler var
ama simdi ne oldu kardesimde o zaman üniversiteye basliyacakti
üniden biriyle evlenmek istiyorum dedi ve Allah karsisina simdiki esini cikartti ve yakinda bir ogullari olucak ins.
sende sakin üzülme (biliyorum demesi kolay ama...) yinede ümidini kaybetme ins. karsina sana layik seni cok seven birileri cikicak bunu sakin unutma....

babasının yanında ima et ozaman. iyice paçaları tutuşsun :47:

kolay mı öyle birinin sevdiğini ayartmak ,göz koymak hele de kanından biri bu kız.

nişanlanmış olsanız veya evlenmiş olsanız da aynı şeyleri yapabilecek biri demek ki

:5::5:
Evet iyiki aramızda ciddi birşey olmamış,sevgili olarak kalmış..
Birde bana ne güzel kaç yıldır birbirinize böyle bağlısınız diyordu..Aptall ! :47:

kuzenin yaşı küçük olsa, cahilliğine verirdiniz, anne babasına bir şey demezdiniz kendi aranızda hallederdiniz....
ama koskoca kadın karşınızda ki..
otele müdür yardımcısı olmayı becermişse edebiyle yaşamayı da becerecekti..

amcanızın sinirli olması çok çok iyi...
dinsizin aklından imansız gelirmiş... bırakın ne yaparlarsa yapsınlar...
koskoca kadın akıl etseymiş tüm bunların bir gün, gün yüzüne çıkacağını..

Aynen ben hala susup onu düşünüyorum böylece..
Yaptıklarına katlansınlar....
Önce şu üniversitemi öğreniyim sonra onlarla çok güzel oynayıp bırakayım ne halleri varsa görsünler..

yazmadan edemeyeceğim senin kuzenin o....... tekiymiş sevgilinde bunu çok iyi fark etmiş gizli saklı birşeyler yaşayacaklardır amaç budur yoksa sevgilin kuzenin le evlenmeyimi düşünecek sanıyorsun ama insanın heleki akrabasına yan gözle bakacak zihniyette bir adamdan hayat boyu hayır gelmiz karektersizin önde gideniymiş kuzenine insan sıfatına koyup bir yakıştırma bile yapmıyorum ortalık malı birşey göründüğü gibi.Birde rica edeceğim kuzenine şu bizim yazılarımızı göstersene çok memnun kalırım:)

Aynen öyle.:46:

Yepyeni bir hayat seni bekliyor.:34:

Şimdi çok daha iyiyim telefonumuda açmayacağım daha sabahı bekleyeceğim..
Sağlam bir kafayla..
Hepinize çok teşekkür ederim,bana yol gösterdiniz..
Annemlede hemen bu durumu paylaşacağım..

Merhaba kızlar daha bir hafta önce " nişan yapsak bizim için zor olur mu" diye konu açmıştım..
Bugünse tam bir aptal olduğumu öğrendim..
Hemde kız kuzenim..
O kadar iğreniyorumki ikisindende..
Üstelik o kuzenim dediğim şahsiyet yarın ailesiyle birlikte buraya geliyormuş..
Bayrama kadar kalacaklarmış hemde . .
Ben ne yapacağım nasıl kalacağım bu evde katil olmadan..
Yarın üniversite sonuçlarımın açıklanması için heyecanlanırken,
şu düştüğüm iğrençlik için kendime sinirleniyorum :47:
Garip duygular içindeyim..
:5::5:

aaman allahım yaaa ne kdr beter bi durumm Allah nasıl biliyorsa öle yapsınnn
bence sen kız gelene kdr hiç bişi söyleme ikisinede çaktırma
o maillerin çıktısını al kız gelince ona tavırlı ve soğuk davran
ve bi şekilde o çıktıları görmesini sağlaa
yada üçünüzün bir araya geleceği bi ortam oalcaksa o ikisinin görmesini sağla
sonradaa ver veriştirrr ama ağlamadan ezilmedennn
ayyyy çok sinirlendiimmm !!!

yuh artık ya memlekette adam mı kalmamış gerçi ona adamda denilmez ama.........
kızında yanına kar bırakma yuhh yaaa kuzenın ya amcana bile duyur bence gelsin hakkından bi güzel bide hiç öldüm bittim mahfoldum deme hayatının en güzel yıllarını üniversite ortamıdır ve inşallah daha kaliteli insanlar çıkar karşına

Back
X