Aldatılmak..

yazmadan edemeyeceğim senin kuzenin o....... tekiymiş sevgilinde bunu çok iyi fark etmiş gizli saklı birşeyler yaşayacaklardır amaç budur yoksa sevgilin kuzenin le evlenmeyimi düşünecek sanıyorsun ama insanın heleki akrabasına yan gözle bakacak zihniyette bir adamdan hayat boyu hayır gelmiz karektersizin önde gideniymiş kuzenine insan sıfatına koyup bir yakıştırma bile yapmıyorum ortalık malı birşey göründüğü gibi.Birde rica edeceğim kuzenine şu bizim yazılarımızı göstersene çok memnun kalırım:)

Kadınlar tarafından bu kadar ağır eleştirilmeyi kaldırabiliceğini sanmıyorum. :9:
Sebebi oluruz valla.
:ssz:

yazmadan edemeyeceğim senin kuzenin o....... tekiymiş sevgilinde bunu çok iyi fark etmiş gizli saklı birşeyler yaşayacaklardır amaç budur yoksa sevgilin kuzenin le evlenmeyimi düşünecek sanıyorsun ama insanın heleki akrabasına yan gözle bakacak zihniyette bir adamdan hayat boyu hayır gelmiz karektersizin önde gideniymiş kuzenine insan sıfatına koyup bir yakıştırma bile yapmıyorum ortalık malı birşey göründüğü gibi.Birde rica edeceğim kuzenine şu bizim yazılarımızı göstersene çok memnun kalırım:)

İnsanda ar olsa bu rezilliği yapmadan önce utanırdı..
Bunları Görse bile yüzünün kızaracağından emin değilim artık..:19:

Canım eski bi maili vardı onun uzun zamandıır kullanmıyordu,daha doğrusu ben öyle sanıyordum..
Bilmiyorum şeytan dürttü gördüm,okudum tüm mailleri..
Kız başlatmış,senden hoşlandım filan demiş..

Kan beynıme sıcradı suanda bu ne terbıyesızlık bu ne arsızlıktır ya utanmaz
yuh artık be yuh erkek mı bıttı sen kanından canından olana ıhant edıosun
erkek arkadasına zaten bısey demıorum oda az ..... sey deıl yanı .

Evet canım daha doğrusu kuzenim demiş..
Aynen aktarıyorum..
"Hayattan emekli olmuş,yaşlılar gibi,dışarıya bile çıkmıyor 4 duvar arasında yaşıyor.."
O aptal çocukda konuyu değiştirmişşşş,susmuş yani :5:

yaa nasıl sakın kalabılıorsun ? senın yerınde olsam o kızın anasına anlatırım anneme anlatırım maili gösterırım sacını basınıda yolarım o kızın . erk arkımdanda anında ayrılırım neden kaçmak yerıne bunları yapmayı denemıosun

Evet canım daha doğrusu kuzenim demiş..
Aynen aktarıyorum..
"Hayattan emekli olmuş,yaşlılar gibi,dışarıya bile çıkmıyor 4 duvar arasında yaşıyor.."
O aptal çocukda konuyu değiştirmişşşş,susmuş yani :5:
sadece şunu diyorum oooooooooohaaaaaaaaaaaaaaa çüüüşşşşşşşşşş.......... asıl war ya bundan snra biter herşeyy...

Tek ümidim inan ki üniversite..
Yoksa burada ne yapardım bilmiyorum,
bana 4 duvar içinde yaşıyor,demişler ama..
İkimizin arasında kıskançlıklar oluyor diye çıkmıyordum..
Böyle bi manyağım işte..
üzülme cnmm..

İlahi adalet..Sonuna kadar güveniyorum canım..
Öyle biriydi ki oraya gitme buraya gitme,şunla konuşma,bakmasınlar,etmesinler..
Hepsine katlanmıştım..
Değmezmiş..Acısını çıkarcağımm
dikkat et çıkarırken cnm.. birde tam açılma üni hayatı diyee...

cnmm telefonda konuşamıyorsanda cnmm (sevgilinin adı neyse) o izin verdi de mi geliyorsun hmmm sevgilin kızmasın sonra tatlım yazz gönder
yüzsüzlük yapıp gelmesin bir de terb.siz

Merhaba kızlar daha bir hafta önce " nişan yapsak bizim için zor olur mu" diye konu açmıştım..
Bugünse tam bir aptal olduğumu öğrendim..
Hemde kız kuzenim..
O kadar iğreniyorumki ikisindende..
Üstelik o kuzenim dediğim şahsiyet yarın ailesiyle birlikte buraya geliyormuş..
Bayrama kadar kalacaklarmış hemde . .
Ben ne yapacağım nasıl kalacağım bu evde katil olmadan..
Yarın üniversite sonuçlarımın açıklanması için heyecanlanırken,
şu düştüğüm iğrençlik için kendime sinirleniyorum :47:
Garip duygular içindeyim..
:5::5:

Nasıl ya; kuzeninizle sevgiliniz mi birlikteymiş :53: Nasıl yemişler bu haltı?

Zor bir durum..

Çok detay yok nasıl öğrenildi veya öğrendikte sonra ne yapıldı diye...

Ama ben olsam eğer eminsem ; gerçekleri ortaya çıkarıp ikisi ile de ilişiğimi keserdim..

Yine de şükür edin ki daha geç olmadan anlamışsınız...

Son düzenleme:
Güvendiğin bildiğin insanlar tarafından aldatılmak çok acı verici bir durum.Ama ben senin yerinde olsam kuzenin geldiğinde normal davranır ona birşey göstericem deyip bu konuştuklarını ona gösterirdim işte bu kadarsın sen der dahada muhatap olmazdım...İnan değmez bunlar için nasıl bir karakterde oldukları apaçık ortada...

canım birinin karşısına çıkmaması gereken varsa o sen değilsin.Asaletinden ödün verme utansınlar.Onlar yokmuş gibi davran.

ne oluyor bu insanlara anlamıyorum yaa... sahipsizler bitti millet sahiplilere taktı... ayıp ya kuzen demek kardeş demek neerdeyse... hadi sevgilin eldi o neyse de kuzen nasıl yapar anlamıyorum...:(

Ya arkadaşım sen neden gidecekmişsin kendi evinden ben olsam o utanmazın üzerine bulut gibi çökerim aldığı nefesi zehir ederim o evde. Sen gitte o da senin yatağında yatar artık boşken :9: O hatun nasıl seninle aynı sofraya oturacak acaba? Karşısına geç gözlerini de dik üzerine korkusundan kıpırdayamasın hadsiz. Annene de mutlaka söyle ki evine kimi aldığını bilsin.Bu insanlarda da ne cesaret var. İnsan aşkından ölse kendi kanından biri üzülecek diye söylemez belli etmez.
Gün geçmiyor ki şu kk'da bir dumur daha yaşamayalım sayın seyirciler.
Kabahatli gibi EVİNİ terketme bırak o utansın.:20:

Aynen canım..
Zaten kendisi diyordu..
Seninkide gelir filan gibisinden..
Diyorum ya ben çok safmışım..
Onlar gibi oyun çevirmeyi bilememişim..
saf olma ozaman sende çevir bir oyun kuzenine de sevgilim le aranızda ne geçti kız seninle görüşmemi istemiyor çok karektersiz o kız tam eğlenilecek kız senide etkilemnesini istemiyorum görüşme onunla dedi de
sevgilinede kuzenimle aranızda ne geçti seni bana layık görmüyor bırak şunu tam bir sazan o çocuk bir yem attım hemen takıldı oltaya bu sana koca olmaz kızım iki günde aldatır seni hemde en yakınlarınla diyor de
bakalım tepkileri ne olacak gözlemle sonra çekil aradan düşsünler birbirlerine

kuzeninle otur konuş. her şeyi bildiğini söyle. mümkün olduğunca konuşma. böyle kuzen olmaz olsun zaten. :41:

Canım sen daha önce üniversitede okuyup, şimdi nişanlı kalıcam
uzun yıllar nişanlı kalmak gibi bir başlık açmıştın degil mi?

O zaman genelimiz çok erken ilerde ne olacagı belli olmaz demiştik.
Ama çok kısa sürdü :(

En azından daha şimdiden nasıl biri oldugunu biliyorsun artık...

rapella çok sakınsın büyük ıhtımalle hala durumu anlıyamadın
şok etkısı olsa gerek

kuzenın geldı mı
erkek arkadaşından haber var mı

gönder o kuzenı bana ben hallederım görsün bakalım ne demekmış başkasının sevgılısıne asılmak :41:

yoook artık yaa :41: sacını basını yol dıyecegımde :26: şiddet bize yakışmaz seviyesine inme :31: annenle acılen konus.. Yazıklar olsun.

Yakalasam ben döveceğim kuzenini:47:

Ne babandan çekin ne de bir başkasından, tüm ailenin içinde rezil et, ip kopsun palan düşsün, gerisini de o düşünsün.

Erkek arkadaşına zaten diyebilecek bir sözüm yok, insan birlikte olduğu insanın akrabasına nasıl yan gözle bakar, o nasıl bir ahlaktır bilemedim, Allah ıslah etsin.

Ama şükür ki sen kurtulmuşsun.

Yavrum hadlerini bildir ikisinin de. Yık ortalığıu yık!!!! Senin rezil olacağın zerre bir durum yok. Umarım bugün annene anlatmışsındır. Hala da o karıyı düşünme yok babası sinirliymiş falan. Oh ne ala sinirliyse daha ne olsun yav. Yak kızım orayı ne duruyorsun, evinden falan sakın ayrılma.Sen nereye gidiyorsun yahu ananın babanın evinden? Kimse sana "napıyosun?" bile diyemez. Senden burada haber bekliyoruz. Ne yaptın noldu üniversite? Annene söyledin mi? O adamla konuştun mu? Haberdar et bizi.

Tam da şu saatler hayatının değiştiği saatler. Yeni bi ortam, yeni insanlar... Saçma insanları unutmanın tam vakti. Kazandığın okulu da bizle paylaşırsın değil mi? :)

Back
X