Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizdeki acımasızlığa pes dedim doğrusuu..intihar eden birine yazılacak şeyler mi bunlar,öl geber yazmadığınız kalmış yazık !!..
bu konunun sahte olma ihtimali var doğru ama ya değilse ????
güzelim sen lanet olası erkekleri boşver,hayatta başka değerler var onlara odaklan..eğer hap içtisen lütfen acilen hastaneye git ailene söyle,onları üzmeye hakkın yok..
Sizdeki acımasızlığa pes dedim doğrusuu..intihar eden birine yazılacak şeyler mi bunlar,öl geber yazmadığınız kalmış yazık !!..
bu konunun sahte olma ihtimali var doğru ama ya değilse ????
güzelim sen lanet olası erkekleri boşver,hayatta başka değerler var onlara odaklan..eğer hap içtisen lütfen acilen hastaneye git ailene söyle,onları üzmeye hakkın yok..
Acımasızlık değil ki bu.
Konuda ki intihar sebebine bakar mısınız?
Şöyle bi düşünüyorum da benim kalkıp biran önce camdan atlamam lazım.
Şimdi burda ki herkes hayat çok güzel her şey yoluna girecek dese vaz mı geçicek?
Aksine bu laflar samimiyetsiz gelir bu durumdaki insanlara.
Biraz gerçekleri yüzüne çarpmak lazım şok olmalı napıyorum ben demeli mesela.
İntihar ettiyse Allah affetsin ne diyim.
Acımasızca bir şey yazılmadı bence:44: Ayrıca sanal ortamda ne gibi bir müdehale yapabiliriz,kolundan sürükleyip hastaneye götüremeyiz ya.En doğrusu burada intihar etmenin ne saçma olduğunu anlatmak.Ama zaten çevrimdışı olmuş artık.İnşallah fake bir başlıktır.Ve ya da kusmuştur.
Ya zaten arkadaşlar hapla intihar etmek öyle basit değil.Bir kutu içmiş olması da öldürmez.Yanında alkol alsa yine öldürmez.Göz tansiyonu,felç,körlük,geçici körlük gibi hastalıklara yol açar ancak.
benim bir arkadasimin abisi hap icip (nekadar oldugunu bilmiyorum)
yainda alkol aldi
ve bir süre komada yattiktan sonra öldü
Benim bir tanıdığımda ömür boyu kör kaldı...Bünyeyle ve ya ilacın türüyle de ilgisi vardır.Ama öyle insanı içince öldüren hapları kolay kolay vermiyor doktorlar.Eczaneler de reçetesiz vermiyorlar.Yani gidip normal bir ağrı kesici ve alkol içip ölmeyi beklemesin.Ölümden kötü şeyler de var dünyada.O da ömür boyu başkalarına muhtaç kalmak.O tanıdığımız her gün yalvarıyor beni öldürün diye...
Bende annemden babamdan sevgi görmedim.
evet öyle ama kizcagiz gercekten 5 kere aldatilmissa,
ve anne baba basinda yoksa,
e muhtemelende baska seyler üstüne üstüne gelmisse,
allah korusun ya intihar ettiyse ?
uzaktan atip tutmak gercekten kolay..
Allah korusun yaa of cok kötü biseyyy,
bir anlik cehalet ve sinir isteee![]()
Acımasızlık değil ki bu.
Konuda ki intihar sebebine bakar mısınız?
Şöyle bi düşünüyorum da benim kalkıp biran önce camdan atlamam lazım.
Şimdi burda ki herkes hayat çok güzel her şey yoluna girecek dese vaz mı geçicek?
Aksine bu laflar samimiyetsiz gelir bu durumdaki insanlara.
Biraz gerçekleri yüzüne çarpmak lazım şok olmalı napıyorum ben demeli mesela.
İntihar ettiyse Allah affetsin ne diyim.