- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.090
- 133
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
liseye giderken komşularımızın cevirdiği seylere bol bol şahit olmustum hatta kadının son cocugu tıpatıp komşunun kocasına benziodu herkes anladı tasındılar. aldatmak kelımesı erkeklerin uzerıne yapıştı kaldı.her erkek aldatmaz her karaktersiz İNSAN aldatır
Sana arkadaşımın komşularının yaptığını söyleyeyim
İkisi de evli aynı apartman farklı daireler daire numaralarını hatırlamıyorum da örnek biri 4 numarada oturuyor diğeri 6 numara. İkisi de ev hanımı 4 sevgilisi gelince hop 6 numara evini açıyor 6 numaranın gelince hop 4 numara evini açıyor.
Kaynana misafir vs gelirse komşudayım geliyorum :) Arkadaş yakalamış aman nolur kimseye deme :)
Okulda da çok şahit oldum sevgilisini aldatan kadın yada erkek işte karakterde bitiyor herşey...
Allahim ya..insallah biz sapanlardan olmayiz..
ne rezillik tovbe tovbe..
Sapmak mı sistem kuruyor millet :)
zavallı erkeklerİşte erkek ırkı saf kadın milyonda bir yakalanır erkek mutlaka kesin yakalanır :)
kınadıgını yasamadan ölmezsin diye hadis var Allah ıslah etsin demek duser bizeya dimi..
ar damarlari catlamis..kinamak da istemiyorum,kinadigim hersey basima gelir
Allah bildigi gibi yapsin herkesi..off
zavallı erkekler
valla durust olcam tartısma olunca evde esim haksızsa hemen ozur dılıo ben haksızsam ustune haklı cıkarım yıne esım ozur dilerErkek aha karı der
Kadın hımm şöyle olursa böyle olur şunu dersem inanır vs vs sistematik erkek düz
valla durust olcam tartısma olunca evde esim haksızsa hemen ozur dılıo ben haksızsam ustune haklı cıkarım yıne esım ozur diler
dioki 10 yılda bi kez haklısın kocacım demedınHele bi haklı olsun da göreyim diyorsun
dioki 10 yılda bi kez haklısın kocacım demedıntatlışkom yaa iyi adam benim kocişim seviyorum onu
bir tanıdığım vardı..kadın eğitimli,gayet güzel,,evcimen,,bakımlıydı..kocasıyla severek evlenmişler.adam ortaokul mezunu,tabuları olan bir ailede yetişmiş,kaba saba bir insan üstelik meslek sahibi bile değildi..neden bununla evlenmiş diyeceksiniz..köprüden geçene kadar ayıya dayı diyen seviyorum ölürüm diye kadını etkilemiş.tabii de kadın hala çok pişmandı mantık evliliği yapmadığı için..kızın babası bu ayıyı meslek sahibi yptı kızının hatrına destek oldu damadına..tabii eli ekmek tutan ayının bir süre sonra gözü dışarı kaydı..karısının yanında bile kızlara göz süzen,iğranç adam onu koşılsuzca seven karısını ezmeye hor görmeye beğenmemeye başladı..kavga hır gür..kadının ailesi de destek olmadı sen buldun bunu çek o zaman dediler. kadın kinleşti ve intikam almaya karar verdi.ancak bu şekilde acım diner diye düşündü..çocuğuna bakmaktan kendine bakamamıştı,tekrar değişime girdi,saçlarını boyadı,makyaj,giyim stilini değiştirdi,arkadaş ortamını değiştirdi falan filan..neyse,,,intikam almaya yemin etmişti ya meğer ''sen beni aldattın ya bende seni aldatmazsam gör'' diye yemin etmiş..aldattı kocasını..kocasının hiç haberi bile olmadı 4 sene boyunca..sonra söylediği''hiç birinin diğerinden farkı yok,hepsi ayı,,değmezmiş,ben sadece onurumu namusumu zedelemekle kaldım,,pişman mıyım hayır,,haketti benim kocam bunu'' demişti..uzun yıllardır görüşmüyoruz..kadının kini pek fena oluyor..erkekler bazı işlere kalkışırken kadının da bunu yapabileceği ihtimalini unutmamalı bence..TASVİP ETMİYORUM ASLA,,yanlış anlaşılmasın..keşke direk boşansaydın dedim ama içim ancak bu şekilde soğurdu demişti..tuhaf insanlar da var..ne kinmiş beee
saol canımm Allah kimsenin huzurunu mutluluğunu bozmasınn yuvalarımızı kotu insanlardan korusunnMutluluğunuz hiç bozulmasın :)
kadınların bahanesını merak eden arkadas bak bı örnekte burdan geldibir tanıdığım vardı..kadın eğitimli,gayet güzel,,evcimen,,bakımlıydı..kocasıyla severek evlenmişler.adam ortaokul mezunu,tabuları olan bir ailede yetişmiş,kaba saba bir insan üstelik meslek sahibi bile değildi..neden bununla evlenmiş diyeceksiniz..köprüden geçene kadar ayıya dayı diyen seviyorum ölürüm diye kadını etkilemiş.tabii de kadın hala çok pişmandı mantık evliliği yapmadığı için..kızın babası bu ayıyı meslek sahibi yptı kızının hatrına destek oldu damadına..tabii eli ekmek tutan ayının bir süre sonra gözü dışarı kaydı..karısının yanında bile kızlara göz süzen,iğranç adam onu koşılsuzca seven karısını ezmeye hor görmeye beğenmemeye başladı..kavga hır gür..kadının ailesi de destek olmadı sen buldun bunu çek o zaman dediler. kadın kinleşti ve intikam almaya karar verdi.ancak bu şekilde acım diner diye düşündü..çocuğuna bakmaktan kendine bakamamıştı,tekrar değişime girdi,saçlarını boyadı,makyaj,giyim stilini değiştirdi,arkadaş ortamını değiştirdi falan filan..neyse,,,intikam almaya yemin etmişti ya meğer ''sen beni aldattın ya bende seni aldatmazsam gör'' diye yemin etmiş..aldattı kocasını..kocasının hiç haberi bile olmadı 4 sene boyunca..sonra söylediği''hiç birinin diğerinden farkı yok,hepsi ayı,,değmezmiş,ben sadece onurumu namusumu zedelemekle kaldım,,pişman mıyım hayır,,haketti benim kocam bunu'' demişti..uzun yıllardır görüşmüyoruz..kadının kini pek fena oluyor..erkekler bazı işlere kalkışırken kadının da bunu yapabileceği ihtimalini unutmamalı bence..TASVİP ETMİYORUM ASLA,,yanlış anlaşılmasın..keşke direk boşansaydın dedim ama içim ancak bu şekilde soğurdu demişti..tuhaf insanlar da var..ne kinmiş beee
benim kocam da odun ama. ne etcez :))ben bugunkunun bahanesını soyliyimmi adam şiir gibi konusuomus eşi öyle değilmis balım cicim dunyam gibi seyler dıomus evli kadının evli sevgılısı....
sevgili kk'nın güzel, cici ve biraz da öfkeli bayanları.
bu konuyu açtığım için beni yerden yere vurabilirsiniz.
ama her gün bdv'de aynı dertler ALDATILMA
e ben de merak ettim aldatılmayan var mı acaba
son olarak sizi seviyorum kk nın güneşleri
hoşgeldin kk'yaBencede düzgün karakterli adamlarla birlikte olan bayanlar aldatilmazlar ama gözü disarda olan erkeklerle birlikte olanlar malesef hergün aldatildimmi süpesiyle yasarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?