• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmayan kadın var mı

8 yıllık evliyim bir çocuğum var . Burda eşimle ilgili açtığım konular var ve rahatsız olacağım çok davranışı olmasına nazaran şimdiye kadar aldatmadığını düşünüyorum. Ama asla aldatmaz demiyorum. Tabiki bunu paranoya haline getirmemek gerek. Bir ara şüphelendim peşine düştüm ama temiz çıktı. Vay şuna niye baktın buna niye baktın niye samimi oldun diye başının etini de yemem. Bazen oluyor güzel biri karşısında kibarlaştığı baya dalga geçiyorum :) yani ilk yıllar beni aldatsa belki derdim ben bukadar severken nasıl yapar diye. Ama şimdiki düşüncem ben evimde namusumla otururken kim oluyor da beni aptal yerine koyuyor diye sinir olurum.

2 yersiz tutum var bence 1. Aldatılmaktan korkmak 2. Asla aldatmaz diye rahat olmak.

Şüphelenip şüphesini belli eden kadınlara da çok kızıyorum. Böyle bir tanıdığım var. Ben aldatıldığına eminim kendine emin. Ama en ufak çelişki olsa hemen hesap sorar ve adam delil karartır. Bir dur topla tüm delillerini. Hee bu arada aldatılmana rağmen ayrılamayacaksan sus hiç ses çıkarma. Derim ben böyle tanıdığım kişilere.
ee sen artık tecrübeli olmuşsun. nazar değmesin

Bilmem ki aldatmamistir umarım. Eşim demir çelik fabrikasında vardiyalı çalışıyor. Yani fabrikasında sadece erkek çalışıyor. Servise de kapının önünden binip kapının önünde iniyor.Mesai saati bittiğinde hep evdedir bankada ödemesi falan varsa bile beni alır birlikte gideriz telefonu da hep ortaliktadir. Şimdilik bi yamuğunu görmedim. inşallah hiç de görmem olursa da dünyanın sonu değil atarım kapının önüne hayatıma bakarim:)

Aynen aptal yerine konmamak icin desiyorum yoksa aldatan aldatir en basta kendi aldanir umrumda olmaz artik ..
Aynen canım. Bigün kv sordu sence aldatır mı seni diye. Konusu açıldı. Dedim aldatmaz demem bugüne kadar neyi asla yapmaz dediysem yaptı. Heee yaparsa da hiç kendini kasmasın gelsin söylesin hiç zorluk çıkarmam. Ama ben duyar öğrenirsem ne işi kalır ne sevgilisi mahvederim.

Gerçekte bunu yaparım sonra çevirip çevirip bakarlar bu gerçekten bizim sessiz çikom mu diye zaten tek kredisi kalmış bende.

1 kez beni aldattı. sonrası olmadığına eminim. çünkü benim ve evlatlarımızın üzerine yemin etti, hainlik yapmıycam, aramıza 3. kişi giremez diye. bana ve çocuklarına aşırı bağlandı o olaydann sonra. kaybetme korkusunu tattırırsanız dize geliyor. oğlunu ok seviyor ama kızına aşık resmen. günde en az 5 kez arar. oğlunun kızının sesini duyar, benle konuşur.

daha çok olur inşallah

Bu biraz da kadinin elinde. Aldatan erkeklere bakin cogunlugu esleri "aldatsa da affederim" insani olduklari icin rahatliklarindan yapiyor. Hele bir de bir kez yakalanip affedilmeyegorsun. Kesin affedilicem garanti diye devami geliyor ki artik yakalanmaktan da korkmuyor. Bir erkegin karisini kaybetme korkusu olupta aldatmasi imkansiz. Genelde gozden cikarilan esler aldatilir. Yani "beni seviyor ama aldatti" diye kendini kandirmasin kimse.

benim eski sevgililerim başkasını sevdiklerini farkettikleri anda beni terkettiler. Aldatılmak ya da aldatılmamak, ne önemi var ki sana olan sevgisi bittikten sonra ?

Bilmem ki aldatmamistir umarım. Eşim demir çelik fabrikasında vardiyalı çalışıyor. Yani fabrikasında sadece erkek çalışıyor. Servise de kapının önünden binip kapının önünde iniyor.Mesai saati bittiğinde hep evdedir bankada ödemesi falan varsa bile beni alır birlikte gideriz telefonu da hep ortaliktadir. Şimdilik bi yamuğunu görmedim. inşallah hiç de görmem olursa da dünyanın sonu değil atarım kapının önüne hayatıma bakarim:)
helal sana

Cem Tanriyar nasıl aldattığı hakkında Aldatma larını banka soygunu gibi planlıyorum demis

Aynen canım. Bigün kv sordu sence aldatır mı seni diye. Konusu açıldı. Dedim aldatmaz demem bugüne kadar neyi asla yapmaz dediysem yaptı. Heee yaparsa da hiç kendini kasmasın gelsin söylesin hiç zorluk çıkarmam. Ama ben duyar öğrenirsem ne işi kalır ne sevgilisi mahvederim.

Gerçekte bunu yaparım sonra çevirip çevirip bakarlar bu gerçekten bizim sessiz çikom mu diye zaten tek kredisi kalmış bende.
anammmmmmmmmmmmmmm

E="WOLFROG, post: 42879715, member: 301844"]Bu biraz da kadinin elinde. Aldatan erkeklere bakin cogunlugu esleri "aldatsa da affederim" insani olduklari icin rahatliklarindan yapiyor. Hele bir de bir kez yakalanip affedilmeyegorsun. Kesin affedilicem garanti diye devami geliyor ki artik yakalanmaktan da korkmuyor. Bir erkegin karisini kaybetme korkusu olupta aldatmasi imkansiz. Genelde gozden cikarilan esler aldatilir. Yani "beni seviyor ama aldatti" diye kendini kandirmasin kimse.[/QUOTE]
Buyuk lokma ye ama büyük kkonuşmaddemis atalar

Aldatilmamis arkadaşlar umarım hiç o acıyı yaşamazsiniz. Ben de feci şekilde aldatılmis bir kadınım.. O yakaladığım an a kadar eşim asla aldatmaz derdim hatta bana bişey olsa eşim yaşayamaz derdim o kadar inanıyordum aşkına sadakatina.. Bence hiç bir zaman yüzde yüz guvenmemek lazım umarım yeni eşim aldatmaz yaşayıp göreceğiz. .

Bu biraz da kadinin elinde. Aldatan erkeklere bakin cogunlugu esleri "aldatsa da affederim" insani olduklari icin rahatliklarindan yapiyor. Hele bir de bir kez yakalanip affedilmeyegorsun. Kesin affedilicem garanti diye devami geliyor ki artik yakalanmaktan da korkmuyor. Bir erkegin karisini kaybetme korkusu olupta aldatmasi imkansiz. Genelde gozden cikarilan esler aldatilir. Yani "beni seviyor ama aldatti" diye kendini kandirmasin kimse.
erkek işte, düşünce sıfır

Evet var bende 8 senelık evlıyım eşimdn hıçbır zaman şüphe duymadm çünkü beni çok sevdgnı her sanıye hissettırıyo bna hayatm dedgnde sankı agzndn on tane hayatm çıkıyor pek isımlerle hıtap etmeyız birbırımize bna hep derki insallah allah katndada beraber oluruz der . İnsallah bır ömür böyle olur . Allah herkese mutluluk versin:)

E="WOLFROG, post: 42879715, member: 301844"]Bu biraz da kadinin elinde. Aldatan erkeklere bakin cogunlugu esleri "aldatsa da affederim" insani olduklari icin rahatliklarindan yapiyor. Hele bir de bir kez yakalanip affedilmeyegorsun. Kesin affedilicem garanti diye devami geliyor ki artik yakalanmaktan da korkmuyor. Bir erkegin karisini kaybetme korkusu olupta aldatmasi imkansiz. Genelde gozden cikarilan esler aldatilir. Yani "beni seviyor ama aldatti" diye kendini kandirmasin kimse.
Buyuk lokma ye ama büyük kkonuşmaddemis atalar[/QUOTE]

Bundan cikarmam gereken sonuc ne? Konuyla alakasi ne?

ben nıye takılmayayım yahu :KK53:
allah vermesın, büyük konusmak da ıstemıyorum
affı zor bana göre. ve aldatılmadım sana yabancı bı kelıme olabılır :=)
ya sen vücüdundan bedeninden vazgeçip ona evlat verip deforme oluyorsun. aldatılmayı haketmiyosun. bu bütün kadınlar için böyle. onların evlatları için deforme oluyoruz.
bu arada bebiş kız mı, normal doğum mu

Back
X