• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmayan kadın var mı

Var tabiki oyle oldugumu dusunuyorum

6 senelik evliyiz 2.30 yasinda bi kizim var

bu zamana kadar ne bir bakisini ne bi konusmasini adam tv de mankenler vs olunca bile degistirir

herseyini anlatir bi gun arabasini yikamiş arkadasiyla cay icmis beraber arabaya gidecekken arabanin basinda biri beklio gitmemisler yanina hatta arkadasi demis gitsene oglum gezersiniz esimde demis asla isim olmaz arabama sadece iki kadin biner bir esim ikincisi kizim kimseyle isim olmaz demis ve kadin gidene kadar beklemis

bi tane daha var oyle olay gene esim anlatti tutamaz ki boyle olaylar oldugunda yuzu bakislari konusmasi degisir kotu hisseder

cig kofte asigi hep ayni dukkandan alir bi gun gene gidio bi tane kiz calismaya baslamis neyse dio kiz hani durmadan ilgilenmeye baslamis konusma cabalari esim muhattap olmamis sonra bi cig kofte 3 ayran demis

Kiz Demis neden 3 ayran bi cig kofte aliyorsunuz esim cig kofte sevmiyor kizimla on ayran aliyorum dedikten sonra bi daha da muhaptap olmamis kapak olmus

cevremizde var malesef esini aldatanlar ve hep sunu der ben allahtan korkarim buranin obür dünyasıda var bu aldatanlarin yaptıgı serefsizliktir

ha bide su var eger seytana uyup aldatirsa benim ona yapacaklarimi yasattiklarimi da bildigi icin ciks yemez

allahim bozmasin seytana da uydurtmasin

Ben aldatilmadim diyecegim de bunu esime sormak gerek, belki de benim ruhum duymadı hic:KK66:

Şaka bir yana,
Bence başlık aldatmayan erkek var mi olarak açılıp beylere sorulmali. Daha net cevap olur :KK66:

Karakter meselesi..

Bir gun esimin facebookta eski kiz arkadaslarindan biri Mesaj atmis. Aslinda sevgili degillermis normal arkadasmis ama birini sahipli bulunca ilgisini ceken tiplerden.

Esim de isyerindeydi. Mesaj atti facebookuma biri birsey yazmis ilgileniver diye. (Sifresini falan biliyorum zaten iliskimiz ilk basladigi hafta bana butun hesaplarini ve sifrelerini verdi).

Actim bir baktim. "Merhaba xxx nasilsin. Gormeyeli uzun zaman oldu. Neler yapiyorsun. Bir ara gorusebiliriz. Profilde yanindaki sevgilin falan mi?"

Aslinda sakin sakin artik evliyim rahatsiz etme yazacaktim ama o sondaki "sevgilin falan mi" yok mu... Verdim veristirdim, asagiladim. Yazdigina yazacagina pisman oldu. Bir daha da yazmadi. Zaten bunun gibi olaylarda esim hemen bana paslar. Mesela piknik yapiyorduk, yan taraftaki ailenin kizi meger esimi kesiyormus. Esim israrla o tarafa sirtini donuyor. Ben de saf anlamadim. "Canim bu tarafa gecsene minder var orada" dedim yok gecmesem iyi olur deyince caktim. Kiza bir baktim gozler fildir fildir. Esimi surekli ama surekli izliyor. Ariza cikartsam aileler orada rezillik cikacak hem gunumuz mahvolacak. Oturdum esimin yanina bana direk sarildi opup durdu. Eliyle yemek yedirdi falan. Kiz da alismis her pas verdigi cevap verince bu defa bozuldu.

Esim hep der, basina gelmesini istemedigin bir seyi yapmamak lazim diye. Aldatmak bir zaaf degil secimdir. Istese beni elli kere aldatirdi ama dusunce yapisi olarak ona ters. Birbirimizle anlasma yaptik zaten. Eger birimizden birimiz aldatacak kadar sevgisi bitmisse bunu soyleyecek ve diger taraf zorluk cikarmadan bosanilacak. En azindan aldatilmis olmayacagiz. Bu hepsinden kotu bence.

evet var. Her erkek kansız değil inanması güç ama :)) Bende aldatılmadım, aldatmadım. Aldatmam da, bu konuda çok hassasım. Karşımdaki insanda hassas çok şükür. Gelecekte yapmaz garantisini veremem ama bu konuda bize güveniyorum ilişkimize güveniyorum ama içim rahat kafasında olup ona bu rahatlığıda vermiyorum, kimseye gözüm kapalı güvenmem.

Sadece erkekler açısından düşünmemek lazım kadınlarda masum değil. Hemcinslerimden daha çok korkuyorum gerçekten. Çok rahat tipler var. Hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın Allah

1.5 senelik evliyim ....
Benden habersiz bi yere gitmez gece disari cikmaz izinliyken bile beraber cikar gezeriz ...
Eyer bu adam bana hissettjirmeden beni boynuz:KK11::KK62:ladiysa helal derim bi basak kadini olarak hislerim cok kuvvetlidir ...
Sen mi aldatildino_O ??

Arkadaslar polemiği girmek yasak diye biliyorum birisi sizin görüşünü zu onaylamayor die hakaret etmek hhiç hoş deil hemen kibledim neyse telefonundan yazilmiyor kelimeleri tamamlıyor demem sulu kendi ni vazgeçilmez sanan erkege goz actirmayyan kadınlarda aldatıyorsun sadece ezik kadınlar aldatilmiyor bunun bi kuralı kaidesi zamanıyok bence hhesaplara da yaşanmaz burda birbirimizi bile cekemezsek ohayat cçekilmez ki herkes kendi görüşünü belirtir

Kadınlar olarak daha çok aldatmaya başladık ki neler var erkek milleti salaktır hata yapar yakalanr kadın çok zor
İşte o yuzden bence bu işte de cinsiyet ayrimina gerek yok cunku kendisine yakistiran, icine sindiren aldatir.

İşte o yuzden bence bu işte de cinsiyet ayrimina gerek yok cunku kendisine yakistiran, icine sindiren aldatir.

Cinsiyet değil karakter meselesi bu temelde. Çok şahit oldum aldatmalara yeri geldi arkadaşlara teselli verdik ama günümüzde tam tersi kadınlar olarak erkekleri geçtik

Bütün erkekler karaktersiz denebilir mi? Tabi ki eşini aldatan erkek/kadın var. Bunu bütüne genellemek çok saçma.

2 seneden fazladır evliyiz. Hiçbir hareketini yakalamadım. Seviyorum seviliyorum. Aldatmadığını biliyorum.

Bodrum da geçen yaz bir kadınla eşi çocuğu yemek yiyor du karşılarına bir grup kız oturdu kadın yüksek sesle kocasına kalk sudan yanıma otur çabuk diye aldatmasi die bu denli kıskanclık bana ve anneme çok komik gelmiş ti bastıktan kahkahaya kadın tabi bizde sardı olsun ...sarsın eşini de bağlanın maaş allah bi erkek onun ki kapaklar falan

Bedensel aldatilmayan var.bende onlardan biriyim çok şükür.ama beyninde aldatmayan erkek kesinlikle yoktur diye düşünüyorum.benim kocam beynindede aldatmamistur diyene sorum şu ki , ne zamandan beri akıl okumayı öğrendin olur.kimse kendini kandirmasin akli biyere kaymamis erkek yoktur.yapacak bişey yok.

Düşünceden Allah bile sorumlu tutmazken bizim ne haddimize. Düşünceler okunsa kimse kendine dost ve eş bulamaz...Boşver arkadaşım o kadar derine inmeye gerek yok...

Back
X