bir tanıdığım vardı..kadın eğitimli,gayet güzel,,evcimen,,bakımlıydı..kocasıyla severek evlenmişler.adam ortaokul mezunu,tabuları olan bir ailede yetişmiş,kaba saba bir insan üstelik meslek sahibi bile değildi..neden bununla evlenmiş diyeceksiniz..köprüden geçene kadar ayıya dayı diyen seviyorum ölürüm diye kadını etkilemiş.tabii de kadın hala çok pişmandı mantık evliliği yapmadığı için..kızın babası bu ayıyı meslek sahibi yptı kızının hatrına destek oldu damadına..tabii eli ekmek tutan ayının bir süre sonra gözü dışarı kaydı..karısının yanında bile kızlara göz süzen,iğranç adam onu koşılsuzca seven karısını ezmeye hor görmeye beğenmemeye başladı..kavga hır gür..kadının ailesi de destek olmadı sen buldun bunu çek o zaman dediler. kadın kinleşti ve intikam almaya karar verdi.ancak bu şekilde acım diner diye düşündü..çocuğuna bakmaktan kendine bakamamıştı,tekrar değişime girdi,saçlarını boyadı,makyaj,giyim stilini değiştirdi,arkadaş ortamını değiştirdi falan filan..neyse,,,intikam almaya yemin etmişti ya meğer ''sen beni aldattın ya bende seni aldatmazsam gör'' diye yemin etmiş..aldattı kocasını..kocasının hiç haberi bile olmadı 4 sene boyunca..sonra söylediği''hiç birinin diğerinden farkı yok,hepsi ayı,,değmezmiş,ben sadece onurumu namusumu zedelemekle kaldım,,pişman mıyım hayır,,haketti benim kocam bunu'' demişti..uzun yıllardır görüşmüyoruz..kadının kini pek fena oluyor..erkekler bazı işlere kalkışırken kadının da bunu yapabileceği ihtimalini unutmamalı bence..TASVİP ETMİYORUM ASLA,,yanlış anlaşılmasın..keşke direk boşansaydın dedim ama içim ancak bu şekilde soğurdu demişti..tuhaf insanlar da var..ne kinmiş beee