Aldatılmış mı oldum ben şimdi?

"öylesine" görüşme mevzusu da resmen karşısındakini salak yerine koymak. Baya baya aklında kalmasın diye görüşmüş. Aynı anda iki kızla birden yazışmak ne bileyim çok ruhsuzca be. Bu ilişkinin bir ruhu yok gibi duruyor

O kızı beğenseydi şu an siz olmayacaktınız.
Ayrıca sizi kandırıp annesi ile tanıştırmak nedir ya.
Ben bu çocuktan hiç elektrik alamadım.
Yinede tabiki siz bilirsiniz

ailesiyle tanıştırma aşaması bence flörtün baya ileri safhası. yani evet bu aldatma. ayrıca sizi kandırıp tanıştırması da çok çirkin. anne onayı almak istemiş resmen.

ben bu adamdan hiç hoşlanmadım. bence yol yakınken dönün.

Net aldatma.
Sizinle beraberken ki buna flört aşaması da dahildir; başkasıyla buluşmuş. Onunla konuşmuş.
O yüzden bence bu kişiden olmaz.
Bir de önemsizleştirme ile sizi ikna etmeye çalışmış.
Yok sizi sevmiyormuş da sayılmazmış.
Tamamen saçmalık.
Zaten biriyle çıkmaya başlayınca hemen sevemezsin. Sevme zamanla oluşur. O ilk başta oluşan kıvılcım; fiziksel ve ruhsal etkilenmedir.
O yüzden bence yol verin gitsin..
Kurduğu tüm cümleler saçmalık.
Bir de bir ilişkide güven yoksa o ilişki asla yürümez.
Ileride biteceğine bence şimdi bitirin.

Sadakatsiz biriyle zaman kaybetmeyin.

Nasıl tam aldatma sayılmıyor anlamadım ilişki 1 aylık olunca ilişki olmuyor mu? Ayrıca aynı hareketi sen yapsaydın o ne derdi? Senin hafif bir kadın olduğunu düşünür kavga kıyametle ayrılırdı. Saf yerine koydurmayın kendinizi

Bu konuyla karsilasmasaydiniz , anlatmayacakti bile. Ve belkide başka da oldu bilemezsiniz.

Flortten öteye gitmişsiniz , aileyle gorusmussunuz , yakinlasmissiniz . Hoş bir durum değil.

Reactions: 000

Evet bir de beni salak yerine koymaya çalışıyor değil mi

Onu da sordum sen de az değilmişsin dermiş ama aramızda daha sevgi olmadığı için sorun etmezmiş falan filan...

Çook haklısınız. Her bir cümlesine o kadar katılıyorum ki
Tekrar tekrar düşünüyorum bana demişti ki bir de ben sormadan “senle tanıştıktan sonra arayışı tamamen bıraktım”
Benim sadece onla görüştüğümden emin olmak istedi sordu ve öyle olduğunu söyledim...
Sonra bir şeyler yaşadık ailesiyle tanıştırdı haftasonu bir yerlere gittik baş başa. Herkesi ailenle tanıştırır mısın dedim hayır saçmalama dedi ailem bu özel olmayan kimseyi tanıştırmam dedi.
Dedi de dedi...

Bakin boyle bir insani cok yakinen tanidim.
Surekli iliskilerinde 2 kisiyle veya 3 kisiyle ilerledi yani karar veremezlikmi dersiniz yoksa ayran gonüllulukmü bilemem
Ama iliskisine boyle başlayan yine bu sekilde devam ediyor ve sonunda sizi sececeği mechul. Sizinle olmaya tam karar vernediyse sizinle bi ad koymasin iliskinize.
Bence siyrilin cünkü en son sizi tuketebilir bu durum.yol yakinken birakin tercihlerinde saģlam duran birileriyle ilerleyin derim.belirsizliklerle ilerlemeniz sizede takinti verir

Kendimden örnek vereyim.Eşim benimde tanıdğım biriyle konuşuyomuş sevgili anlamında değil ama mesajlaşıyorlarmış sonra annesi beni begendiğini söylüyor fln beni gösteriyolar sonra bizde konuşmaya başlıyoruz.Fakat hala o kızlada konuşuyor benlede konuşuyor.Bizde flörtleşiyoruz ama tam sevgili olarak değil neyse ben bunu öğreniyorum bu arada ne onunla ne benimle daha görüşmemişti.Ben konuşmayı bıraktım.Bir iki hafta sonra yine konuşmaya başlayıp ilk kez görüştük aralarında bir şey olmadığı için sevgililik anlamında ben devam ettim.Gerçi bende biriyle konusuyodum ama eşim ortaya çıkınca o kişiyle konuşmayı kesmiştim o çocuga umut vermemek için çünkü biz görüşmüştükte o kişiyle

Bizde durum şöyle. Bana başkalarıyla görüşmememi söylüyor bundan emin olmaya çalışıyor. Kendi benimle ilk kez görüştükten sonra tüm arayışını bitirdiğini söylüyor. Ailesiyle tanıştırıyor. Cinsel anlamda bi şeyler yaşanıyor. Özel olduğumu belirten davranışlar gösteriyor. Ama “o zamanlar daha sevmediği için” kendince flört aşamasında olduğumuz için benle tanıştığı zaman konuşuyor olduğu kişiyle de konuşmaya devam ediyor bir de üstüne buluşmaya karar veriyor.

Evet şuan her şeyden şüphelenmeye başladım zaten her şeyden..

tam anlamıyla mantık evliliği olmuş sizin ki

Bütün bunlar olduktan sonra onu yapmış ve sizi hala flörtleşme olarak görmüş bence uzaklaşın.

tam anlamıyla mantık evliliği olmuş sizin ki
Hayır mantık evliliği değil.Mantık evliliği yapsaydım 3.5 yıllık sevgilimle devam ederdim.Sonuçta o birisiyle yeni konuşmaya başlamış üstünede ben çıkmışım.O kızlada zaten sevgili anlamında konuşmamıslar flörtleşme.Çünkü kız kuzenimle yakın arkadaş bende ordan öğrenmiştim konuştuklarını ve de bizde çocukla sevgili gibi konuşmamıştık.O kızla sonra bıraktı görüşmeyi biz sevgili olduk.bENDE konuşuyordum biriyle bende bıraktım eşimi beğenip istiyordum zaten diğer kişiyi değil o da aynı şekilde.Mantık evliliği yapılacak bir durum katiyen değildi :)

Kızı beğenip sizi beğenmeseydi onunla devam edecekti.
Bu açıdan bakınca açıklaması ikna edici değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…