Belki seçenek daha çoktu.Evet bu düşünce çok kötü zaten
Bence de sevmiyordu. Tercihler içinde en iyisi olduğunuz için sizi sevmeyi tercih etmiş.Yani ben ilişkide olduğumuzu düşünüyordum o zamanlar o şekilde düşündürtüyordu bana. Ama sorunca şimdi, “o zamanlar sevmiyordum” diyor. Ne yapmalıyım sizce?
Ohaa.Birlikte bile olmuştuk öyle söyleyeyim
Ya mantık evliliği kötü bişey deil ki :) bu kadar açıklamaya gerek yoktu seviyorsanız seviliyorsanız sıkıntı yok tabi ki :)Hayır mantık evliliği değil.Mantık evliliği yapsaydım 3.5 yıllık sevgilimle devam ederdim.Sonuçta o birisiyle yeni konuşmaya başlamış üstünede ben çıkmışım.O kızlada zaten sevgili anlamında konuşmamıslar flörtleşme.Çünkü kız kuzenimle yakın arkadaş bende ordan öğrenmiştim konuştuklarını ve de bizde çocukla sevgili gibi konuşmamıştık.O kızla sonra bıraktı görüşmeyi biz sevgili olduk.bENDE konuşuyordum biriyle bende bıraktım eşimi beğenip istiyordum zaten diğer kişiyi değil o da aynı şekilde.Mantık evliliği yapılacak bir durum katiyen değildi :)
Direkt mantık deyince açıklamak istedim :)Ya mantık evliliği kötü bişey deil ki :) bu kadar açıklamaya gerek yoktu seviyorsanız seviliyorsanız sıkıntı yok tabi ki :)
Konu sahibi daha geçenlerde de konu açmıştı ayrılmasını söylemiştim cevap vermemişti. Ayrılmayacağı halde dertleşmek için konu açıyor.Bu adamda dusunelecek en ufak bir sey yokken hala ayrilmayip dusunmenize saskinim
Konu sahibi daha geçenlerde de konu açmıştı ayrılmasını söylemiştim cevap vermemişti. Ayrılmayacağı halde dertleşmek için konu açıyor.
Sizden alıntıladığım kısım için de adamın karakteri olmasa da iyi seks yaptığı için konu sahibesinin ondan ayrılmadığını düşünüyorum :)
Konu sahibesinden ayrı başka kadınlar da görüyorum sevgilileri konu sahibesinkinden de karaktersiz ama kadınlar anlasalar da ayrılmıyorlar. Sevgi hariç adam ya çok zengin oluyor ya da iyi seks yapıyor başka açıklaması yok yani :)
Adam zaten başlarda da belli ediyordu.Kesinlikle haklisiniz! Cogu kisinin bile bile lades dedigini dusunuyorum. Adamlar evlenmeden her turlu sinyali veriyor gormek isteyen bunu goruyor. Sonra burada konu acip ona buna akil dagitiyorlar :)
Aynı şeyi sen yapsan o affedermiydi yoksa sana bir peynir türü diyip çekip gidermiydi? Bu sorunun cevabını biliyorsun bence. Sen daha az mı değerlisin ondan? Kimsenin tercihi olma vazgeçilmezi ol. Şimdi o kızı beğenmemiş ilerde senden daha iyi biri gözüne çarparsa ne olacak.
Konu sahibi daha geçenlerde de konu açmıştı ayrılmasını söylemiştim cevap vermemişti. Ayrılmayacağı halde dertleşmek için konu açıyor.
Sizden alıntıladığım kısım için de adamın karakteri olmasa da iyi seks yaptığı için konu sahibesinin ondan ayrılmadığını düşünüyorum :)
Konu sahibesinden ayrı başka kadınlar da görüyorum sevgilileri konu sahibesinkinden de karaktersiz ama kadınlar anlasalar da ayrılmıyorlar. Sevgi hariç adam ya çok zengin oluyor ya da iyi seks yapıyor başka açıklaması yok yani :)
Adam zaten başlarda da belli ediyordu.
Çok kıskançmış ee neden kişi kendinden bilir işi :)
Konu sahibesi mesajlarımı okuyup okuyup cevap vermiyorsun ya tenezzül etmiyorsun ya da hak verip ses çıkarmıyorsun. Seninle yaşıtım ya da benden büyüksün. Ama benim de gözlemlerimi tecrübelerimi yabana atma :)
Anladım. Ayrılmakla iyi yapmışsınız bence. Bakın çok kıskanç dediğinizi hatırlıyorum. Durduk yerde kıskançlık, paranoya yapan adamların genelde başka kadınlara karşı kötü düşünceleri vardır. Diğer erkeklerin de kendisi gibi olduğunu düşünüp birlikte olduğu kadını kısıtlar öyle beni çok seviyor da kıskanıyor durumu yok. En azından kısa elbise giydim kızdı ruj sürdüm kızdı yüksek sesle güldüm kızdı diyorsanız adam sizi sevdiğinden değil bu tür kadınların ilgi çektiğini düşünüyordur yani o kadınlar kendi ilgisini çekiyor o da bir şeyler düşünüyor aynısını birlikte olduğu kadın için başka erkekler düşünsün istemiyor :)Yok estağfirullah, ayrılın mesajlarını kulağıma küpe ediyordum ediyorum da tabiki. :) Bu arada zaten ayrıldım, 2 gündür af dileniyor. Ben de doğru mu yaptım bunu sorguluyorum işte.
Cinsellik konusunda evet iyi, aramızda tutku var ama benim zaten birliktelikte orgazm problemim olduğu için onun çok iyi olmasının bir önemi yokbir bağlayıcılığı yok benim için.
Hayır siz bu adamla o kızla konuşurken iki sevgilinin yakınlaşabildiği her şekilde yakınlaşmışsınız, aşık olmamışta kızı gördükten sonra mı aşık olası gelmiş. Valla burada en az aldatılma kadar beni salak yerine koymasına da bozylurdum ben, o zaman sizde şöyle yapın. Sana güvenim sarsıldı, daha iyi seçeneklerim olabilir, bende bir seçeneklere bakayım, bir iki kişiyle çıkayım, sana aşık olduğuma karar verirsem devam ederiz diyin o zaman.Sordum ona göre sorun olmazmış daha en başı olduğu için. Ama realitede öyle olacağını düşünmüyorum tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?