Aldatılmış mı oldum ben şimdi?

Evet bu düşünce çok kötü zaten
Belki seçenek daha çoktu.
Flörtleştiği 3-5 kız daha vardı da içlerinden sizi seçti.
Bu ihtimal de var.
Çok çirkin bir düşünce ve davranış biçimi.

Yani ben ilişkide olduğumuzu düşünüyordum o zamanlar o şekilde düşündürtüyordu bana. Ama sorunca şimdi, “o zamanlar sevmiyordum” diyor. Ne yapmalıyım sizce?
Bence de sevmiyordu. Tercihler içinde en iyisi olduğunuz için sizi sevmeyi tercih etmiş.

Birlikte bile olmuştuk öyle söyleyeyim
Ohaa.
Resmen ve alenen boynuzlanmışsınız arkadaşım.
Ben sadece görüşme, konuşma sanıyordum.
Afedersiniz ama sizi sevmiyordu da niye sevişmiş?
O kız onunla sevişmedi diye terketti belki de.

Ayrılın.

Ya mantık evliliği kötü bişey deil ki :) bu kadar açıklamaya gerek yoktu seviyorsanız seviliyorsanız sıkıntı yok tabi ki :)

Aynı şeyi sen yapsan o affedermiydi yoksa sana bir peynir türü diyip çekip gidermiydi? Bu sorunun cevabını biliyorsun bence. Sen daha az mı değerlisin ondan? Kimsenin tercihi olma vazgeçilmezi ol. Şimdi o kızı beğenmemiş ilerde senden daha iyi biri gözüne çarparsa ne olacak.

Bu adamda dusunelecek en ufak bir sey yokken hala ayrilmayip dusunmenize saskinim
Konu sahibi daha geçenlerde de konu açmıştı ayrılmasını söylemiştim cevap vermemişti. Ayrılmayacağı halde dertleşmek için konu açıyor.

Sizden alıntıladığım kısım için de adamın karakteri olmasa da iyi seks yaptığı için konu sahibesinin ondan ayrılmadığını düşünüyorum :)

Konu sahibesinden ayrı başka kadınlar da görüyorum sevgilileri konu sahibesinkinden de karaktersiz ama kadınlar anlasalar da ayrılmıyorlar. Sevgi hariç adam ya çok zengin oluyor ya da iyi seks yapıyor başka açıklaması yok yani :)

Kesinlikle haklisiniz! Cogu kisinin bile bile lades dedigini dusunuyorum. Adamlar evlenmeden her turlu sinyali veriyor gormek isteyen bunu goruyor. Sonra burada konu acip ona buna akil dagitiyorlar :)

oho sevişmişsiniz annesiyle tanıştırmış ama flört dönemindeymişsiniz öyle mi

yani bu modernlik değil kusura bakmayın aldatmasına hovardalığına on kişiyle takılmasına kılıf bulmaca.

tiksindiğim adam tipi. ileride aranız soğursa yine haberiniz olmadan kadınlarla görüşür ideal olanı bulunca sizi şutlar böylesi. stilleri böyle çünkü.

Kesinlikle haklisiniz! Cogu kisinin bile bile lades dedigini dusunuyorum. Adamlar evlenmeden her turlu sinyali veriyor gormek isteyen bunu goruyor. Sonra burada konu acip ona buna akil dagitiyorlar :)
Adam zaten başlarda da belli ediyordu.
Çok kıskançmış ee neden kişi kendinden bilir işi :)
Konu sahibesi mesajlarımı okuyup okuyup cevap vermiyorsun ya tenezzül etmiyorsun ya da hak verip ses çıkarmıyorsun. Seninle yaşıtım ya da benden büyüksün. Ama benim de gözlemlerimi tecrübelerimi yabana atma :)

Bu konunun yandan yemişi de bende. Ama benim olay çok karışık flört aşamasındayken adam bana mesaj atarken kollarının arasında fuckbuddy’si varmış. Kız beni buluyor ekliyor biz o gecelerde sevişiyorduk diye mesaj atıyor. Yetmiyor adam fuckbuddy’sinin kankasına da yavşıyormuş.. hoş kankası da benim arkadasım çıkıyor. Olaylar karşısında ben böyle afallanırken coolluğumu, soğukkanlığımı bozmayıp arkadaş kalmayı teklif ediyorum.
Zaten acı acı intikam kadınıyım arkadaşlıkta bunu kendime çekip, sinsi sinsi umut verip akıllı ve profesyonel oynayıp beni sevdiğini söylüyor. Bunun karşısında yalanlar söylüyorum yakalıyor psikolojimi bozdun diyor. Üstüne yetmiyor arkadasıyla flörtleşiyorum ve onun yanındayken arkadasının mesajını görüyor benden. Görür görmez kollarımı sıkıp bir güzel fiziksel şiddete maruz kalıyoruz. Üstüne de bir güzel “yaşattığını yaşamadan ölmüyor insan” yazıları yazıyor sosyal aleme. Keşke daha fazlasını yaşatabilsem.

Benimle sevişemeseydi belki o kızla devam edecekti? Adam performansa göre seçmiş olmalı ki kızı sildi. Seçilmem seçerim böyle de intikamını alır yok ederim. Konu sahibi siz hala neyi bekliyorsunuz? Olay “ama o zamanlar flört aşaması, bişi yok” cümleleriyle yırtamazsın. Adamın karakteri leş. Yedekte tutmuş, ayrılın.

Sordum ona göre sorun olmazmış daha en başı olduğu için. Ama realitede öyle olacağını düşünmüyorum tabiki..

Yok estağfirullah, ayrılın mesajlarını kulağıma küpe ediyordum ediyorum da tabiki. :) Bu arada zaten ayrıldım, 2 gündür af dileniyor. Ben de doğru mu yaptım bunu sorguluyorum işte.

Cinsellik konusunda evet iyi, aramızda tutku var ama benim zaten birliktelikte orgazm problemim olduğu için onun çok iyi olmasının bir önemi yok bir bağlayıcılığı yok benim için.

Eder miyim hiç her yorum her görüş çok değerli. Cevap vermediğim durumlarda üstüne diyecek bir şey bulamıyorum hak verdiğim için

Anladım. Ayrılmakla iyi yapmışsınız bence. Bakın çok kıskanç dediğinizi hatırlıyorum. Durduk yerde kıskançlık, paranoya yapan adamların genelde başka kadınlara karşı kötü düşünceleri vardır. Diğer erkeklerin de kendisi gibi olduğunu düşünüp birlikte olduğu kadını kısıtlar öyle beni çok seviyor da kıskanıyor durumu yok. En azından kısa elbise giydim kızdı ruj sürdüm kızdı yüksek sesle güldüm kızdı diyorsanız adam sizi sevdiğinden değil bu tür kadınların ilgi çektiğini düşünüyordur yani o kadınlar kendi ilgisini çekiyor o da bir şeyler düşünüyor aynısını birlikte olduğu kadın için başka erkekler düşünsün istemiyor :)

Sizin ilişkiniz flört halini geçmiş o dönemde başka biriyle görüşmesi iyi bir durum değil demek ki güvenilmez birisi. Bu kadın onu aramasa hiçbir zaman öğrenemeyecektiniz. Demek kendine heyecanlar, başka arayışlar arayan biri.

Tabii cinsellik iyi diye ayrılmayabilirsiniz de yani bu beni bağlamaz yadırgamam da siz hariç başka ilişkileri düşününce başka seçenek aklıma gelmiyor o yüzden yazdım :)

Ayrılmışsınız hep bunları düşünün ki geri dönmeyin :)

Sordum ona göre sorun olmazmış daha en başı olduğu için. Ama realitede öyle olacağını düşünmüyorum tabiki..
Hayır siz bu adamla o kızla konuşurken iki sevgilinin yakınlaşabildiği her şekilde yakınlaşmışsınız, aşık olmamışta kızı gördükten sonra mı aşık olası gelmiş. Valla burada en az aldatılma kadar beni salak yerine koymasına da bozylurdum ben, o zaman sizde şöyle yapın. Sana güvenim sarsıldı, daha iyi seçeneklerim olabilir, bende bir seçeneklere bakayım, bir iki kişiyle çıkayım, sana aşık olduğuma karar verirsem devam ederiz diyin o zaman.

Bu kadar büyütecek bir şey değil bence. Tabii yapmasa daha iyidi ama olmuş bir kere. Flört aşamasında sevgisinden emin değildi belki de. Ben de eşimle ilk başladığımda ilerisinden emin değildim belki beni cezbedecek başka bir seçenek olsa değerlendirebilirdim. Bu aldatma olmaz, karaktersizlik olmaz bence. Şuan kocamı çok seviyorum büyük konuşmak gibi olmasın ama bir başkası aklımın ucundan dahi geçmedi geçmez ömrüm o benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…