Aldatılmış mı oldum ben şimdi?

Ayni anda iki kizla da flortlesmis mi flortlesmis. Demek ki cok karakterli biri degil.
Direk sizi aldatmis midir, vunu siz bileceksiniz.
Size o donem baskalari ile de gorusuyor olmasi normal geliyorsa demek ki aldatmamistir. Ama iste yine de karater sikintili. Cok zor degil size bir ay verip karar verip, eger siiznle olmayacaksa vir ay sobra o kizla gorusmesi.

Ne insanlar var hayret ya, ayni anda iki sirketle bile gorusurken geriliyorum ben:)

Bir de su var, bir cok insan seviyorsa aldatmaz gercekten. Ama bazi insanlar, sevmese bile aldatmaz, aldatmayi kendine yakistirmaz en basindan cunku.
Boyle nadir insanlari arayi bulup deger verin bence, digeri cok zaten elini sallasan ellisi.

Aslında erkeklerin düzgün kadın aradıkları bizim yanılgımız. Maalesef ne kadar peynir türüysen, o kadar kıymetlisin. Etrafımda ne kşar varsa hep kalburüstü adamlar tarafından baş tacı yapılmış, el üstünde tutuluyor.

Yani ailenle tanıştırmış o zamanlar nasıl flört bu bilemedim ciddi olmadığınız bi zamanda olduysa bu problem değil ama aile tanıştırma falan ciddi zamanlar bence

Kızı beğense o zaman size yol verecekmiş yani. Bence bunu sorun o zaman o kızı beğenseydin bana mı yol verecektin, şimdi diyelim karşına biri çıktı beğendin ne yapacaksın bana yol mu vereceksin, sana nasıl güveneyim deyin. Karar size kalmış ama yaptığı çok iğrenç.

Bir uye vardi boyle evlilere peynir turu diyordu. Her seferinde yeni bir nickle geliyordu. Nedense seni ona cok benzettim :) bir kadinin bir kadina bunu demesi ne kadar itici ya. Sen bence cevreni degistir malum etrafin hep bunlarla doluymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…